Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Houten of directe omgeving.

930 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen over hele breedte, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter, dakkapel, dakkapel, dakkapel voorzijde, aan de voorzijde woning een dakkapel realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Houten:

Polyester dakkapel lekkage repareren

Er zit een gat/ scheur bij de afwatering van mijn dakkapel naar de met verholen goten toe. Dat veroorzaakt doorsijpelend water/ waterlekkage in de ruimte eronder. Dus die wil ik graag gedicht hebben. Mogelijk dat er ook een andere oorzaak kan zijn, ik zou graag iemand er goed naar laten kijken wat nou het probleem is. Afwerking aan de binnenzijde hoeft niet gedaan te worden. Graag ontvang ik een gratis en vrijblijvende offerte voor dit werk.

Twee casco dakkapellen plaatsen

Ik krijg in februari een nieuwe woning. Hier wil ik 2 casco dakkapellen van ongeveer 3 meter, dubbelglas, met roosters, midden vaste raam en 2 ramen van zijkanten die open gaan, van combi van hout en kunststof, kleur wit. Graag een prefab optie. 2.3 meter x 1 meter lang. Graag ook een partij die een showroom heeft voor prefab dakapellen.

Dakkapel vergroten

Wij overwegen om onze bestaande dakkapel te laten vergroten zodat we meer ruimte krijgen in de badkamer. Deze dakkapel zit aan de achterzijde van het huis, op de eerste verdieping, en is 1.75 meter hoog en 3.20 meter breed. In de badkamer willen we de dakkapel met 95 tot 100 cm laten verbreden, tot op 50 cm van het einde van het dak. De kozijnen blijven daarbij ongewijzigd. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en om alles in te meten. Daarbij ontvangen wij graag uw advies en een prijsopgave.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Graag een offerte voor een kunststof dakkapel. Deze wordt 4.20 breed, 1.50 meter hoog. Dakhoek 35 graden. 3 kiep-/kantelramen met ventilatiestanden en 2 vaste ramen. 1 sandwich paneel van 200 mm. Graag specificeren: afvoer bouwafval, geheel aftimmeren. Ook graag verplaatsen bestaand Velux dakraam naar andere zijde. Graag wil ik ook de RC waarde van het dak en de zijwanden weten.

Houten dakkapel laten plaatsen

Graag zouden wij graag een offerte van u ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel op onze hoekwoning in Houten. Geen idee wat er allemaal mogelijk is en wat de breedte hiervan kan worden, maar we zitten zelf te denken tussen de 4.5 en 5 meter. Graag ontvangen wij iemand van u thuis bij ons die ons alles kan vertellen wat de mogelijkheid hier van is. Graag horen wij van u.

Aftimmeren dakkapel binnenzijde

Wij zoeken een aantal offertes voor het aftimmeren van onze dakkapel. Binnenzijde aftimmeren, naadjes en gaatjes wegwerken. Schilderklaar opleveren. Binnenmaat is 3.60 meter breed.

Dakkapel op zolder en eventueel ...

Dakkapel op zolder en eventueel opknappen tot kamer. Graag komen kijken voor de mogelijkheden.

er is sprake van een koudebrug in een ...

er is sprake van een koudebrug in een dakkapel, veroorzaakt door ongeisoleerde zijwangen van de dakkapel. Hierdoor ontstaat schimmelvorming aan de binnenzijde van de dakkapel. Naar mijn mening moeten de zijwangen van de dakkapel voorzien worden van goede isolatie om het probleem te verhelpen.

Graag offerte voor plaatsen Velux of ...

Graag offerte voor plaatsen Velux of Facro dakRAAM in schuin dak, 1e verdieping.

Moet hout van een dakkapel vervangen ...

Moet hout van een dakkapel vervangen worden. Twee zijkanten en voorkant met meranti.

2 dakkapellen plaatsen en slaapkamer op ...

2 dakkapellen plaatsen en slaapkamer op zolder realiseren. Vliering en wand met deur maken. Elektra verzorgen etc.

Het plaatsen van een dakkapel over de ...

Het plaatsen van een dakkapel over de gehele breedte van het huis. het huis is 5.2 m breed. Het te plaatsen dakkapel wordt dus ongeveer 4m breed en ongeveer 1.6m hoog dit is afhankelijk van de mogelijkheden en de gemeente Houten. Kunststof kozijn met 4 ramen waarvan er 2 kiep/kantelbaar moeten zijn. De binnenkant moet volledig afgewerkt en geisoleerd worden. De zijkanten moeten afgewerkt worden met ceralite rabatdelen. De overige werkzaamheden zijn: Het dicht maken van de zolder trap en het plaatsen van een kozijn met deur hiervoor. Het plaatsen van een bad, en deze volledig afwerken met tegels en kitten.

Op de zolderverdieping is nu 1 kamer met ...

Op de zolderverdieping is nu 1 kamer met dakraam en dit moeten 2 kamers worden waarvan 1 met dakkapel. Het "oude" deel zit op de zuidkant en wordt "service"ruimte (kombiketel+wasmachiene+droger) en hoeft niet netjes afgewerkt te worden. De nieuw kamer moet studeer/logeerkamer worden dus netjes afgewerkt.

Nieuw te plaatsen dakkapel. Graag ...

Nieuw te plaatsen dakkapel. Graag indicatie kosten voordat we besluiten hiermee verder te gaan en verder ontvangen we meer informatie.