Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Leusden of directe omgeving.

602 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel voorzijde plaatsen, huidige dakkapel uitbreiden, cv leidingen doortrekken wand plaatsen, houten dakkapel plaatsen en isoleren dak, dakkapel plaatsen over hele breedte, vergroten dakkapel en renoveren dak, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, dakkapel achterzijde realiseren, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Leusden:

Dakkapel schoonmaken en waxen

Dakkapel (5 m breed) op zolder schoonmaken en in de was zetten, ook aan de bovenkant.

Dakkapel reinigen

Graag wil ik een offerte voor het reinigen van 2 dakkapellen.

Kunststof dakkapellen reinigen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het jaarlijks reinigen en in de was zetten van 2 kunststof dakkapellen, beide ongeveer 5 meter, op onze woning. Gelieve niet met een hoge drukreiniger te werken. Er zijn foto's beschikbaar.

Dakkapellen leveren en plaatsen

We willen voor ons nieuwe huis in Leusden op 1, 2 en/of 3 juli (als het echt niet anders kan, kan het ook nog 4 juli) twee dakkapellen laten plaatsen, beide kunststof met draaikiepraam, eentje van 3 meter breed met 1 raam en eentje van 5 meter breed met 2 ramen.

Lekkage dakkapel repareren

Reparatie lekkage dakkapel. Het lijkt te zitten bij de hemelwaterafvoer.

1 Dakkapel 4.50 breed. Verdeeld over 2 ...

1 Dakkapel 4.50 breed. Verdeeld over 2 slaapkamers achterzijde. Met 5 ramen waarvan er 3 open kunnen. voorzien van rolluiken/screens bij voorkeur 2 (1 per kamer), ventilatierooster en horren. 1 tussenschot als scheiding waar de scheidingsmuur zit. Uitvoering in overleg. Voor de zomer klaar.

Op ons bestaande huis zit nu een ...

Op ons bestaande huis zit nu een dakkapel over twee kamers van in totaal zo'n 6?? meter lang. Het houtwerk is verrot en willen we vervangen door kunsstof. Het "gat" zit er dus als en ook het glaswerk is nog in orde. Is het aantrekkelijker om een compleet nieuwe dakapel te plaatsen of kan de huidige geroneveerd worden ?? De buren willen ook een dakkapel plaatsen, zij hebben nu nog niks. Is dit voor een aannemer handig, scheelt dit misschien iets in de prijs ivm kraan/ steigers e.d. ?? Moet voor de winter gebeuren.Dakkapel van kunsstof. breed 4 meter breed.

Bouwen van houten dakkapel op ...

Bouwen van houten dakkapel op ski-dakwoning te Leusden op 2de verdieping (=zolder) + afwerking zolder + isoleren gehele zolder + twee kinderkamers realiseren op zolder + aparte ruimte/hok voor al aanwezige cv en wasmachine/droger op zolder die afsluitbaar is voor kinderen en apart toegankelijk. Planning: graag dit voorjaar !

het maken van 2 slaapkamers/werkkamers + ...

het maken van 2 slaapkamers/werkkamers + een soort van washok waar de cv/wasmaschine en droger in een apart hok staan . het behangklaar afmaken van van de complete zolder. knieschotten . kantel/kiep ramen . dakkapellen over de gehele breedte van de woning.

De houten zijdes moeten worden vervangen ...

De houten zijdes moeten worden vervangen door trespa + 2 stroken aan de voorzijde ()l+R)