Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor zolderverbouwing en dakkapel plaatsen:

Zolderverbouwing en dakkapel plaatsen

Momenteel grote ruime zolder van een nieuwbouwhuis (ongeveer 5.4 x 8 meter) met een schuin dak met hoge nok op ongeveer 4.60 meter. Zolder heeft alleen een laminaatvloer en is verder kaal. Aan beide kanten zit een klapraam (Velux), maar graag zouden we de zolder verbouwen naar 2 kamers en een wasruimte, met boven de kamers een vliering/opbergruimte, liefst met vaste trap er naartoe. Gezien het beperkte licht van de 2 ramen zouden we idealiter een dakkapel laten plaatsen aan in ieder geval 1 zijde, afhankelijk van de kosten aan beide kanten. Eventueel moeten er ook leidingen verlegt worden.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolderverbouwing en dakkapel plaatsen uit heel Nederland:

Zolder volledig verbouwen

Complete zolderverbouwing. Plaatsen van 2 x dakkapel 470 cm breed. 1 x tussenmuur plaatsen, 1 x scheidingsmuur plaatsen. De 2 kamers voorzien van stroompunten (4 stuks), verlichtingspunt in beide kamers. Realiseren van vliering boven de 2 kamers incl vlizotrap. Het plaatsen van 1 x radiator in slaapkamer aan de voorkant (achterzijde heeft reeds radiator. Plaatsen van knieschotten aan de voorzijde en achterzijde.

Zolderverbouwing met dakramen en kunststof dakkapel

Wij hebben een huis gekocht in Den Haag en krijgen op 11 december de sleutel. De zolder moet direct worden verbouwd. Het volgende moet gebeuren: - er moet aan de achterzijde een kunststof dakkapel van 3.5 meter breed geplaatst worden, met 3 ramen waarvan 1 kiepkantelraam met ventilatierooster en elektrisch rolluik. Prefab is prima. - er moeten aan de voorzijde 1 of 2 dakramen geplaatst worden. - de huidige beplating op de zolder moet vervangen worden en daarna gestuukt en gesausd worden. - de zolder moet opgedeeld worden in 2 slaapkamers, er moet dus een geïsoleerde scheidingswand komen en beide kamers moeten een aparte ingang met deur krijgen. Tevens moet de wand gestuukt en gesausd worden. - er is cv in huis, maar geen radiatoren op zolder. Op beide kamers moet een radiator komen (de ketel is op zolder). - er moeten voldoende stopcontacten zijn in beide kamers, 3 per kamer. Daarbij moeten beide kamers afzonderlijk een lichtpunt in het plafond krijgen. - het plafond is verlaagd, dit moet zo blijven zodat we de bergruimte erboven kunnen benutten. In het plafond bij de overloop moet een trap komen die je naar beneden trekt om bij de bergruimte te komen. Woensdag 30 augustus om 17:30 ben ik in de woning om offertes te kunnen laten maken, graag kom ik met u on contact als u geïnteresseerd bent. De klus moet tussen 12 december en 11 januari worden uitgevoerd. De woning staat op Funda.

Stucen na een zolderverbouwing

Op zolder middels dakkapel 2 ruimtes gecreëerd. Nu op zoek naar iemand die de, plafond, gipsplaten netjes af kan werken. Wanden willen we daarna zelf verven. Is het ook mogelijk plafond niet strak maar juist met structuur te stuken? Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Zolderverbouwing: slaapkamers maken

We willen graag twee slaapkamers en een overloop creëren op zolder. Er moeten dan twee muren gemaakt worden met twee deuren met kozijnen. Er is 1 radiator aanwezig. Beide kamers moeten een radiator krijgen. Ook is er 1 lichtpunt en moet er op een slaapkamers en de overloop 1 bij. Of is er iets mogelijk met spotjes in het plafond? Op beide kamers moet er een dubbele wandcontactdoos bij. Afwerken van de dakkapel met gipsplaten.

Zolderverbouwing

Wij hebben plannen om onze zolder te verbouwen tot slaapkamer van de ouders met een scheidingswand tussen de kamer en de trap. Ook is het de bedoeling een dakkapel te plaatsen (kunststof). Aangezien we nog flink wat andere verbouwing kosten hebben, willen we eerst weten wat een eventuele zolder verbouwing ons gaat kosten, voordat we überhaupt kunnen starten met de zolder. Graag verneem ik uw reactie.

Zolderverbouwing middels herindelen zolder

Jaren 30 twee onder 1 kap woning. Zolder verbouwen, ongeveer 40 m2. Indeling bepalen: - 2 slaapkamers, of - 2 slaapkamers met badkamer, of - 1 slaapkamer met badkamer. Werkzaamheden zullen bevatten, weghalen huidige wanden, nieuwe dakkapel plaatsen, 2 bestaande dakkapellen vervangen, CV verplaatsen, wanden plaatsen en eventueel badkamer plaatsen. En alles netjes afwerken.

Zolderverbouwing en dakkapellen plaatsen

Onze zolder van 56 m2 willen we verbouwen. Onze wensen zijn: 2 dakkapellen plaatsen (kunststof) wellicht de dakkapel aan de achterkant 4 meter breed en aan de voorkant 3.5 meter maar dit in overleg. Verder willen we het dak daarna laten isoleren en laten afwerken. Er moeten 2 kamers gemaakt worden door middel van een gips wand (kan met metaal profiel en gipsplaat). Ook moeten leidingen verlegt worden voor stroom en radiator. Eventueel nog stuken van de complete zolder. Ook moet het puin afgevoerd worden en eventueel een constructie berekening en vergunning geregeld worden. Kortom een complete zolder verbouwing. We willen dit binnen nu en 5 maanden realiseren.

Zolderverbouwing

Wij hebben een zolder op onze tussenwoning van ongeveer 25 tot 30 m² groot. Op de achterkant van de woning staat een dakkapel van ongeveer 4 meter breed. Wij willen op de zolder een tussenwand met een kozijn en deur laten plaatsen, zodat er een extra slaapkamer ontstaat. De nokhoogte zit op ongeveer 250 centimeter. Er moet ook elektra worden aangepast en een radiator worden geplaatst. De zolder is al helemaal geïsoleerd en er is een vaste zoldertrap. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Complete zolderverbouwing

- Vaste trap naar zolder. - Dakkapel. - Isolatie.

Zolder verbouwen en dakkapel of dakraam plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verbouwen van onze zolder. Hier willen we graag 1 ruimte van maken. Aan de achterzijde is reeds een dakkapel geplaatst (ongeveer 15 jaar oud). Nu zouden we graag een prijsopgaaf willen voor: 1. Zolderverbouwing + dakraam. 2. Zolderverbouwing + dakkapel voorzijde. Graag verneem ik jullie reactie.