Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor voor- en zijpaneel van dakkapel vervangen:

Voor- en zijpaneel van dakkapel vervangen

De bestaande Trespa zijpanelen en voorpanelen van de dakkapel, willen wij graag laten vervangen voor nieuwe trespapanelen. De werkzaamheden moeten worden uitgevoerd voor 17 maart daarna worden op het dak zonnepanelen geplaatst, dit zal de werkzaamheden bemoeilijken. De achtertuin heeft een achterom. De oude panelen zijn nog goed maar we willen van de kleur af. Het afvoeren van het materiaal kan ik zelf doen.
Onze klant uit Hoogland (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voor- en zijpaneel van dakkapel vervangen uit heel Nederland:

Zijpaneel van de dakkapel vervangen

Het houten zijpaneel van de dakkapel aan de voorzijde van mijn huis laat ik graag vervangen door trespa. De afmeting is ongeveer 2 x 2 meter. Op een later tijdstip een metalen garagedeur vervangen door een houten kozijn met openslaande deur.

Dakkapel onderhoudsvrij maken

Het betreft een halve dakkapel, 1 kapel voor 2 huizen, op 1e verdieping voorzien van een trespa zijpaneel, Trespa boeidelen en een stukje nieuwe dakbedekking. Tevens wil ik het houten kozijn laten vervangen voor een kunststof kozijn met draaikiep raam en inzet horren. De breedte is 1.78 bij 1.40 meter. Het vaste raam moet voorzien zijn van een ventilatierooster. Er is een foto beschikbaar.

Zijpaneel van de dakkapel laten vervangen

Eén zijpaneel (mutliplex - het paneel is ongeveer 2.5 meter bij 1.5 meter) van de dakkapel wil ik laten vervangen en afwerken (verven).

Lekkage bij de dakkapel herstellen

Mijn dakkapel van 15 jaar oud (die tijdens de bouw is geplaatst) lekt, het ziet ernaar uit dat de lekkage aan de bovenkant van het zijpaneel zit aangezien het daar opgezet is.

Voor- en zijpaneel van dakkapel vervangen

Het betreft het zij- en voorpaneel van het dakkapel. Deze zijn van hout en rot. De materialen kunnen eventueel in overleg geleverd worden.

Vervangen van zijpaneel dakkapel, ...

Vervangen van zijpaneel dakkapel, kunststof.

De boeiborden en zijkanten van mijn ...

De boeiborden en zijkanten van mijn huidige dakkapel zijn hard aan vervanging toe. Ik wil dit laten bekleden met Trespa (of iets dergelijks duurzaams) De kozijnen wil ik laten zitten. Tevens wil ik het lood vervangen. Grootte dakkapel breed 5,5 m, zijpaneel 1,2 m * 1,5 m