Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor twee casco dakkapellen plaatsen:

Twee casco dakkapellen plaatsen

Ik krijg in februari een nieuwe woning. Hier wil ik 2 casco dakkapellen van ongeveer 3 meter, dubbelglas, met roosters, midden vaste raam en 2 ramen van zijkanten die open gaan, van combi van hout en kunststof, kleur wit. Graag een prefab optie. 2.3 meter x 1 meter lang. Graag ook een partij die een showroom heeft voor prefab dakapellen.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee casco dakkapellen plaatsen uit heel Nederland:

Twee prefab casco dakkapellen plaatsen

Ik wil de optie bespreken om 2 prefab casco dakkapellen te laten plaatsen. 3.00 x 1.50 hoog en 4.75 x 1.50 hoog.

Offerte voor een dakopbouw

Het huis heeft een grondige verbouwing nodig, waaronder waarschijnlijk (een groot deel van) het dak. Nu ik het toch groot moet aanpakken wil ik graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een dakopbouw. Ik zou hierdoor het liefst minimaal zo'n 15 m2 meer ruimte creëren. De zolder/vliering heeft op dit moment aan 3 kanten een schuin dak en de afmeting van het vloeroppervlak is ongeveer 8 bij 4.15. Zie bijgesloten foto's. In de straat zijn behoorlijk wat huizen met een of meer dakkapellen of een dakopbouw. Kunt u mij meer vertellen omtrent de vergunning die hiervoor mogelijk nodig is? Uiteraard ontvang ik ook graag informatie over de kosten en een mogelijke tijdlijn. Indien er een vergunning nodig is kan deze worden opgenomen in de offerte. We zitten te denken aan een casco prefab oplevering.

Prefab casco opbouw op de garage

Wij zijn op zoek naar een prefab verbouwing van de garage. Dit is een garage van 4,5 bij 7 meter, losstaand vaan het huis. Het huidige zadeldak is 1,8 meter hoog boven de eerste verdieping. De bovenruimte is zo niet goed te gebruiken, ondanks dakkapelletje. Wij zijn op zoek naar een mansarde dak waarbij de hoogte binnen met 50 -60 centimeter wordt verhoogd. De toegang tot de bovenruimte moet extern plaatsvinden. Nu zit de trap binnen, maar dit kost teveel ruimte. Aangezien de bovenruimte bedrijfsruimte wordt is een aparte opgang plezierig. Wij denken nu aan een opgang met een balkon constructie aan de lengte van de garage (7 meter) met een ingang in het midden. Voor het licht denken wij aan weerszijde van de deur aan een balkon dakraam (velux). Aan de kopse kanten denken wij ook aan een openslaand raam. We hebben een houtskeletbouw huis. De garage is dit niet, maar kan met een houten kap ondanks de dan afwijkende vorm o.i goed aansluiten. De nok van het huis is minimaal 1,5 meter hoger. Hier moeten we onder blijven. Er zijn ook richtlijnen mbt de dakgoten en dakkapellen, maar deze omzeilen we met onze plannen. Het verwijderen van het oude dak is onderdeel van het werk. Wij zoeken een casco opbouw.

Dakopbouw realiseren

Wij zijn opzoek naar een aannemer die onze dakopbouw 35 m2 kan realiseren. De huidige situatie is nu dat we een plat dak hebben en we willen graag een platdak met aan beide kanten een dakkapel (zie foto's). We zouden graag geïnformeerd willen worden over de mogelijkheden en de casco prijzen en meerprijs. – Constructieberekeningen – Bouwvergunningen – Vloer – Trap – Dakkapellen - Kunststof kozijnen met dubbel glas - Goede dik dakisolatie en muurisolatie omdat we dichtbij Schiphol wonen. Vergunning moet nog worden aangevraagd, omdat ik de tekening van de opbouw hiervoor nodig heb (ik heb wel een hard-copy van mijn buurman)

Dak vernieuwen en dakkapellen plaatsen

Het gaat om het vernieuwen en misschien verhogen van een dak van een jaren zestig woning, tevens willen wij er graag casco dakkapellen op geplaatst hebben, het afbreken en afwerken wil ik in overleg zoveel mogelijk zelf doen, de woning is ongeveer 7,5 bij 10 meter, graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Dakkapellen op de zolderverdieping

Wij willen heel de zolderverdieping vergroten. De linkerkant omdat de rechterkant zonnepanelen heeft. Het moet casco opgeleverd worden (elektra in overleg) met een kunststof buitenkant. Ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is en ik weet ook nog niet wat de afmetingen zijn. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Dakkapellen plaatsen

Dakkapellen voor en achter. Ongeveer 4 meter lang, dat keer twee. Het moet casco opgeleverd worden met alleen isolatie aan de binnenkant, en het moet onderhoudsvrije kunststof delen aan de buitenkant krijgen. Daarnaast wil ik een houten vaste trap laten plaatsen. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag ontvang ik een offerte.

Nokverhoging aan twee kanten

Wij willen de zolder aan beide zijde verhogen en daar ook dakkapellen in. Aan de achterkant willen we graag dat de zolder doorloopt over de dakkapel op de 1ste verdieping. De uiteindelijke oppervlakte van de zoldervloer zou dan 5 x 8 meter worden. Compleet of casco is in overleg. Er moet wel gestuct worden en de buitenkant moet van kunststof gemaakt worden. Ik heb een vergunning nodig en daar ben ik nog mee bezig.

Dakkapellen realiseren op een recreatie bungalow

Ik wil 2 dakkapellen van elk 7,50 meter lang 1,50 meter hoog op een 45 graden dakvlak, dus een op elke zijde van het zadeldak. Ik wil kunststof kozijnen hr++ glas en Keraliet zijbekleding met een casco afwerking. Buiten wil ik het wel waterdicht en afgewerkt hebben. Prefab is niet mogelijk, omdat een hijskraan waarschijnlijk niet geplaatst kan worden.

Nieuwbouw woning realiseren

Ik wil een nieuwbouw huis bouwen van 8 x 11,2 meter. Ik wil een notaris woning met lage kap. Ik wil drie dakkapellen voor en achter. Het moet casco opgeleverd worden. Glas hoeft niet geplaatst. Elektra en stucwerk is afhankelijk van de prijs, zou dit apart vermeld kunnen worden op de offerte? Er zouden heipalen de grond in moeten. De constructie wil ik van hout. Ook moet er isolatie komen: in de spouwwand C.2. In de dakplaten van 235 mm met een RC waarde van 6.3. Vergunning en bouwtekeningen moeten ook gemaakt worden/ geregeld. Maar dat zou ik zelf eventueel ook kunnen regelen. Graag ontvang ik een offerte inclusief btw-prijs.