Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel realiseren en vide dichtmaken:

Dakkapel realiseren en vide dichtmaken

Vide dichtmaken boven de woonkamer Ik zoek een aannemer die een vide kan dichtmaken boven mijn woonkamer. Het gaat dus om de vide uitbreiden zodat de vloeroppervlakte toeneemt. Beide vloeren moeten gelijk overlopen en worden als woonlaag gebruikt. Moeten dus stevig genoeg zijn voor meerdere personen en meubilair. Afmetingen 2.90 x 3.00. Dit moet worden doorgetrokken / afgewerkt. Ook moet er een dakkapel komen plus afwerking. Het dakappel mag compleet worden opgeleverd in een prefab.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel realiseren en vide dichtmaken uit heel Nederland:

Uitbouw achter, dakkapel plaatsen en egaliseren vloer

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 m bij 6 m moet worden. Vergunning is niet nodig. We willen veel glas. Een deel wordt keuken en we zouden aan de binnenzijde een schuifdeur willen hebben. Het dak moet dicht worden. We willen ook een dakkapel voor- en achter van 5,5 m tot 6 m, dus de hele breedte. We denken aan een hellend dak voor de dakkapellen, voor mogelijk in de toekomst zonnepanelen als dit mogelijk is. Vergunning voor de voorzijde is nodig. Materiaal willen we onderhoudsvrij, daarom denken we aan kunststof. Prefab of ter plaatse bouwen vinden we beiden goed. Dan willen we in de woonkamer, de nieuwe uitbouw en keuken de vloer gaan egaliseren. De vloer is van beton en is ongeveer 60 m2.

Dakkapel realiseren

Wij hebben een huis gekocht en kunnen daar waarschijnlijk per 1 oktober 2020 in, mogelijk eerder. We zouden graag een (compleet afgewerkt) dakkapel laten realiseren aan de achterzijde van zo'n 4 meter breed, met 4 ramen erin met kunststof kozijnen. De hellingshoek van het lessenaarsdak schatten we op zo'n 30 graden. Graag materiaalkosten en arbeidskosten apart offreren.

Dakkapel plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dakkapel kan realiseren. Breedte 5,5 meter. Er dienen met deze dakkapel twee kamers gecreëerd te worden. 3 kiepkantel ramen, 3 horren en een rooster dienen geinstalleerd te worden.

Realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap

Wij willen een dakkapel plaatsen van 1.20 m op het dak van ons huurhuis. Daarnaast een trap plaatsen en flizotrap verwijderen en goede dichte trap naar zolder realiseren. Dit is een houten vloer/plafond waar een nieuw gat in moet komen. De dakkapel moet aan de achterzijde van de woning komen.

Aan de voorzijde woning een dakkapel realiseren

Het gaat om een dakkapel van ongeveer 250 cm breed aan de voorzijde van de woning. Vergunning moet nog geregeld worden. Wil beide prijzen weten kunststof en prefab. Mijn voorkeur gaat naar verdiept profiel. Het is nog een dicht dak.

Dakdoorvoer afvoerslang mobiele airco realiseren

Ik wil graag een dakdoorvoer laten maken in een schuinpannen dak voor de slang van een mobiele airco. Inclusief de juiste materialen (pan met pijpje) etc. Het pijpje komt naast een dakkapel en aan de binnenzijde in een kastje naast de knieschotten

Eenzijdige nokverhoging of dakkapel plaatsen

Ik zoek een specialist die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een dakkapel of een eenzijdige nokverhoging kan realiseren. In beide gevallen zou dit 5 meter breed moeten zijn. Afwerking aan de buitenzijde graag van kunststof. Afwerking binnenzijde doe ik zelf.

Dakkapel of nokverhoging aan de achterzijde

Momenteel is het dak vanaf de 1e verdieping schuin en is op zolder de kamer dus een stuk minder ruim. Wij willen daarom graag de achterzijde van onze woning zo veel mogelijk recht trekken en kijken of er ook een vliering te realiseren is (we hebben momenteel een plat dak). Wij willen een nokverhoging of een dakkapel. We weten niet zeker of een nok verhoging mogelijk is, daarom willen we hier graag advies over. De afmeting is dus afhankelijk van welke van de twee mogelijk is. Vergunning is voor een dakkapel niet nodig, maar voor een nokverhoging wel. De rest van de zolder wordt op dit moment aan de zuidkant vrij warm, dus het zou fijn zijn als hiermee rekening gehouden kan worden met de isolatie. Qua materiaal denken wij daarom aan platen, maar we zouden hiervoor graag advies willen inwinnen (hout/keralit?). De opbouw zou compleet opgeleverd moeten worden (stucwerk enzovoort, elektra is niet nodig). Rond het einde van het jaar zouden we willen beginnen. We zouden hierbij graag een offerte op willen vragen voor de verschillende opties die mogelijk zijn. Alvast bedankt.

Dakopbouw realiseren

Ik wil het oude dakkapel vervangen door dakuitbouw aan de achterzijde: breedte huis is 5,5m. Doel: het schuine dak vervangen door plat dak: zodat je daar rechtop kan staan en zoveel mogelijk ruimte creeert. Met groot raam. Belangrijk voor mij is te weten wanneer de klus gereed kan zijn en het tijdspad (incl vergunning) kan vertellen samen met een prijsopgaaf. Bennekelstraat

Dakkapel achterzijde realiseren

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 4 meter breed en als dat kan 3 m hoog. Het moet een dubbel kunststof kozijn met dubbel draairaam hebben, inclusief (binnen)afwerking, plaatsingskosten en aanvraag vergunning bij de gemeente. Ik heb bij de gemeente gekeken wat er nodig is voor de vergunning: de dakkapel moet goed afgewerkt zijn, energie zuinig gemaakt worden en voor het aanvragen van de vergunning zelf moeten tekeningen worden ingediend. De dakkapel komt aan de achterzijde. Op 20 mei zal de sleuteloverdracht zijn waarschijnlijk.

Partners

Partners van Casius