Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor lekkage ramen dakkapel herstellen:

Lekkage ramen dakkapel herstellen

De ramen in onze dakkapel zijn lek en wij willen ze vervangen (de hele ramen, of misschien alleen het glas?). Het zijn aluminium schuiframen. Voor beide ramen is de binnenwerkse breedte: 197 cm, en de hoogte 116 cm. het gaat om 4 ramen.
Onze klant uit Driebergen-Rijsenburg (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage ramen dakkapel herstellen uit heel Nederland:

Repareren of vervangen van ramen met lekkage

We willen 2 grote ramen laten repareren/vervangen die water lekkage hebben. Het raam is 4 meter breed en 1,8 hoog.

Lekkage serre opsporen en verhelpen

Dak van serre bestaat uit 5 ramen van dubbel glas. 1 raam is niet meer dicht. Of dat de oorzaak is van de lekkage weet ik niet. Misschien moet alles opnieuw gekit worden?

Totaalrenovatie jaren 30 huis

Voor een nieuw aan te kopen huis wil ik weten wat daar de kosten voor zijn voor een totaalrenovatie. Indien mogelijk strippen en opnieuw opbouwen van een jaren 30 huis van 150 m2, inhoud 529 m³. Ook benieuwd naar de tijdsduur. Slopen: -schuurtje -keuken -badkamer -woonkamer vloerverhoging/vloer/balken -open haard -afvoer vanaf keuken naar dak -eventueel muurtje voor open keuken -tussenmuurtjes Nieuw: -Nieuwe elektra -Nieuwe leidingen -Nieuwe CV + verwarmingen -Vervangen van een bestaande aanbouw -Vervangen ramen en kozijnen (deuren) -Schuimbetonnen vloer op begane grond, inlc. vloerverwarming -Vloerisolatie -Dakisolatie -Muurisolatie -2 x nieuwe trappen -Nieuwe keuken -Nieuwe badkamer -2 x nieuw toilet -1 dakkapel vervangen +-4 m. en 1 dakraam (lekkage) vervangen door dakkapel +- 4m. -Begane grond: wc, gang, keuken, woonkamer -Verdiepingen liefst opnieuw opbouwen met tussenmuurtjes, deuren -Verdieping 1: 3 kamers en 1 badkamer, 1 aparte wc -Verdieping 2: 2 (3) kamers -Verdiepingen met zwevende vloeren/goede demping -Stucen -Schilderen -Alles wat ik vergeten ben

Reparatie of vernieuwing daklicht

Over ons daklicht heb ik wat vragen. Ter ondersteuning een aantal situatie foto’s: • Het betreft hier 2 daklichten naast elkaar • Er is een lichte helling (15%?) • Ieder daklicht heeft 2 “schuine” vlakken samenkomend in de nok • Elk schuin vlak heeft 3 ramen/glasplaten • De glasplaten zijn 30 minuten brandwerend en doorzichtig en gewapend • De afmetingen van de glasplaten zijn ongeveer 56.5 cm breed, 138 lang en 8 mm dik • Een totaal vlak van 1 vlak met 3 ramen is ongeveer 182 cm breed en 150 cm diep Er treden de volgende problemen op waar wij graag een oplossing voor hebben: Bij daklicht 1: • Zijn 2 ramen gebarsten en moeten dus vervangen worden • Is er op meerdere punten lekkage Bij daklicht 2: • Er is daar condens vorming • Is er ook op meerdere punten lekkage De vraag die wij hebben is dit door reparatie/herstel op te lossen of moet er een geheel nieuwe construktie komen? Bij dit laatste valt natuurlijk aan uw produkt te denken Nog even als laatste, wij willen geen plastic maar wederom doorzichtig glas Ik hoor graag van u

Woning renovatie prive

Ik wil graag mijn huis renoveren. De werkzaamheden bestaan uit: Badkamer renovatie ( aanpassen warm/koud waterleiding, aanpassen afvoer leidingen, plaatsen nieuwe wand tegels, plaatsen nieuwe vloer tegels, plaatsen sanitair, alle hoeken kitten ). Het gaat om een oppervlakte van 9 m2. -Toilet afmaken ( tegel voeg afmaken en alle hoeken kitten). -CV ketel, verwarming ( controleren en radiatoren aansluiten ) deze moet nog worden aangesloten. -Muur bij voordeur appartement ( slopen en opnieuw bouwen, nieuwe houten kozijn en deur, 3 punt sluiting hergebruiken, muur stevig maken voor ophang tv, voorbereiding muur binnen app/buiten app voor schilderwerk ) -Opening plafond woonkamer dicht aftimmeren en voorbereiden voor schilderwerk. -Lekkage boven dak controleren en herstellen -Muur bouwen zolderverdieping inclusief kozijn en deur. Er zit nu een gipswand deze moet eruit worden gehaald. -Schilder werkzaamheden ( voorbereiding voor schilderwerk, hoeken af kiten en reparaties op de muur waar nodig, alle wanden sausen in wit kleur met mogelijkheid kleur 2 muren, reparaties hout kozijnen, deuren, ramen en hout schilderen in wit kleur ) -Buiten raamkozijnen controleren voor tocht en tochtstrip plaatsen waar nodig.

Draai kiepramen repareren

Ik heb 9 draai-kiepramen in mijn huis ( merk Roto). 1 daarvan moet gerepareerd worden en bij 2 ramen heb ik lichte lekkage, de rest moet alleen nagelopen worden. De kapotte raam heeft iets met het schanier wellicht dat het interessant is om dit gewoon een dicht raam te laten worden.

Rubbers in kozijnen vervangen

Wij (VvE) hebben lekkage problemen met enkele van onze houten ramen/kozijnen, met name kozijnen die op de ZW-hoek van het pand liggen maar er zijn er meer. We hebben diverse pogingen ondernomen om de lekkages te verhelpen, van stellen tot andere rubbers, maar tot op heden zonder het gewenste resultaat. Wij zijn op zoek naar een partij die deze uitdaging aan durft te gaan, zegt wat hij gaat doen en vervolgens gaat doen wat hij heeft gezegd!

klussen in huis

Wij willen weer gebruik maken van jullie expertise. Er zijn wat punten die wij graag door jullie opgeknapt willen hebben. Is er een mogelijkheid dat jullie op zeer korte termijn bij ons langs kunnen komen voor een opname. Het gaat om de volgende punten: Onze badkamer is verbouwd, maar het aannemers bedrijf heeft de badkamer slecht afgewerkt en er is een kleine lekkage, die zij niet hebben kunnen verhelpen; Een douchedeur monteren; Douche wandbakken in de badkamer monteren; Badkamer kastje monteren; badkamer nisje bouwen; Enkele vloertegels verwijderen en opnieuw leggen; Wij willen een grote overkapping hebben voor 6 fietsen. Deze ruimte moet ook afgesloten zijn en er moeten twee deuren krijgen (hebben wij daar een vergunning voor nodig); Nieuwe deuren voor het hele huis monteren; haakjes maken voor alle ramen in onze woning en tevens alle raamscharnieren verhelpen; Een nieuwe voordeur; Nieuwe radiator voor in de wc op de begane grond; Kamer op zolder, bij oudste kind; nieuwe boiler installeren, muur betgelen en nieuwe wasbak monteren en nisje bouwen; jongste kind, kamer maken op zolder -Kamer deur en muur bouwen en muur isoleren (geluidsdicht maken) op zolder. Graag horen wij van jullie of jullie dit voor ons kunnen oppakken en wanneer jullie langs kunnen komen?

Oorzaak lekkage opsporen

Door dat er bij een kleine kamer soms water uit de wasmachine komt is het doorgekomen in de kamer ernaast op de grond aan de muurwand. Waardoor er vlekken zijn ontstaan in laminaat en er als de kamer ramen dicht zijn er vieze geur van schimmel is. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn.

Lekkages achterhalen in een pand

Wij zijn op zoek naar een inspectie bedrijf voor onze gebouw in Amsterdam. De reden ervan is dat de staat van onze dak en ramen aan de zuidkant snel verslechterd en hebben wij dus behoorlijk last van lekkage in de muren en ramen. Tijdens last vve vergadering, hebben wij besloten om nieuw ramen te laten plaatsen. Alleen het lijkt ons verstandig om te weten de oorzaken van de lekkage voordatwij grote investering willen maken. Onze gebouw bestaat sinds 1998 en uit 5 verdiepingen. De lekkage problemen schijnen vanaf verdieping 3 aan de zuidkant. Ook willen wij graag weten of dit nietdoor de dak komt. Hiervoor wij willen jullie vragen een offerte uit te willen sturen voor de inspectie van ramen, muren, dak van onze gebouw. Zouden jullie dit op korte termijn met ons willen sturen?