Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor zijkanten dakkapel vervangen door zink en trespa boeidelen vervangen:

Zijkanten dakkapel vervangen door zink en trespa boeidelen vervangen

Het huidige dakkapel 3,09 diep 1,20 hoog en 4,10 breed heeft bruine trespa boeidelen aan de buitenkant. Deze willen we laten vervangen door grijze trespa boeidelen. De zijwangen van het dakkapel zijn nu bekleed met kunststof en willen we laten vervangen door zink. Graag kosten voor arbeid en materiaal apart. Wij bestellen hoogwerker, deze kosten hoeven dus niet meegenomen te worden.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zijkanten dakkapel vervangen door zink en trespa boeidelen vervangen uit heel Nederland:

Dakkapel voorzijde woning realiseren

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een dakkapel aan de voorzijde van mijn twee-onder-een-kap-woning. Graag 300 cm breed en voorzien van 4 ramen (als dat kan) met aan de zijkanten draai-kiep-ramen. Graag kunststof/trespa constructie. De binnenzijde werk ik waarschijnlijk zelf af.

Opbouw zijaanzijde huis

We willen een opbouw op de zijkant van het huis. Schuin dak met dakpannen in overeenstemming met rest van het huis. Optie met en zonder dakkapel + voorzijde recht. De opbouw word 3,30 x 2,50 meter en moet een houten constructie hebben met keralit aan de zijkanten. Compleet of casco is nog even in overleg. De vergunning heb ik nog niet aangevraagd.

Dakkapel houten zijkanten vervangen door trespa

Het vervangen van de linker en rechterzijde van de dakkapellen, het betreft het vervangen van het hout achter de trespa platen. Het dakkapel bevindt zich op de eerste verdieping. Kan ik hiermee worden geholpen?

Een dakopbouw en dakkapel realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw van 6 bij 4 meter kan realiseren op een bestaande uitbouw. Het dak van de uitbouw is van beton. De opbouw mag van hout skelet zijn. Daarnaast zou ik graag een dakkapel willen laten plaatsen van 450 cm breed. Zowel de opbouw als dakkapel moeten aan de zijkant van de woning gebouwd worden. De zijkanten van de kapel mogen van trespa zijn.

Dakkapel bekleden met trespa

Wij hebben een vijfentwintig jaar oude dakappel. Dit dakkapel willen wij bekleden met trespa. De zijkanten, boeiboorden etc .Het is een dakappel van 4 ramen ik gok ongeveer 3 meter breed.

Dakkapel, vervangen houten delen door kunststof

Ik heb een dakkapel aan tuinzijde, 1e verdieping, ongeveer 5.20 m breed, zij bijgevoegde foto. Ik wil de houten platen laten vervangen door kunststof (2 driehoekige zijkanten, 7 rechthoekige delen aan de voorkant). Graag uw offerte met prijs incl btw. Ook hoor ik graag welke keuze mogelijkheden er zijn qua type kunststof (trespa, keralit, ...) en kleuren, en tenslotte een indicatie wanneer u de klus zou kunnen inplannen (wat mij betreft hoe eerder hoe beter).

Achtergevel optrekken

We willen onze huis verbouwen door op de 3de woonlaag het dak op te trekken aan het achterkant. Het betreft een tussenwonning met een lessenaarsdak van 18 graden en 4,9 meter breed. Zie afbeeldingen. De verbouwing hoort volledig afgewerkt, met vloerverwaming, extra groep in de meterkast, licht en stop contact aansluitingen, platdak en een schuifpui afgeleverd te worden. Gezien hoogte van het dak hoeft niet tot NOK gebouwd te worden. Eventueel zal het dak verstevigd moeten worden. Zijkanten in wit kunststof en regen pijp afgewerkt in de muren. Huidige dakgoot blijft. Als het ware een gigantische dakkapel op de bouwmuren en het creëren van een extra ruimte van "+/- 5x5 meter". Tevergeefs zijn we ons suf aan het rondvragen en hopen op deze weg onze wensen met succes te kunnen realiseren.

Zijkanten dakkapel vervangen

Wij willen graag het plaatwerk rondom onze dakkapel laten vervangen, dit is 40 jaar oud. De grove maten van de dakkapel zijn: breedte: 280 cm, lengte: 240 cm en diepte: 130 cm. Zie ook bijlage voor een foto van de dakkapel. Mag door Trespa vervangen worden of iets anders wat lang mee gaat en niet teveel onderhoud nodig heeft. Wat zouden de kosten hiervoor zijn?

Zijkanten dakkapel vervangen door Trespa

Graag zou ik de zijkanten van de dakkapel willen laten vervangen

Dakkapel schilderen

Dakkapel schilderen, 2 zijkanten en 3 raampjes. Notaris groen schilderen. Afmetingen weet ik echt niet, het is een normale dakkapel.

Partners

Partners van Casius