Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Utrecht of directe omgeving.

8116 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Utrecht:

Dakkapel plaatsen

We willen graag een kunststof dakkapel over de hele breedte van de zolder laten plaatsen van ongeveer 5 a 6 meter breed compleet afgewerkt en glasdicht dubbele beglazing. We hebben nog geen dakkapel. Ons schuine dak heeft nog de originele groene platen.

Complete prefab dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel laten plaatsen van ongeveer 3,80 m. Graag met mogelijkheid voor een scheidingswand. Vakman is welkom om het geheel te bespreken.

Kozijn vervangen

Het kozijn in de slaapkamer dient vervangen te worden wegens houtrot en schimmel (plus minus 1.80 breed en 1.5 meter hoog). Ook graag afvoeren. Voorkeur voor kunststof kozijn.

Dakkapel schilderen

Ik wil mijn dakkapel schilderen. Het hout is in zeer slechte staat, dit moet gerepareerd worden en geschilderd. Ik heb een jaren 30 woning en het dak kapel bevindt zich op de 1e verdieping. Het is 3 meter breed en 1 meter hoog. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Plaatsen dakramen

Ik wil graag een offerte opvragen voor het plaatsen van 3 dakramen. Het betreft een woning met een zadeldak, als het mogelijk is, willen we in het bovenste gedeelte 2 ramen laten plaatsen tegenover elkaar en waar het raampje nu zit, een groter raam. De nok is ongeveer 2,40 hoog. We willen graag grenenhouten dakramen hebben van het merk Rooflite. Graag horen we van u wat er mogelijk is en ontvangen we een prijsopgave. Een foto van de zolder wordt als bijlage toegevoegd.

Dakkapel vernieuwen

Ik wil een houten dakkapel vervangen. Deze is 4,45 meter en aan beide zijden een dubbel vast raam, met 1 een raampje van 60 cm dat open gaat.

Zolderverbouwing en dakkapel plaatsen

Momenteel grote ruime zolder van een nieuwbouwhuis (ongeveer 5.4 x 8 meter) met een schuin dak met hoge nok op ongeveer 4.60 meter. Zolder heeft alleen een laminaatvloer en is verder kaal. Aan beide kanten zit een klapraam (Velux), maar graag zouden we de zolder verbouwen naar 2 kamers en een wasruimte, met boven de kamers een vliering/opbergruimte, liefst met vaste trap er naartoe. Gezien het beperkte licht van de 2 ramen zouden we idealiter een dakkapel laten plaatsen aan in ieder geval 1 zijde, afhankelijk van de kosten aan beide kanten. Eventueel moeten er ook leidingen verlegt worden.

Houtrot in de dakkapel repareren

Vandaag heeft de schilder mij laten weten dat de hoek van mijn dakkapel verrot is, en derhalve moet worden gerepareerd. Graag ontvang ik dan ook zo spoedig mogelijk een offerte waaruit blijkt wat het gaat kosten om dat te repareren?

Trespa bij de dakkapel vervangen

Huidig Trespa is vuil geworden. Graag de voorkant van de boeidelen vervangen door nieuw Trespa. De dakkapel is ongeveer 4.50 meter breed. Zie foto (rechts).

Dakkapel repareren en schilderen

Ik heb een dakkapel van 3,75, vier ramen, ik wil de dakkapel repareren en schilderen. Eén raam heeft aan onderkant veel houtrot en moet gerepareerd worden, 10 x 4 cm , andere kleine plekken houtrot

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Ik wil mogelijk een kunststof dakkapel laten plaatsen. Breedte 3 meter en hoogte ongeveer 130 meter. In het midden een vast raam en links en rechts openslaande ramen. Ook de binnenzijde afwerken. Het is een pannendak, op de zolderverdieping van het huis. Wat is het verschil in prijs voor een zinken dak of bedekt met bitumen? Het is voor aan de voorzijde van het huis. Een vergunning is niet nodig.

Dakkapellen met groene aanslag reinigen

Het betreft het schoonmaken van 2 dakkapellen (voor- en achter) van groene aanslag. Het gaat om een dakkapel van 3.50 en één van 5 meter breed. Aan de achterkant is een uitbouw, daar kan op gestaan worden.

Dakkapel realiseren op de woning

In onze pas opgeleverde nieuwbouwwoning ouden wij graag de vlizotrap naar zolder vervangen voor een vaste variant. Ook zouden wij op onze zolder een dakkapel willen laten plaatsen. zoals gezegd gaat het om een nieuwbouw woning waar de vloeren van beton zijn. Ik kijk uit naar uw reactie! Wij gaan de offerte indienen bij de woningcorporatie die er een akkoord op gaat geven. Na onze woning volgen er naar alle waarschijnlijkheid nog 8. Het gaat in totaal in 9 woningen.

Dakkapel vernieuwen

Graag wil ik een dakkapel vervangen over een breedte van 3,70 meter. De dakkapel staat op een pannendak en dient van kunststof te zijn. In het midden willen wij één raam dat open kan en aan beide zijden twee gewone ramen. De zijkanten sluiten aan op de woningen van de buren.

Lekkende dakkapel repareren

Onze 2 meter brede dakkapel is in 2000 door de vorige bewoners geplaatst. Langs de randen en de voorzijde onder de vensterbanken lekt de dakkapel bij flinke regen. Onlangs is er een dakdekker geweest om de dakgoten te vervangen, kapotte dakpannen te vervangen en het mos te verwijderen. Hiermee is het probleem echter niet verholpen. Wij weten nu niet waarom en waar het precies lekt. Graag het advies van iemand met ervaring in plaatsen en onderhoud van dakkapellen. Afspraak graag op maandag.

Dakkapel renoveren

Ik wil mijn dakkapel laten renoveren. De constructie en het kunststof kozijn zijn in goede staat. De voorzijde moet voorzien worden van onderhoudsvrije planken/panelen van kunststof. Afmeting is ongeveer 1000 X 3000 mm. Twee zijwanden eveneens van kunststof voorzien afmeting: ca. 3100 X 2200 mm (breedte X hoogte) oppervlakte is 0.5 x 3.1 x 2.2, dus ongeveer 3.5 m2. Tevens de dakbedekking vernieuwen, afmeting is ca. 4000 X 3000 mm.

Geplaatste dakkapel en zolder etage afwerken

Enkele jaren geleden kochten wij een huis waar al een dakkapel op geplaatst was. Deze is echter nog niet afgewerkt. Graag willen we dat dit jaar gaan realiseren. Ik zou graag offertes ontvangen voor een eventuele verbouwing, afwerking plafond, lichtpunten creëren, wasbak plaatsen, twee wanden plaatsen, aansluiten verwarming op stadsverwarming in de rest van het huis en afwerking van het dakkapel. De zolder etage is ongeveer 12 bij 8 meter. Graag maken wij een afspraak per email om de ruimte te bekijken en te horen wat er wel en niet mogelijk is.

Houtrot bij dakkapel repareren dan wel vervangen

Reparatie en/of vervanging van de volgende onderdelen van een houten dakkapel: 1) boei- en kraaldelen; 2) staanders; 3) onderdorpel. De dakkapel zat er al in toen we er kwamen wonen, we weten dus niet hoe oud de dakkapel is. In ieder geval van voor 1990. Afmeting 6 a 7 meter breed en 1 meter diep.

Dakkapelrenovatie

Het plaatsen van dubbelglas en nieuwe (onderhoudsvrije) kozijnen in twee dakkapellen. Beide dakkapellen bestaan uit 3 raamkozijnen (ong. 70 bij 70 cm.). Mogelijk de rest ook door onderhoudsvrij materiaal vervangen of schilderen.

Vaste trap + trapgat zagen en aanbouw dakkapel

Om de oppervlakte van ons huis te vergroten willen we de zolder betrekken bij de woning. We willen een trapgat laten zagen, een vaste trap naar boven laten maken en een dakkapel van ongeveer 3 meter breed op het dak laten zetten. Op dit moment is de zolder alleen bereikbaar via een opening in het plafond van het washok.

Vervangen onderdorpel dakkapel

Het vervangen van een rotte onderdorpel van een dakkapel. Lengte van de dorpel is ongeveer 5 meter.

Dakkapel vervangen

Vervangen van onze dakkapel aan de voorzijde. We willen de bestaande dakkapel op onze jaren-dertigwoning laten vervangen. Specificaties: dakhelling: 40/45 graden kozijnmaat: 350 x 110 cm kozijn met 4 ramen overstek: 20 cm rondom Materiaal: kozijn: hout, fsc-keur 2x draairaam, ventilatierooster zijkanten: trespa roomwit 9001 boeideel: trespa roomwit 9001 Plus: sloop en afvoer bestaande dakkapel; verzorgen tekening + aanvraag vergunning.

Dakkapel met constructiewerkzaamheden

We willen graag dit najaar een dakkapel geplaatst op onze zolder. Een constructeur heeft voor ons berekend dat het spant dat op zolder staat qua constructie moet worden vervangen. De verticale staander (makelaar) van het spant moet blijven staan, terwijl de gebogen spantbenen vervangen moeten worden door extra gordingen en/of een recht, diagonaal spantbeen dat in de dakwand verwerkt kan worden. Aan de kant van de dakkapel zullen een extra sterke gording en de slapers van de dakkapel voldoende constructie bieden. Afstemming met de constructeur is gewenst. Dakkapel van 2,5 meter breed ook casco plaatsen. Het huis is uit 1900.

Het vervangen van een dubbelwandige ...

Het vervangen van een dubbelwandige dakkoepel van ca. 100x100cm.

Op het huis (jaren '30 woning) dat wij ...

Op het huis (jaren '30 woning) dat wij zouden willen aankopen is een constructiefout van een dakkapel geconstateerd (er blijft water staan tussen de onderkant van de dakkapel en de de eerste rij dakpannen), waardoor er in de kamers beneden een lek ontstaat. Dit zouden wij willen verhelpen. Tevens is na een bouwkundige keuring betonrot in het dak van de erker geconstateerd (dit dak is dus van beton, ongeveer 10 cm dik).