Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel voor en achterzijde woning kunststof met houtlook:

Dakkapel voor en achterzijde woning kunststof met houtlook

Het gaat om plaatsing van dakkapellen voor- en achterzijde van de woning. Huidige situatie achter dakkapel 70%. Graag offerte dakkapel achterzijde volledig. Breedte maat woning 6,3 meter. Voorzijde woning dakkapel afhankelijk van vergunning zal 40 tot 50% zijn. Huidige situatie is nog geen dakkapel aan de voorzijde. Voorkeur om dit vanaf halverwege juni te realiseren.
Onze klant uit Maartensdijk (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel voor en achterzijde woning kunststof met houtlook uit heel Nederland:

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag z.s.m. een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis. De dakkapel moet vergunningsvrij kunnen worden geplaatst. Woning wordt 2 december opgeleverd. Graag willen wij z.s.m. daarna een dakkapel laten plaatsen die voldoet aan vergunningsvrije criteria (max 3,26 meter breed). Wij zijn flexible w.b.t. maatvoering en uitvoering.

Dak van buitenaf isoleren, dakkapel plaatsen en buitengevel isoleren

Wij zijn opzoek naar iemand voor meerdere klussen: Het pannendak zou van buiten af geïsoleerd moeten worden (ongeveer 170 m2). Ik heb geen idee of de huidige pannen hergebruikt kunnen worden. Ik heb begrepen dat een vergunning nodig is. Nu is er geen isolatie aanwezig. Het is een vrijstaande woning, met ik denk een vloeroppervlak van 120 m2. Het huis heeft een verdieping en een zolder. Er wordt nog overwogen om een dakkapel te plaatsen. We denken aan een van 5 meter breed ongeveer, met een schuin pannendak. De dakkapel zou dan aan de achterzijde komen. Ik denk dat een vergunning hiervoor niet nodig is. Mogelijk alleen meldingsplicht. We willen een casco oplevering, alleen buiten afwerking en kozijnen erin en dakpannen. Eventueel gelijk buitenmuur isolatie. Hier zit nog geen isolatie, mogelijk wel in de spouwmuur. Gisteren hebben we een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Het zou van buitenaf geïsoleerd moeten worden en afgewerkt met stucwerk. Het oppervlak is ongeveer 300-350 m2. Ik heb begrepen dat het nodig is om minimaal twee dingen te laten isoleren om aanspraak te maken op subsidie. Indien mogelijk hiervoor een aparte offerte Graag ontvang ik advies en een prijsindicatie.

Constructie tekening voor dakkapel realiseren + het toepassen ervan

Voor een woning mogen wij twee dakkapellen bouwen een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. De nok dient dus opgevangen te worden. Voor de voorgevel is een vergunning nodig en dus ook een constructie berekening, de berekening laat ik graag maken en ook toepassen. De woning is ongeveer 6 m breed. We hebben de tekeningen van de dakkapellen, de dakconstructie tekening heb ik, de tekening voor vergunning heb ik.

Voor- en achterzijde een dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van 4,5 meter breed aan de voor- en achterzijde. Vergunning moet nog geregeld worden. Graag de prijs apart vermelden voor als de vakman dat zou doen. Ik wil graag een casco oplevering en een prefab constructie. Voor de kozijnen ben ik benieuwd wat hout en wat kunststof zou kosten. Ik zou graag eind januari 2020 beginnen.

Dakkapel voor en achterzijde

Ik ben voornemens een woning te kopen. Ik wil van te voren graag een indicatie van de prijs als ik (net als de buren) zowel vóór als achter kunststof dakkapellen wil laten plaatsen. Ik weet nog geen afmetingen maar wellicht dat u een schatting kunt maken op basis van de foto, waarop ook de woning van de buren te zien is.

Uitbouw achterzijde en dakkapel realiseren

Wij willen ongeveer 42 m2 en zo een 130 kuub laten uitbouwen in een casco vorm. Constructie moet van steen zijn, die overeen komen met de huidige buitengevel. Voor deze klus moet er een vergunning worden aangevraagd. Afhankelijk van de kosten besteed ik dat eventueel uit aan de aannemer. Wat betreft een dakkapel laat ik mij informeren over de mogelijkheden.

Uitbouw achterzijde zolder

Wij wonen in Utrecht en willen onze zolder uitbouwen met een dakuitbouw (dus eigenlijk heel ruime uitbouw/ dakkapel van al bestaande zolder) tot de nok aan de achterkant van de woning. Hierbij komt deze uitbouw dus op zolder bovenop een andere kamer van de eerste verdieping. Deze kamer heeft nu nog een nok maar dat stukje nok willen we bij de nieuwe kamer van zolder betrekken, oftewel bij de afwerking moet ook een stuk vloer gelegd worden bij de zolder. Hiervoor zijn we ons aan het oriënteren en kwamen we o.a. bij uw site terecht. Het gaat om een rijtjeshuis. Zouden we een afspraak kunnen maken om een en ander door te spreken? We zouden ook graag willen weten of jullie eventueel de vergunningaanvraag zouden kunnen doen. Alvast dank voor jullie reactie.

Dakkapellen realiseren

Ik wil een dakkapel zowel aan de voor- als achterzijde, zo groot als mag. De gevel is 5 meter. Ik heb maar aan 1 kant buren. ik heb een schuindak met dakpannen. Graag het oude materiaal door de vakman afvoeren. Er is voor de dakkapel voren een vergunning nodig. De dakkapel wil ik van kunststof.

Aanbouw achterzijde en dakkapel zolder

Wij willen een casco, betonnen aanbouw van 2,5 meter diep en 5,5 meter breed, ook willen wij een casco dakkapel op zolder hebben van 5 meter breed. De aanbouw moet een fundering krijgen. Er hoeft verder geen elektra of stucwerk gedaan te worden. Willen hier graag een offerte voor ontvangen zodat wij de kosten op een rij kunnen zetten.

Hellend dak van buitenaf isoleren

Wij willen graag ons hellende dak van buitenaf isoleren. Het dak is 5 meter breed en in circa 45 gaden over 1ste en 2e verdieping. Basis is 8 meter lang (circa 60 m2) , aan voor- en achterzijde op 1e verdieping een dakkapel. Moet met bestaande pannen, extra pannen beschikbaar. Kan eventueel ook nog een 2 meter brede dakkapel geplaatst worden op 2e verdieping (vergunning binnen). Een steiger plaatsen is mogelijk aan de voorkant. Aan de achterkant hebben we een uitbouw. Er is nu geen isolatie aanwezig. De pannen willen we hergebruiken. Het isolatie soort mag niet te dik zijn, we willen het dak niet teveel omhoog hebben. Graag ontvangen we advies en een offerte.