Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel uitbreiden:

Dakkapel uitbreiden

Ik wil graag een bestaande (volgens mij houten) dakkapel laten uitbreiden. Afmeting is 3.70 meter breed. Graag met 3 kozijnen in de dakkapel waarvan 2 met kiep/kantel-ramen. Indien mogelijk een indicatie voor zowel een kunststof als houten dakkapel.
Onze klant uit Eemnes (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel uitbreiden uit heel Nederland:

Bestaande dakkapel vergroten

Huidige dakkapel wil ik graag uitbreiden en dan zijn er twee opties uitbreiden met 255 cm of 530 cm graag zou ik van beide opties een offerte willen ontvangen. Gaat om dakkapel met pannen en uitgevoerd in hout.

Woninguitbreiding op de 1e verdieping

Wij willen onze badkamer uitbreiden. In plaats van een dakkapel willen wij graag de buitenmuur verder optrekken om zo het schuine dak deel weg te werken. De muur is 2.50 meter. Afvoeren doen wij zelf.

Uitbouw zijkant huis en dakkapel voorkant huis

Wij willen een dakkapel van ongeveer 8 meter breed aan de voorkant van ons huis in de Watergraafsmeer realiseren. Eerste in de straat, dus waarschijnlijk vergunningsproblemen. Verder willen we een uitbouw aan de zijkant van ons huis realiseren. Er zal een fundering gelegd moeten worden i.v.m. de grond in de Watergraafsmeer. Als dit vergunningstechnisch kan zal de uitbouw ongeveer 5 bij 10 meter zijn. Verder vragen wij ons af of er een soort draag mechanisme is waardoor wij een uitbouw op de eerste verdieping aan de achterkant zouden kunnen realiseren boven een ongeveer 2 meter diep dek waar niet op gelopen kan worden. Dus het uitbreiden van een slaapkamer achter boven een dak die het huis met de al bestaande serre verbind. Ik kan me voorstellen dat u veel vragen heeft. Ik zoek deze aparte offertes om een idee te krijgen wat voor ons wel en niet financieel haalbaar is. Ik snap dat dit niet tot achter de komma zal kloppen. Bij voorbaat hartelijk dank.

Huis volledig verbouwen

Wij zitten in het aankooptraject van een 50 jaar oude woning van ongeveer 100 m². In deze fase willen we inzicht krijgen in de kosten van een verbouwing. De woonkamer en keuken willen wij vanaf de begane grond naar de 1e verdieping verplaatsen. Op die plek beneden willen wij 2 slaapkamers maken, door het plaatsen van een muur. Op de zolder willen we een ruime slaapkamer met dakkapel, een badkamer en toilet. In de bestaande aanbouw beneden willen we ook een badkamer plaatsen. Verder willen we: - een nieuwe meterkast en vervanging en uitbreiding van al het elektra - leidingwerk vervangen, verleggen en uitbreiden ivm verplaatsen van de keuken, nieuwe badkamers en een nieuw toilet - een kozijn met raam aan de voorzijde op de 1e verdieping vervangen door een groter kozijn met raam - een nieuwe keuken - 2 nieuwe badkamers (zolder + begane grond) en de bestaande toiletruimte vernieuwen; een extra toilet op de zolder - een dragende muur op 1e verdieping vervangen met steunbalken of een andere constructie zodat het 1 open ruimte wordt - het trap gat dichten/verplaatsen op de 1e verdieping en zolder; een slimme oplossing voor een nieuwe trap vinden, en een vaste trap met luik naar de zolder - het afvoerkanaal van de gaskachel vervangen door een groter kanaal voor een houtkachel en die verplaatsen naar de 1e verdieping - Een kastenwand maken beneden voor plaatsing van de wasmachine en droger en bergruimte. - Plafonds vervangen. In de nieuwe woonkamer een balkenplafond plaatsen.Geluidsisolatie is van belang. - Waarschijnlijk willen we de muren laten spuiten.

Woning uitbreiden en verbouwen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het realiseren van een opbouw van 3 x 8 meter met een puntdak en afgewerkt met Trespa op de reeds gerealiseerde uitbouw/garage. Tevens offerte wat het kost om de 1e etage volgens tekening opnieuw in te delen en wat zou het arbeidsloon zijn om de badkamer van 2.30 x 2.80 meter te laten plaatsen. Voor de opbouw graag hergebruik van een bestaande dakkapel en 2 ramen zijn aanwezig. Bouwtekening en vergunning reeds gemaakt/verstrekt en de woning is in eigen bezit.

Zolder uit laten bouwen

Ik heb nu een driehoekig dak die ik graag wil uitbreiden zodat mijn zolder ook wat ruimer wordt. Vanaf het pannendak naar de zijkant van het huis is het circa 1.80 meter. Ik heb nu een halve dakkapel die ik wil uitbouwen naar 1 hele verdieping. Waar de dakkapel is, heb ik een verdiepingsvloer van hout. De muren, in ieder geval aan de buitenzijde, zijn van beton. Het dak is ook van hout. Mogelijk wil ik er twee slaapkamers maken, misschien met en kleine badgelegenheid. Graag even komen kijken en doorspreken welke mogelijkheden er zijn. Zie de foto's voor een beter beeld.

Stenen tuinhuisje op een volkstuin vergroten

Wij willen graag ons niet geïsoleerde stenen tuinhuisje uitbreiden met 1,8 x 3 m binnenmaat. In de uitbouw komt een wc/douche combinatie (1,8 x 0,9 meter inclusief tegels, toilet, douche, fonteintje, klein enkelglas Buva klapraampje en 2 houten toegangsdeuren. Ook komt er een slaapvliering in van 1,8 x 2,5meter. Er moet een stuk plaatfundering worden aangestort, conform de regels van de Rotterdamse Volkstuinbond. De vliering zal worden uitgevoerd in hout en worden voorzien van een boven de nok uitstekende dakkapel (1,2 x 1,6 meter) met ramen en uitzetraampjes (enkelglas Buva, hardglas zonder frame). De nokhoogte wordt 315 cm, de bovenkant van de dakkapel 350 cm. Ook zal aan 2 zijden een houten lattenwerk als doorvalbeveiliging worden geïnstalleerd. Daarnaast willen wij het complete huisje voorzien van een donkere flagstone vloer van 18 m2. We willen de keuken verplaatsen en een Ikea keukenblokje van 180 cm breed installeren. Tot slot zal het complete huisje moeten worden geschilderd (muurverf op stuc), 3 x 6 x 3,15 meter. Ook zal een nieuwe voordeur moeten wordeg geplaatst. Optioneel willen wij ook openslaande deuren naar de tuin aanbrengen, 180 cm breed en een kleine houtkachel (gecertificeerd). De bouwvergunning moet nog worden aangevraagd.

Woningen tegen spreeuwen beschermen

Wij wonen in een 2 onder een kap woning met een schuin dak aan voor- en achterkant. Aan beide kanten hebben wij een dakkapel. Aan de voorzijde nestelen spreeuwen, met bijkomend geluidsoverlast en sloopgedrag. Er zijn meerdere huizen hier met het probleem dus meerdere buren zijn geïnteresseerd, ten minste 2 huizen. De woning is ongeveer 8 meter breed met aan de voor en achterkant een dakgoot. Naast de dakkapel zit ook een stuk zink en hier duiken ze ook onder de dakpannen, dit is ongeveer 2.5 meter lang. Maar ik wil me graag gezamenlijk inspannen om te kijken of we dit tot 7 huizen kunnen uitbreiden. Graag ontvang ik prijsopgaven van 1 tot 7 huizen.

Dakkapel plaatsen naast de bestaande dakkapel

Huidige dakkapel uitbreiden met nog een dakkapel eraan verbonden voor de voorkamer op de eerste verdieping. Mijn voorkeur gaat uit naar een dakkapel met kunststof kozijnen en dubbel glas. Het zal met ongeveer 2-3 meter verlengd moeten worden. De vraag is of de huidige verlengd kan worden, of dat de volledige dakkapel vernieuwd zal moeten worden.

Slaapkamer met badkamer op zolder maken

Van de zolder een slaapkamer met badkamer maken: Wand plaatsen voor het dichtmaken van de zolder met een deur voor de entree Tussenwand die er nu in zit( 2 kamers) eruit zodat er 1 grote kamer gemaakt van kan worden Kleine badkamer maken met wastafel, meubel, inloopdouche en zwevend toilet. Was/ droog hok maken( afgesloten) Extra roosters heteluchtverwarming maken Er wordt een 2e dakkapel geplaatst. Het heteluchtsysteem is er al, het gaat enkel om het uitbreiden van extra kanalen op de zolder, die zijn er namelijk nu nog niet. Heet en koud water leiding is aanwezig. Vuilwaterafvoer is ook aanwezig.