Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Nieuwegein of directe omgeving.

1656 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen over hele breedte, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter, dakkapel, dakkapel, dakkapel voorzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Nieuwegein:

Kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter

Kunststof dakkapel 3,8m breed 1,75m hoog helling dak ca 30-35 graden. 2 draaikiep ramen en 1 vaste ruit. 1 ventilatierooster. Kozijnen in wit, rest in antraciet. Achterzijde woning dus geen vergunning noodzakelijk.

Dakkapel realiseren en vide dichtmaken

Vide dichtmaken boven de woonkamer Ik zoek een aannemer die een vide kan dichtmaken boven mijn woonkamer. Het gaat dus om de vide uitbreiden zodat de vloeroppervlakte toeneemt. Beide vloeren moeten gelijk overlopen en worden als woonlaag gebruikt. Moeten dus stevig genoeg zijn voor meerdere personen en meubilair. Afmetingen 2.90 x 3.00. Dit moet worden doorgetrokken / afgewerkt. Ook moet er een dakkapel komen plus afwerking. Het dakappel mag compleet worden opgeleverd in een prefab.

Dakkapel en dakgoot laten reinigen

Ik wil 1 dakkapel laten reinigen en dakgoot

Dakkapelreiniging

Ik wil een vrijblijvende offerte voor het reinigen en in de was zetten van 2 dakkapellen. Éen op de 1ste en één op de 2e verdieping, boven elkaar. Beide hebben een kunststof kozijn en zijn bekleed met Trespa. Dakhelling is 45 graden. Dakkapellen zijn 3 meter breed.

Nieuwe houten kozijnen en ramen in dakkapel

Ik wil graag nieuwe houten en kozijnen ramen in dakkapel, deze wil ik ook geschilderd hebben. Het is 3 meter breed en bevat twee ramen. De dakkapel is van kunststof. Indien correct en netjes gewerkt is er nog veel meer timmerwerk. De rest dakkapel is al trespa/onderhoudsvrij.

Dakkapellen laten reinigen

Voor en achter dakkapel 2 en 3 meter breed reinigen, het liefst z.s.m. Het huis komt te verkoop te staan.

Renovatie van een dakkapel

Ik heb op de achterzijde van mijn woning een dakkapel van ongeveer 350 cm breed die ik wil laten renoveren. Ik wil het houten dakkapelkozijn laten vervangen door een kunststof kozijn met zonwering, ventilatie, horren en kiepkantelramen. Verder moet het lood van de dakkapel vervangen worden. Als laatste moet de staat van de dakbedekking beoordeeld worden en indien nodig moet die ook worden vervangen.

Dakkapel repareren en renoveren

Er zit vermoedelijk een lekkage in de dakkapel. Mogelijk door houtrot. De dakkapel is ongeveer 2.5 meter lang. Graag laten wij de dakkapel controleren en repareren, daar waar mogelijk is. Nu is de dakkapel van hout. Het hout willen wij graag laten vervangen door Trespa.

Houten bekleding op de dakkapel vervangen

Wij willen de huidige houten bekleding van dakkapel (2) en zijkant van het huis vervangen door keralit. Daarnaast aanbrengen van isolatie. Geschatte oppervlakte dakkapel 4 m2 Geschatte oppervlakte zijkant van het dak 30 m2

Lekkende dakkapel repareren

Op de eerste verdieping van ons huis lekt de dakkapel bij stevige regenbuien, met name langs de zijkanten. Graag een inspectie cq reparatie binnen niet al te lange tijd. Het huis cq dakkapel is gebouwd in 1981. Graag mailen.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen. Betreft 1 dakkapel van ongeveer 2,5 meter breed. Er zit nu op deze plek een Velux raam. Aftimmering binnenzijde hoeft niet. Termijn is flexibel.

Vervangen Trespa

Vervangen trespa van dakkapel, op 2e verdieping. Dakkapel is ongeveer 3,5 meter.

Dakkapel plaatsen

Wij hebben interesse in het plaatsen van een dakkappel op onze woning. Dakkapel van ongeveer 4 meter breed, binnezijde ook aftimmeren, dakkapel op de eerste verdieping.

Prefab dakkapel plaatsen

Graag wil een een prefab dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning op de 2e verdieping (schuin dak). De prefab dakkapel moet plusminus 4,5 meter breed worden. Materiaal van de dakkapel bij voorkeur kunststof. Omgevingsvergunning is inmiddels verleend. Nu nog een goede dakkapelspecialist die de klus wil klaren. Dakkapel offertes gewenst.

Renovatie dakkapel/vervanging gevelbekleding

Wij willen een dakkapel van 3,5m lang x 1,5m hoog op de eerste verdieping grondig laten renoveren. Alle rotte delen en de dakbedekking moeten worden vervangen en wij willen een nieuw raam/kozijn. Verder willen wij de kunststof schroten aan de voorzijde van ons huis laten vervangen door de oorspronkelijke houten bekleding. Dat is 2 verdiepingen hoog en 6m breed, deels schuin dak. Graag maken wij met u een afspraak om het een en ander te bekijken en bespreken. Bellen na 23 oktober.

dakkapel aftimeren en tussenwand repareren

Ik heb een dakkapel (3 meter) geplaatst maar nog niet afgetimmerd, tevens tussenmuur gebroken door de dakkapel plaatsing. Ik wil de dakkapel afgetimmerd en de tussendwand gereparereerd hebben. En als het mogelijk is verplaatsing van wasmachine van badkamer naar de zolder.

Ik zou graag een dakkapel op de ...

Ik zou graag een dakkapel op de zolderverdieping van ons pas aangekochte huis laten plaatsen. ik ben benieuwd wat dit globaal zou kosten. De kapel zou ongeveer 3 bij 1 meter moeten worden hartelijk dank

Het btreft 2 dakkapellen renoveren, de ...

Het btreft 2 dakkapellen renoveren, de dakkapellen zijn uitgevoerd in hout, vervangen door kunststof, hiermee wordt de bekleding bedoeld,oa zijvlakken en boeiborden, evt opnieuw isoleren middels steenwol/ander isolatiemateriaal

Eén wang van bestaande dakkapel is rot ...

Eén wang van bestaande dakkapel is rot door lekkage. Dit moet gerepareerd worden.

Naast 2 dakkapellen (1 x 4,5 m breed en ...

Naast 2 dakkapellen (1 x 4,5 m breed en 1 x 2 m breed) tevens badkamer renoveren

Plaatsen dakkapel van 3.30 meter

Plaatsen dakkapel van 3.30 meter