Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor reparatie/vervangen van een lichtkoepel:

Reparatie/vervangen van een lichtkoepel

Wij willen graag een lichtkoepel op een van onze bijgebouwen laten repareren of eventueel te laten vervangen. Het gaat om drie lichtkoepels van elk 150 bij 100 cm.
Onze klant uit Woudenberg (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie/vervangen van een lichtkoepel uit heel Nederland:

Reparatie enkele tegels in tegelvloer keuken

In onze keuken zijn enkele vloertegels gebarsten (6 - 8 stuks). Wij hebben nog hele tegels, en willen deze graag laten vervangen.

Reparatie stukje dakgoot

Koppeling op de kunststof dakgoot lekt. Er is een stukje net naast de koppeling afgebroken. gaat misschien om een stuk vervangen met een of twee nieuwe koppelstukken.

Dakgoot reparatie en boeiboord vervangen

De dakgoot aan voor en achterzijde moet worden vervangen incl de boeiborden. Beide ca 6 meter lengte. Nieuwe boeiborden alleen vervangen aan dakgoot materiaal trespa wit. Dakgoot van kunsttsof plaatsen. Betreft vrijstaande woning geschakeld door garage

Chalet gevel reparatie

Wij hebben een chalet met canexel bekleding die aan 1 korte en 1 lange kant verrot is. Het chalet heeft een afmeting van 14x4m. Dubbel groot raam aan de korte kant en schuifpui, deur en 2 kleine ramen aan de lange kant. Uit de bouwkundige keuring blijkt dat die gevelbekleding vervangen moet worden.

kapotte dakdoorvoer repareren

Ik wou graag een offerte aanvragen voor de reparatie van een waterlekkage op mijn dak. De foto's kunt u in de bijlage vinden. Ik denk dat beide dakdoorvoeren vervangen moeten worden. Ik woon in Hoorn.

Tandwiel van een zonnescherm vervangen

Tandwiel vervangen knikarmscherm Na het uitrollen van het knikarmscherm lukt het niet meer om het scherm op te rollen en draait het mechanisme door. Graag reparatie. Waarschijnlijk tandwiel vervangen. graag ontvangen wij van klusbedrijven een kostenindicatie

Plafond in stacaravan vervangen + reparatie dak

Er is een scheur in het dak van mijn stacaravan gekomen waardoor er een grote lekkage is ontstaan in de woonkamer. Alle plafondplaten zijn doorweekt geraakt, evenals het isolatiemateriaal (piepschuim) erboven. Wat er moet gebeuren: - scheur bovenop dak dichten; dak bestaan uit PVC doek - plafond repareren: plafondplaten vervangen, ca 20 m2; nieuwe isolatie aanbrengen. Dakskelet bestaat uit houten balken die ca 50 cm van elkaar zitten.

reparatie werkzaamheden houtwerk

Ik wil graag mijn rabatdelen laten vervangen aan de achterkant van het huis. Het gaat in totaal om zo'n 6 m2 en de rabatdelen zijn gelegen ter hoogte van de eerste etage. Daarnaast wil ik meteen graag daar isolatie bij laten aanbrengen. Aan de voorkant wil ik daarnaast mijn kozijn laten repareren. Deze is nu verrot. Het gaat om het kozijn van een raam op de begane grond.

Laminaat repareren

Door een lekkage in de keuken is een deel van laminaatvloer beschadigd, ongeveer bij drie keukenkastjes. Wat zouden de kosten van een eventuele reparatie zijn? Het bescahdigde deel is ongeveer 3m2 dat grenst aan de muur. Ik weet niet of dit betekend dat dit gedeelte moet worden vervangen of de gehele vloer. De gehele vloer zou 69m2 zijn. Graag een offerte voor de eventuele reparatie, zo niet de gehele vloer.

Vrijblijvende offerte zonnescherm en rolluiken

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte betreffende een zonnescherm en rolluiken.  Wij hebben aan het huis een oud zonnescherm hangen.(van de vorige bewoner) Het binnenwerk van dit zonnescherm draait door. Tevens is het doek van het zonnescherm aan vervanging toe. De afmetingen van het zonnescherm zijn lengte 5,5 meter en breedte doek 3 meter.  Doen jullie ook reparaties aan bestaande zonneschermen?  Hoeveel kost deze reparatie?  Hoeveel kost het om het totale zonnescherm te vervangen zonder motor? Hoeveel kost het om het totale zonnescherm te vervangen met motor? Tevens zou ik graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van rolluiken.  De betreffen twee rolluiken, voor twee aangrenzende slaapkamers op de eerste verdieping.  De totale lengte van de twee aangrenzende slaapkamers is 3,86 meter. De hoogte betreft 1,70 meter.  De rolluiken willen wij in de kleur wit.  Hoeveel kosten de twee rolluiken zonder motor?  Hoeveel kosten de twee rolluiken met motor?  Heeft u nog aanvullende informatie nodig, mailt u gerust. 

Partners

Partners van Casius