Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor kozijn vervangen:

Kozijn vervangen

Het kozijn in de slaapkamer dient vervangen te worden wegens houtrot en schimmel (plus minus 1.80 breed en 1.5 meter hoog). Ook graag afvoeren. Voorkeur voor kunststof kozijn.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijn vervangen uit heel Nederland:

Kozijn en achterdeur vervangen

Wij willen zowel het kozijn als de achterdeur laten vervangen. Aandacht voor isolatie en veiligheid. Zitten nog in de oriëntatiefase dus laat me graag adviseren.

Vervangen kozijn met raam voor kunststof draaikiep exemplaar

Op zolder dient een zijraam vervangen te worden. Die is nu van hout en we willen kunststof. (draai kiep). Zie foto Afmeting circa 60 x 60 cm?

Vier ramen vervangen

Vrijstaand huis, waarvan boven 2 x glas vervangen moet worden (vocht in glas) en beneden moet 1 kozijn + glas vervangen worden en 1 raam + glas vervangen worden. Kunt u mij een email sturen, dan kan ik in een bijgevoegde Leesmij.txt en foto's de situatie beter uitleggen. Op deze site kan ik alleen maar een foto meesturen. Het gaat om 4 ramen.

Vervangen kozijnen en ramen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van mijn kozijnen en ramen. Het betreft het vervangen van een dakkapel op de 3e verdieping. De afmetingen zijn:118 cm x 390 cm. Op dit moment bestaat het kozijn uit 5 kleine ramen, waarvan er 1 open kan. Het gaat uit

Balkondeur vervangen of herstellen

De balkondeur dient te vervangen of hersteld te worden aangezien deze niet meer goed in het kozijn valt. Ik wens een vakman die de situatie kan komen beoordelen en mij kan adviseren.

Draai/kiepraam in bestaand kozijn vervangen

Graag laat ik 3 tuimelramen vervangen voor draai kiepramen in bestaande kozijnen. Afmetingen ongeveer l x b: 1200 x 1000 mm. Het oude raam hoeft niet afgevoerd te worden. Het raam bevindt zich op de 1e verdieping.

Gevel renoveren

Onze gevel is toe aan een renovatie. Het betreft een zijgevel op de westkant van circa 8,5 meter bij 3 meter. Hierin zit nog een voordeur, zijraam en toiletraam. Muur slaat vocht door, voegen zijn zeer slecht en er zijn meerdere verbouwingen/reparaties geweest door de vorige eigenaar. Voordeur inclusief kozijn moet nog worden vervangen, dit doet een andere partij. We hebben een halfsteens muur en een klompenmuur. In de buitenmuur zijn grote vlakke voegen eruit, het metselwerk is niet meer oké. Boven is een gedeelte dat bekleed is met keralit. Onder is steen. We denken aan meerdere opties: een optie is kerilit betimmering van bovengedeelte door te trekken naar beneden. Een andere opties is crepi bepleisteren of isolatie en dan met crepi afwerken. Een laatst optie is isolatie met steenstrips. Alhoewel ik vermoed dat de laatste optie geen geschikte optie is. In totaal zal het om ongeveer 25-30 m2 gaan.

Kozijnen vervangen

Wij willen ons huidige kozijn van 105 x 105 cm vervangen op een schuin dak. Het is een houten kozijn, en mijn voorkeur gaat uit naar kunststof. Advies is welkom. Zie foto

Buitendeur vervangen

Buiten deur vervangen, het is een een deur met speling aan beide kanten. Het is een houten kozijn en houten voordeur. Een beetje glas er in en geen brievenbus.

Loodslab boven raamkozijn aanbrengen

Hallo, ben op zoek naar een bedrijf die een loodslab kan aanbrengen boven een kozijn die tijdens een renovatie is vervangen. de aannemer destijds heeft toen blijkbaar de loodslab ook verwijderd, na wat jaren verder slaat de buitengevel bij ZW wind vocht door, de aannemer heeft wel de gevel daarna geïmpregneerd en bleef het weer even droog. maar ik zou graag weer een loodslab zoals het hoort boven het kozijn willen hebben. De verantwoordelijke aannemer is failliet dus nada garantie. De goede oplossing betekent denk ik wel dat het kozijn met dubbel glas er uit moet afm ( 230 x 140 cm ) loodslab plaatsen en kozijn er weer in. Wie wil hier een offerte voor maken ?

Partners

Partners van Casius