Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Vleuten of directe omgeving.

630 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen over hele breedte, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter, dakkapel, dakkapel, dakkapel voorzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Vleuten:

Dakkapel plaatsen

We willen een prefab dakkapel op standaard 5,5 m rijtjes huis. Afhankelijk van prijs willen we misschien 2 dakkapellen waarbij die achterzijde wat groter mag. Het moet wel worden Dit zal compleet afgewerkt moeten worden. Afmetingen van 3 bij 1,75 m.

Dakkapellen laten plaatsen

Wij willen twee sleepdakkapellen van 11 meter breed en 150 hoog. Het hoeft niet afgetimmerd te worden aan de binnenkant, en er hoeft ook geen elektra en stucwerk gedaan te worden. De buitenkant moet keralit krijgen. Ik ontvang graag een offerte.

Planken op de dakkapel vervangen

Planken vervangen aan de zijkanten en de voorkant van een dakkapel. De dakkapel is ongeveer 5 meter lang en van binnenuit gemeten 1.50 meter hoog. Er zit nu houten bekleding op. De planken zijn slecht van kwaliteit en we denken aan nieuwe kunststof of houten planken.

Renoveren van de dakkapel

Ik wil het hout vervangen van mijn dakkapel met kunststof planken. De voorkant en 1 zijkant van een ongeveer 5 meter lange dakkapel. Tevens ook het lood onder de dakkapel, boven de dakpannen, vervangen. Kan iemand komen kijken en offreren?

Lekkage bij de dakkapel repareren

Wij hebben een lekkage bij de dakkapel tussen de onderzijde van het raam en kozijn. Het is een aluminium schuifraam. Graag laat ik het raam indien mogelijk repareren en anders vernieuwen. Daarnaast is de trapleuning losgetrokken door intensief gebruik van invalide. De ze dient vast gezet te worden.

Bovenlijsten dakkapel vervangen

Vorige bewoner van mijn huis heeft een dakkapel laten plaatsen door een (naar nu blijkt onbetrouwbare) aannemer. De bovenlijst aan de voorzijde is aan het afbladderen en wil ik laten vervangen door trespa. De bovenlijst aan de zijkant is aan t werken en wil ik ook vervangen door trespa. Bij elkaar is het circa 3 meter. Dakkapel zit aan achterzijde van de woning op tweede verdieping. Op de eerste verdieping kan een lange ladder gezet worden.

Dakkapel plaatsen

Betreft het plaatsen van een dakkapel. Dakkapel van 3 meter breed en 1.2 meter hoog, hout, 2 draairamen buitenzijde ca. 600mm breed, midden glas. Graag afwerking binnenzijde apart vermelden in offerte, gordingendak.

Wij willen een dakkapel en daarbij ook ...

Wij willen een dakkapel en daarbij ook kamers en een vliering maken op de zolder. Scheidingswanden plaatsen, vloer etc.

Ik zoek een bedrijf vakman die voor mij ...

Ik zoek een bedrijf vakman die voor mij een dakkappel kan bouwen en een serre. Ik wil eerst een gesprek om de vakman te laten zien wat de bedoeling is, waarna ik een vrijblijvende offerte wens. Ik zal daarna aangeven of het doorgaat of niet. dakkappel moet over de hele breedte van het huis en dient opgebouwd te worden vanuit de nok van de dak.dit vanwege de hoek van de dak.