Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor vervangen 1 dakraam uit 1980 op zolder:

Vervangen 1 dakraam uit 1980 op zolder

Het gaat om het vervangen van een bestaand dakraam. De binnenkant is van hout waarop het dakraam is geplaatst. Het dakraam is 1,09 breed en 1,13 meter lang. Het hout is zelf 3 cm breed. Daar rust nu het aluminium deel van de raam op.
Onze klant uit Werkhoven (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen 1 dakraam uit 1980 op zolder uit heel Nederland:

Dakraam laten plaatsen

Ik wil graag twee dakramen laten plaatsen op zolder waaronder een bestaande dakraam vervangen en een nieuwe plaatsen. De afmetingen van de ramen moeten 55-78 en 78-140 worden.

Vervangen dakramen

Twee dakramen vervangen maat 134/140 en een dakraam maat 78/140 vervangen

Bazon dakraam vervangen

Verzoek om een vrijblijvende offerte voor het vervangen van 2 Bazon dakramen type 115 / 150 (binnenmaat 144 x 107) en 115 / 115 (binnenmaat 107 x 107). Dakramen bevinden zich op de 1e en 2e verdieping op schuin dak. Dakraam type 115 / 150 op 1e verdieping graag voorzien van buitenzonwering, verduisterend rolgordijn en insectenhor (alles handbediend). Graag een offerte voor montage en levering en alleen voor montage. Graag kostenonderdelen uitsplitsen en verschillende type dakramen (Velux, Fakro e.d.) offreren.

Vervangen van een dakraam

Wij hebben een Veluxdakraam die we willen laten vervangen. Het gaat om een raam van 114 x 118 cm en dan vervangen voor een kunststof dakraam. We dachten aan een Luxtra comfort van dezelfde afmeting. We willen graag van jullie een offerte.

Een nieuw en groter dakraam leveren en plaatsen

Ik zoek een specialist die mijn dakraam kan vervangen. Momenteel zit er een klein dakraampje op zolder wat ik wil laten verwijderen. Vervolgens dient het gat iets groter gemaakt te worden en moet er een 134 bij 140 cm (houten kozijn) raam in geplaatst worden. Dit moet aan de achterzijde van de woning gebeuren.

Dakraam vervangen

Mijn dakraampje (Ubbink) op zolderverdieping is aan vervanging toe plus netjes afwerken. Ik ben opzoek naar iets stevigers, er staat namelijk veel wind op. Het frame + het raam moet worden vervangen. Het heeft de grootte van 4 of 6 dakpannen in totaal. Het is een complete set met zwarte dakpannen. Graag advies wat handig is voor een nieuw dakraam.

Klein dakraam repareren of vervangen

Graag wil ik mijn Velux dakraam ggl-8 laten vervangen maar wil eerst weten wat dat kost. Offerte graag incl verduisterend gordijn

Dakraam vervangen door dakkapel

Ik wil het huidige dakraam vervangen door dakkapel met breedte van +/- 2 meter. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Dakraam vervangen

Wij willen graag Velux dakraam van 55x78 cm. Dubbel glas heeft de voorkeur. Het raam dat er nu zit is kleiner, een vierkante van ongeveer 40 x 40. Het gaat om een pannendak, wij zoeken een partij die kan leveren en plaatsen, dus ook het gat groter maken.

Dakpannen vervangen

Wij willen graag nieuwe dakpannen plus panlatten laten plaatsen op ons dak. Oude moeten er eerst af. Zelfde soort dakpan als op de foto, alleen een slag groter en vlakker. Het gehele dak heeft een oppervlakte van 2 x 27 m 2. Zit wel een dakkapel plus dakraam nu in. Gaat om schuindak, er is ruimte voor een stijger aan zowel voor al aan achterkant.