Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor lood vervangen van dakkapel:

Lood vervangen van dakkapel

Ik heb een dakkapel 2. 50 lang en 1. 50 breed daar moet rondom het lood vervangen wordden
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lood vervangen van dakkapel uit heel Nederland:

Woning renoveren

Het betreft een huis in oude staat in Den Haag. Ik wil het misschien gaan kopen maar vraag me af wat de kosten zijn. Voorzijde zijn de ramen nog in oude staat met glas in lood. De glas in lood ramen wil ik behouden en in dubbel glas zetten. Achterzijde moet de nieuwe pui nog afgelakt worden. De bedrading en leidingen vervangen. Er zijn nu 3 groepen, dit moeten er meer worden. Keuken verbouwen met behoud van oude elementen. Dus nieuwe kastjes timmeren en bovenkasten. Muur en vloer opnieuw betegelen. De huidige badkamer uitbouwen naar de slaapkamer ernaast. Centrale verwarming vernieuwen. Vloerbedekking verwijderen en geheel houten planken leggen. Behangen en stucen van de plafonds en wanden. Het huis staat te koop op funda -haag/valkenboskade-188/5a7e7fba2a2d82039e3a56ef

Klussen in een buitenshuis

Graag zou ik willen weten of jullie mij bij de volgende punten kunnen helpen. 1. De klant wil graag het lood van haar dakkapel laten vervangen. 2. Ook wil ik graag mijn dakgoot vervangen met Hierbij moet er van de bestaande schoorsteen nog drie lagen gesloopt worden zodat de dakgoot uit 1 geheel kan bestaan. Er dient dan wel een zinken afdek plaat geplaatst te worden op de afgekapte schoorsteen. 3. Ik heb dakpannen vervangen die niet hetzelfde zijn als de bestaande dakpannen. Deze dien ik te vervangen, echter zitten ze vast met cement. Ook moeten er 6 tot 8 bestaande dakpannen vervangen worden, dit in verband met de beschadigingen. (totaal dakpannen vervangen 15 stuks). Ik hoor graag of jullie mij hierbij kunnen helpen en wat de kosten hiervan zijn.

Bitumen op een plat dak vervangen

Het vervangen van bitummen plat dak uit 1990 op garage/bijkeuken door bitumen bedekking (38m2) inclusief daktrim (23m) en lood herstel (6,3m) inclusief eventueel afvoeren afval inclusief ontluchting 150mm inclusief 2x uitloop door muur op hwa 80mm

Loodslabben bij dakkapellen vervangen

Op beide dakkapellen aan de voor- en achterzijde zitten scheuren in het lood. De loodslabben zijn aan 1 stuk gelegd en blijven scheuren en verzakken. Vermoedelijk is vervanging noodzakelijk. Er is in het verleden lichte lekkage geweest.

Bitumen op een plat dak vervangen

Namens onze VvE ben ik wat onderzoek aan het doen naar de kosten van een nieuw dak. Allereerst willen we weten hoeveel het gaat kosten om het gehele bitumen dak, 190 m2, te vervangen, inclusief: - isolatie - opgaand werk met lood bij schoorstenen, 18 meter - opgaand werk met zink bij daglichtboxen, 8 meter - opgaand werk met zink bij dakluiken, 20 meter - randwerk zinken afdeklijst, 32 meter - 2 x hemelwaterafvoer - 2 x ontluchting, 50/60 mm - 4 x solartubes Daarnaast zijn wij benieuwd of het oude bitumen dak vervangen moet worden als wij een groen dak zouden willen. Kunt u ons ook een offerte geven voor een groen dak, sedummix? Laatste vraag: Hoe lang gaat een nieuw bitumen dak mee, en hoe lang gaat een groen dak mee?

Loodslab bij het beluchtingskanaal vervangen

In onze woning hebben wij een beluchtingskanaal die samen komt op het dak in een vierkante koker. Het lood rondom de koker ligt los. De volledige koker dit te worden verwijderd en vervangen door een nieuwe. Deze is al aanwezig.

Dakpannen recht leggen

Er ligt een paar (2 a 3) dakpannen scheef op een stuk en een stuk lood op de rand / voeg is wat los komen te zitten. Verder zou ik graag willen dat het hele dak even nagekeken wordt om te kijken of we iets over het hoofd zien en er eventueel iets vervangen moet worden.

Buitenkant schoorsteen opnieuw opmetselen

De buitenzijde van de schoorsteen dient opnieuw te worden opgemetseld met of de oude stenen of met nieuwe stenen. Het lood dient te worden vervangen en boven op de schoorsteen moet het worden aangesmeerd en daarna geïmpregneerd. Het betreft een 2 onder 1 kap woning waarbij de schoorsteen midden op het pand staat en ongeveer 90 cm bij 90 cm bij 90 cm groot is.

Dakdoorvoeren maken en controleren

Zoals foto op het dak laat zien: wil ik 1 dakdoorvoer dicht laten maken, de pan hiervoor ligt in de dakgoot. Verder wil ik 2 nieuwe dakdoorvoeren van 160 mm, dit voor mijn warmtepompboiler. Materiaal zal ik in overleg zelf aanleveren. Tevens lekt de ontluchter af en toe rond de dakaansluiting aan de binnenkant, ik vermoed door condens. Graag inspecteren en eventueel vervangen voor pvc in plaats van lood? Werkhoogte is rond de 10 a 12 meter en alleen goed vanuit het raam en de dakgoot te bereiken. Een ladder is lastig te plaatsen.

Schoorsteen renoveren

Op zolder zien wij inslag van water. Waarschijnlijk moet er opnieuw gevoegd worden aan de buitenkant en het lood vervangen worden.

Partners

Partners van Casius