Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor lekkage ramen dakkapel herstellen:

Lekkage ramen dakkapel herstellen

De ramen in onze dakkapel zijn lek en wij willen ze vervangen (de hele ramen, of misschien alleen het glas?). Het zijn aluminium schuiframen. Voor beide ramen is de binnenwerkse breedte: 197 cm, en de hoogte 116 cm. het gaat om 4 ramen.
Onze klant uit Driebergen-Rijsenburg (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage ramen dakkapel herstellen uit heel Nederland:

Lekkage in dubbel glas repareren

In een appartementen complex (2x 5 hoog) hebben wij aan de voorzijde een aantal lekkende dubbelglasramen. Grote en kleine. Daarnaast is bij veel ramen (ook die nog geen condens tussen de ruiten hebben) te zien dat het rubber niet meer goed aansluit. En tot slot hebben wij aan de achterzijde nog enkele enkelglas ramen. Die zouden op kosten van de eigenaar vervangen kunnen worden. De lekkende ramen voor zijn voor de VvE. Graag ontvang ik een offerte waarbij ik uitga van een bezoek aan de flat vooraf.

Lekkage kiep/kantel raam

Wanneer er een goede regenbui is. Lekt er aan de onderkant water. Het gaat om twee ramen.

Lekkage kozijn opsporen en repareren

Ik wil een lekkage aan de boven ramen op 3e verdieping in Amsterdam laten opsporen en herstellen.

Lekkage bij een kozijn verhelpen

Bij de dakkapel op zolder hebben we bij beide draai-kiep-ramen. Hier is lekkage ontstaan variërend van druppels to een flinke drup. Natuurlijk alleen bij storm of regen die recht op de ramen staat. Het komt aan de onderkant tussen raam en het kozijn naar binnen. Wie kan ons hierbij helpen? Graag een prijs opgave met voorrijkosten en bedrag per uur inclusief de btw.

Glas in twee velux dakramen vervangen

Het betreft het vervangen van het glas van 2 dakramen die in de keuken op de begane grond zitten. Onderkant ramen zit op een kleine 3 mtr hoogte in het midden van de keuken met een toegankelijke werkruimte. Het type raam betreft type GGL 7 - maat 134 x 98 cm. Het huidige dubbelglas is ''lek '' tussen de lagen. Er is geen last van daadwerkelijke lekkage.

Schimmel uit het huis laten verwijderen

Wij hebben lekkage gehad. Inmiddels een nieuw dak. De buiten gevel hebben wij opnieuw laten voegen en impregneren. Nog steeds hebben wij veel vocht op de ramen. (Waar houten kozijnen zijn maar wel dubbele beglazing). Ook is er op de muren schimmel. Vooral ook op plekken achter kasten en in kieren. Ik wil graag een offerte om de schimmel te laten verwijderen en ook hoe dit vocht probleem tegen kan. Gaat om 10 m2 ongeveer.

Behangen van circa 10 banen

Ik zou graag een offerte willen opvragen. We hebben lekkage en willen we een behanger laten komen. Het gaat om een muurtje van 6 banen ca 3 meter breed en 265 cm hoog. En om een muurtje van 2 meter breed en 265 hoog, dit is 4 banen. In totaal dus 10 banen zonder ramen. Zelf geen ervaring mee namelijk.

Lekkage vinden en herstellen

We hebben een lekkage. Waarschijnlijk hemelwater. Pannendak. Op slaapkamer op eerste etage drupt regelmatig water door de muur. Daarnaast hebben we op de begane grond vaak last van beslagen ramen en een muur waar vochtvlekken op zitten. Als het hard regent komt, boven de slaapkamer zit een zolder. Hier is niks te bekennen. Wij zijn opzoek naar een partij die de lekkage kan lokaliseren en op lossen.

Gevel isoleren en herbekleden

Onze achtergevel daar zitten scheuren in en treden nu ook lekkage op. Traditioneel wordt moeilijk en duur, daar er 3 verschillende soorten steen worden gebruikt. Er is ook geen spouwmuur. Wij willen dus de achtergevel isoleren en de dan steenstrips er op laten plakken. De achtergevel is +/- 100 m² met veel ramen en 2 deuren en een balkon. Gaat om een VvE.

Lekkage in serre opsporen en verhelpen

Eind 2019 hebben we een serre laten plaatsen. We hebben veel problemen. Er komt vocht en vuil naar binnen. De ramen zijn elke dag nat (zomer en winter); de druppels hangen er aan. Het lijkt alsof de rubbers waar het glas op rust, niet groot genoeg zijn. Het lijkt alsof er een open verbinding naar buiten is. Beneden in de hoeken is het ook nat, dus we vragen ons af of de afwatering wel goed is. We vragen ons af of de constructie überhaupt goed is en of de serre wel goed geplaatst is. De serre is maximaal 3 bij 3 meter. De afmetingen van de ruiten weet ik niet, maar het dak is in ieder geval in 3-en verdeeld.