Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor complete prefab dakkapel plaatsen:

Complete prefab dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel laten plaatsen van ongeveer 3,80 m. Graag met mogelijkheid voor een scheidingswand. Vakman is welkom om het geheel te bespreken.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete prefab dakkapel plaatsen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 5.10 bij 3. Er is geen vergunning nodig. Voorkeur voor een complete oplevering met een prefab constructie. Zal denk ik geheid moeten worden, ligt veengrond

Aanbouw achterzijde realiseren, eventueel prefab

Wij zijn ons aan het oriënteren om onze woning 3 meter dieper te maken. over de breedte van 5 meter. hier zouden wij wel een verzwaard plafond in willen hebben met het oog op een eventueel dakterras of zonnepanelen. ook moet het elektrisch voorverwerkt zijn etc. Wij hebben nog geen schets. De aanbouw willen wij van metselwerk, net als de woning. Deze komt aan de woonkamer. Er is geen vergunning nodig. wij zitten te twijfelen of wij 1 kozijn met een deur of schuifdeur willen of een raam. We willen graag driedubbel glas. Waarschijnlijk zijn heipalen nodig. Graag een prijs voor een casco en complete oplevering. Wij hebben ook interesse in een prefab aanbouw. Rond de zomer willen wij beginnen.

(Prefab) dakkapel en tussenwand plaatsen op zolder

Plaatsen van een (prefab)complete dakkapel van 4 meter lang. Inclusief standaard isolatie. Geen vergunning voor vereist. Tussenwand op zolder verwijderen en nieuwe wand met deur terug plaatsen. Onder voor/achter kozijn schuifdeurtjes monteren.

Kelder met complete uitbouw

Wij willen een uitbouw van 10 x 5 met daaronder een kelder. Hoog grondwaterpeil. Veengrond. Het betreft een voormalige recreatiewoning. We zijn al enige tijd bezig met de vergunningen van de gemeente. De architect komt morgen voor de eerste schetsen. De locatie bevindt zich op een stuk eigen land met water erom heen. Er mogen geen vrachtauto's over de brug. Er zal met een platbodem moeten worden gewerkt. Prefab wordt mogelijk lastig.(schip). Complete afwerking inclusief koekoek voor de kelder voor lichtinval. Een gedeelte van een onderheid terras kan worden gebruikt voor de fundering.

Uitbouw voorzijde en achterzijde met vloerverwarming en plavuizen

Wij willen een uitbouw voor en achter met kunststof kozijnen realiseren inclusief vloerverwarming en plavuizen leggen complete benedenverdieping. De maat aanbouw voor word 3,90m x 1,5m. De aanbouw achter word 6,40m x 2,5m. Complete afwerking. Het zou een prefab optie moeten worden. Er is ook nog geen fundering aanwezig.

(Prefab) Uitbouw realiseren aan de achterzijde van een woning

Ik wil de huidige aanbouw aan de achterzijde van onze toekomstige woning van ongeveer 3,5 bij 3,5 m laten verlengen tot de gehele breedte van de woning. Deze zal dan tegen de bestaande aanbouw moeten komen. Voorkeur voor complete prefab uitvoering met fundering, 2 openslaande deuren, lichtkoepels op het platte dak, elektra en leidingwerk.

Opbouw prefab op plat dak

Wij willen graag een opbouw realiseren op onze woning met plat dak. De afmetingen zijn 9,6 lengte en breedte 4,9. Wij willen graag weten wat hiervoor de kosten zijn. Wij denken aan een complete oplevering in een prefab bouw. Het gaan uiteindelijk 2 slaapkamers worden. Het is een tussenwoning met een platte dak.

Complete uitbouw achterzijde rijtjeshuis

Wij willen achter onze woning een complete dubbele uitbouw met een plat dak (begane grond en eerste verdieping) van 2 meter. Breedte van de woning is ongeveer 5,50. Onze voorkeur gaat uit naar een trendy houten constructie/gevelbekleding. Ik sta open voor een prefab model maar we hebben geen achterom. Het moet ter plekke bekeken worden of dit mogelijk is.

Aanbouw realiseren

Willen graag een aanbouw realiseren 3,5 bij 8 diep. Bestaand uit veel glas werk. Rechter kant op de foto daar willen we onze nieuwe keuken maken. En we zouden graag dat het zo gemaakt word dat er in de toekomst een opbouw gerealiseerd kan worden. Zou graag hierover een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Complete oplevering. Het realiseren van fundering. Graag een prefab optie en een metselskelet. Wij laten alvast een tekening hiervoor opstellen.

Opbouw op aanbouw realiseren

Wij willen graag een opbouw op onze aanbouw realiseren. De opbouw zal 5 bij 3 m moeten worden. Graag een vrijblijvende afspraak om het een en ander te bespreken. Wij zijn in de laatste fase, het plan moet concreet gemaakt worden. Er is een vergunning nodig, deze laten wij het liefst door u regelen, tenzij de kosten te hoog zijn. Het gaat om een prefab opbouw, ik wil in plaats van normale rabbat delen, keralit hebben. De vraag is of wij de huidige kozijnen willen of nieuwe, dit willen wij met u bespreken. Of het een casco- of complete oplevering wordt, is helemaal afhankelijk van de prijs en wat de overweging is. Zodra de aanvraag van de vergunning binnen is, willen wij zo spoedig mogelijk beginnen. Waarschijnlijk zou dit eind mei of begin juni zijn.