Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor plaatsen dakramen:

Plaatsen dakramen

Ik wil graag een offerte opvragen voor het plaatsen van 3 dakramen. Het betreft een woning met een zadeldak, als het mogelijk is, willen we in het bovenste gedeelte 2 ramen laten plaatsen tegenover elkaar en waar het raampje nu zit, een groter raam. De nok is ongeveer 2,40 hoog. We willen graag grenenhouten dakramen hebben van het merk Rooflite. Graag horen we van u wat er mogelijk is en ontvangen we een prijsopgave. Een foto van de zolder wordt als bijlage toegevoegd.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen dakramen uit heel Nederland:

Dakraam laten plaatsen

Ik wil graag twee dakramen laten plaatsen op zolder waaronder een bestaande dakraam vervangen en een nieuwe plaatsen. De afmetingen van de ramen moeten 55-78 en 78-140 worden.

2 dakramen plaatsen

2 bestaande dakramen vervangen voor 2 velux ggu mk8

Aanbouw plaatsen

Graag een 'eenvoudige aanbouw' van 2.5 bij 10 meter. Met 1 deur, 1 door aan en 2 dakramen. Graag casco.

verbouwing nieuw huis

Op 31-07-2020 krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. In dit huis moeten enkele klussen gebeuren: - afwerking van sierlijsten, - het verwijderen van een haard en schouw, terugplaatsen houtkachel, - het herstellen van scheuren in de gevel en het deels opnieuw metselen van een deel van de buitenmuur, - het plaatsen van een plafond, - stucadoren, - het plaatsen van 4 dakramen. In de bijlage een rapport van de technische keuring. Hierin zijn een deel van de hierboven genoemde werkzaamheden te vinden.

3 Dakramen zolder plaatsen

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben voor 3 dakramen voor op zolder (tuimel denk ik ) van kunststof. Afmetingen ongeveer 78x140. Graag incl montage, afwerking & afvoeren afval. Hiervoor dienen dus 3 daten in het dak gemaakt te worden. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.

Dakramen plaatsen

Ik wil graag dakramen laten plaatsen, ca 4 grote (ca 1 meter). Ik ben zelf in bezit van hergebruikte dakramen.

Verschillende renovatie klussen

Goedendag, Wij zijn op zoek naar een partij om een aantal werkzaamheden uit te voeren in augustus: * volledig herstel van het (mansarde) dak (+- 105m2) * Dak via buiten isoleren * Plaatsen 3 dakramen (2 aan linkerzijde, 1 aan rechterzijde -> badkamer) * Herstel dakkapel aan linkerzijde * Herstel dakgoten -> controleren / vervangen soldeerden * Overstekken, boeidelen, en dergelijke vervangen en of herstellen. * Controleren en onderhouden dakconstructie binnenzijde -> o.a. hangende gordingen vervangen De bestaande dakpannen willen wij zover mogelijk graag hergebruiken. Momenteel zijn wij in afwachting van de bouwtekeningen van het huis. Die verwachten wij eind mei binnen te hebben. Dan kunnen we exacter ingaan op verbouwingsplannen. Graag zouden wij een ruwe offerte willen ontvangen op basis van bovenstaande. Zodat wij een keuze kunnen maken met wie we in zee gaan. Dan willen we proberen eerder dan 31 juli langs te gaan bij het huis met de uitvoerende partij om de opdracht en de offerte definitief te kunnen maken, zodat er in augustus gestart kan worden met de verbouwing.

verbouwing woning

uitbouw aan achterzijde woning over de hele breedte (6 meter) en van ongeveer een meter diep. De zijmuren blind zonder ramen en het dak en achterpui van glas (serre). Plaatsen van een kunststof dakkapel aan achterzijde van de woning van 5 meter breed. Met 2 draai/kiep ramen en 2 vasten ramen. Verplaatsen van 2 dakramen van achterzijde naar voorzijde van woning. Eventueel komen daar nog bij het stucen van een groot deel van de woning en het betegelen van badkamer en toilet. Voorkeur voor een metsel constructie, met een casco oplevering

Dakkapel plaatsen

Wij zouden de dakramen graag vervangen door een dakkapel. De huidige dakramen zijn 250 breed en 225 hoog. Begint vanaf 50 cm vd vloer. Graag zou ik een offerte aan willen vragen. Ik heb ook foto’s zodat jullie de situatie kunnen zien.

2 dakramen in schuin dak met dakpannen

In ons klein bijgebouw willen we 2 dakramen van onegeveer 78 x 186 of 94 x 186 plaatsen. er liggen nu dakpannen op en het zoldertje is afgetimmerd. Deze ramen gaan niet open maar er moet wel een vorm van zonwering op of onder komen.

Partners

Partners van Casius