Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor kunststof dakkapel laten plaatsen:

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Graag een offerte voor een kunststof dakkapel. Deze wordt 4.20 breed, 1.50 meter hoog. Dakhoek 35 graden. 3 kiep-/kantelramen met ventilatiestanden en 2 vaste ramen. 1 sandwich paneel van 200 mm. Graag specificeren: afvoer bouwafval, geheel aftimmeren. Ook graag verplaatsen bestaand Velux dakraam naar andere zijde. Graag wil ik ook de RC waarde van het dak en de zijwanden weten.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof dakkapel laten plaatsen uit heel Nederland:

Dak vervangen en nieuwe dakkapellen plaatsen

Dakkapel verwijderen en een nieuwe plaatsen Afmeting ongeveer 2 meter. Het materiaal van kunststof.

Lekkage dak opsporen

Lekkage geconstateerd op zolder ter hoogte van mijn dakkapel. De dakkapel is een paar jaar geleden voorzien van kunststof beplating. Met bepaalde slagregen en met sneeuw heb ik water binnen. De nokvorst en dakkapel zijn gechecked en is volgens de zetter van het dakkapel niet de oorzaak. Wat wel geen idee. Gaarne een offerte hiervoor.

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak

Kunststof prefab dakkapel plaatsen

Graag een kunststof prefab dakkapel, dak scharnier kap 38 graden. Graag een steunbalk aanbrengen. Twee draai-kiep ramen, liefst ook zonwering (screens). Midden van de dakkapel komt een binnenwand. Locatie is redelijk bereikbaar.

Kunststof dakkapel plaatsen

Kunststof 2,5 meter breed x 1,5 meter hoog.

Vervanging van boeidelen

Vervanging van de zijkanten en de boeidelen van het dakkapel door kunststof onderdelen. Dakkapel bevindt zich op 4 meter hoogte is ongeveer 3 meter breed en heeft een dakpannen dak.

Kunststof dakkapel plaatsen

Wij willen graag een voordelig kunststof dakkapel met een hoogte van 175 cm laten plaatsen op een schuin pannendak over een breedte van 430 cm. Ook willen we graag de binnenkant laten aftimmeren.

Vervangen van zijkant betimmering dakkapel

De betimmering van onze dakkapel laat los. We willen graag kunststof. De werkplek is goed bereikbaar. De exacte afmetingen moet de klant voor worden teruggebeld.

Kozijnen schilderen

2 kozijnen voorzijde, 1 kozijn achterzijde plus dakkapel. Betreft tussenwoning. De dakkapel minimaal hout, veel kunststof.

Geschroefde asbestplaten op de schuur vervangen

Schuurdak: - asbestinventarisatie - verwijdering en afvoer geschroefde asbestplaten van een schuur ca. 125 m2 - plaatsen geïsoleerde dakpanplaten en o.a. kantoplossingen/nok. - plaatsen dakkapel breedte 2,5 tot 3 meter: kunststof - plaatsen 2 kunststof Veluxdakramen Afmetingen dak - hellingshoek 45 graden - schuine zijde 390 cm - lengte dak/schuur 1500 cm De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Partners

Partners van Casius