Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in IJsselstein of directe omgeving.

448 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen over hele breedte, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter, dakkapel, dakkapel, dakkapel voorzijde, aan de voorzijde woning een dakkapel realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in IJsselstein:

Kunststof dakkapel op pannendak plaatsen

Ik ben op zoek naar een dakkapelspecialist die een kunststof dakkapel, afmeting 3 bij 1,45 meter, op een schuin pannendak kan plaatsen. Het dient een plat kozijn te worden met houtwerk, met in het midden een draai-/kiepraam en aan beide zijkanten een vast raam.

Lood vervangen van dakkapel

Ik heb een dakkapel 2. 50 lang en 1. 50 breed daar moet rondom het lood vervangen wordden

Dakkapel reinigen en repareren

Ik wil graag 2 dakkapellen laten reinigen, 1 klein met 1 openslaand raam 190 breed. 1 groot dakkapel 330 cm breed met 2 ramen. Reparatie: de schroeven van de Trespa platen vervangen.

Dakkapel reinigen

Ik zou graag mijn dakkapel willen laten reinigen inclusief de rolluiken, binnen/ en buitenkant. Met name de binnenkant van de rolluiken kunnen we nu niet goed bij omdat daar geen raam zit en je kunt er ook niet vanaf de zijkant bij.

Dakkapel plaatsen / bouwen

Op onze woning met een pannendak willen wij graag een houten of kunststof prefab dakkapel laten plaatsen / bouwen. De gewenste afmeting van de dakkapel is 4,50 meter breed. In de dakkapel moeten 4 raamkozijnen van hout of kunststof moeten komen. Twee dichte raamkozijnen en twee openslaande raamkozijnen. De dakkapel moet voorzien worden van een schuin hellend dak van dakpannen of een plat bitumen of EPDM-dak. Hierover ontvangen wij graag advies. De afwerking aan de binnenzijde van de dakkapel graag optioneel offreren. Afhankelijk van de kosten mag u de dakkapel ook aan de binnenkant afwerken. Graag bezoek aan huis voor advies, de opties en hellingshoek opmeten.

Dakkapel plaatsen

Graag willen wij aan de achterzijde van onze woning over een breedte van 4 meter een dakkapel laten plaatsen van kunststof. De kozijnen in deze dakkapel dienen eveneens van kunststof te zijn en voorzien van dubbelglas. Wij wensen drie kozijnen in de dakkapel waarvan twee raampartijen geopend moeten kunnen worden in zowel draai- als kiepstand. Graag ontvangen wij offertes van dakkapelbouwers wat ons dit zal gaan kosten.

Een bouwkundige tekening voor een ...

Een bouwkundige tekening voor een vergunning (lichte bouwaanvraag) voor de dakkapel.

Wij willen 2 dakkapellen laten plaatsen, ...

Wij willen 2 dakkapellen laten plaatsen, een dakkapel van 4 meter aan de voorkant en een dakkapel van 3 meter aan de achterkant. Graag willen wij de mogelijkheden weten voor screens of rolluiken.