Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Maarssen of directe omgeving.

847 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: zolder verbouwen incl verwijderen spanten en schoorsteen, 2 Dakkapellen leveren en plaatsen, een dakkapel aan de voorzijde van de woning plaatsen, dakkapel uitbreiden, dakkapel voorzijde woning realiseren, dakkapel bekleden met Trespa, dakkapel en vliering maken, dakkapel twee-en-een-half keer groter maken, een dakkapel op zijkant van de woning realiseren, dakkapel uitbreiden, dakkapel verlengen, zijkanten dakkapel vervangen door zink en trespa boeidelen vervangen, trespa plaat aanbrengen op dakkapel, het reiningen van 2 dakkapellen bovenop mijn huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Maarssen:

Zijkanten dakkapel vervangen door zink en trespa boeidelen vervangen

Het huidige dakkapel 3,09 diep 1,20 hoog en 4,10 breed heeft bruine trespa boeidelen aan de buitenkant. Deze willen we laten vervangen door grijze trespa boeidelen. De zijwangen van het dakkapel zijn nu bekleed met kunststof en willen we laten vervangen door zink. Graag kosten voor arbeid en materiaal apart. Wij bestellen hoogwerker, deze kosten hoeven dus niet meegenomen te worden.

Dakkapel zolder

Graag zouden wij een dakkapel willen laten plaatsen op de zolder, circa 420cm lang, 200cm breed en 210cm hoog. Er zitten houten balken in de woning die intact moeten blijven ivm met het dragen.. momenteel zijn er 2 ramen in het dak aanwezig die vervangen gaan worden. De kosten voor het vervangen van de ramen willen we vergelijken met de kosten voor een dakkapel.

Dakkapel renoveren

Onze houten dakkapel (3 meter) moet aan de voorzijde worden opgeknapt. De zijden moeten vervangen voor onderhoudsvrij materiaal. Ook de raamkozijnen moeten worden geschilderd, als de prijs goed is wil ik de kozijnen vervangen voor een kunststof variant.

Prefab dakkapel plaatsen

Ik wil een prefab dakkapel 4,50 meter met kunststof kozijnen op een kap van 30 graden met RBB betonpannen met 2 draai-/kiepramen en 2 vaste ramen. De zolder is casco dus er hoeft in principe niet veel afgedekt te worden.

Onderhoudsvrij maken van de dakkapel

Wij hebben een dakkapel van +/- 3 meter breed. Deze bestaat nu voornamelijk uit hout. Graag zouden we de dakkapel onderhoudsvrij willen maken door de houten onderdelen te laten vervangen door kunststof of optioneel door Trespa.

Dakkapel laten reinigen

Dakkapel voorzijde reinigen.

Dakkapel opknappen

Graag wil ik de zijkanten van mijn dakkapel laten bekleding met Trespa. De dakkapel is ongeveer 3 meter lang en boven de kozijnen zal er ook een gedeelte vervangen moeten worden. De vakman dient de delen op te meten, te leveren en te installeren.

Dakkapel aan de achterzijde plaatsen

De dakkapel wordt geplaatst op de eerste etage aan de achterzijde van een geschakelde woning. Daar zit momenteel reeds een kleine dakkapel van ongeveer 2 meter en daar zit ook een dakraam type M08, kunststof, 78cmX140cm, ongeveer twee jaar geleden geplaatst. De oude dakkapel dien t afgevoerd te worden. Het dakkapel dient geleverd te worden met een vast raam en een draaikiepraam. De kleurstelling dient RAL 9010 te worden en het dakkapel moet aan de binnen afgewerkt worden. Daarnaast zit er een dakraam. Dit raam zal of een etage hoger geplaatst worden of afgevoerd.

Zijwangen en loodwerk van dakkapel vervangen

Zijwangen en loodwerk van dakkapel vervangen. In verband met oud loodwerk wat diverse scheurtjes vertoont en een slecht geïsoleerde opbouw van de zijwangen deze opnieuw op te bouwen, incl. Vervangen loodwerk of verholen goot. Omdat zijwang naar buiten toe opgedikt moet worden moet mogelijk ook overstek en dakbedekking aangepast worden. Dakkapel is ca. 3m breed, bouwjaar ca. 1980 (houten opbouw). 5 jaar geleden wel kozijn vervangen door kunststof variant en boeidelen en zijwangen voorzien van Trespa. Vragen s.v.p. per mail of telefonisch na 17:00uur.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel van ongeveer 4.6 meter breed aan de achterzijde van het huis plaatsen. Hij komt op de tweede verdieping.

Dakkapel plaatsen van 2,5 meter breed in ...

Dakkapel plaatsen van 2,5 meter breed in een nieuwbouwhuis.

Aan de voorkant van de woning op de ...

Aan de voorkant van de woning op de bovenste verdieping moeten de boeiboorden vervangen worden. Aan de achterkant zit een dakkappel, deze willen we met trespalaten bekleden.

Plaatsen van twee dakkapellen. Er zijn ...

Plaatsen van twee dakkapellen. Er zijn tekeningen/constructie berekeningen. Vereist timmer vakmanschap; ontwerp bevat enig niet-standaardwerk. O.a. rolluikinbouw. Goede timmerman met aandacht voor detail.

Wij hebben een dakkapel met plat dak en ...

Wij hebben een dakkapel met plat dak en lekkage en willen renovatie naar schuin pannendak.

Plaatsen van een dakkapel aan de ...

Plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van een bestaande woning. 420x110 met een schuine kap. kunststof kozijn met 2 draaikiep ramen en 2 vaste ramen en een paneel zijkanten in keralit rabatdelen. Tekeningen en voorbeeld aanwezig.

Dakkapel te plaatsen op de ...

Dakkapel te plaatsen op de zolderverdieping. Vergunning is denkelijk geen probleem, want de buren hebben al een dakkapel! 19 juli krijgen we de sleutel van het huis! Kleine badkamer, opnieuw tegelen vloer en muren. Nieuw bad, nieuw toilet, schilderwerk deuren en kozijnen, aanbrengen verlichting, Nieuwe wastafel incl. kranen

Dakkapellen plaatsen

Dakkapellen plaatsen