Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapellen op aangrenzende woningen plaatsen:

Dakkapellen op aangrenzende woningen plaatsen

Wij willen op de voorzijde van beide woningen een dakkapel van 5 meter breed, met 3 draai kiepramen waarvan 2 vast. Daar moeten 3 horren in met rolluiken. Het kozijn moet in ral 9001. Ramen, overstek en zijgevel ral 7016. Het dak van het dakkapel moet tot de nok met pannen (slopend dak). De helling is 55 graden. Achter willen wij een 4 meter brede dakkapel en die willen we dan combineren (dus doorlopend) over de bouwmuur met de buren. Graag vermelding van rc waarde van het dak en de zijwanden. Dus bij elkaar 2 dakkapellen aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde die aan elkaar zitten.
Onze klant uit Bunschoten Spakenburg (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen op aangrenzende woningen plaatsen uit heel Nederland:

Twee dakkapellen plaatsen

Wij willen graag 2 dakkappellen, prefab of kunststof, we weten het verschil niet zo goed,op een schuin dak, 2 x zijdakvlak. Dakkapellen moeten 2.60 meter hoog worden bij 2.45 meter diep bij 3.60 meter breed. We twijfelen of we de dakkapellen willen verbreden zodat 2 aangrenzende kamers ook beter beloopbaar zijn. Graag zouden wij ook de prijzen willen weten wanneer de breedte 6.40 meter wordt, in plaats van 3.60 meter.

Dakpannen volledig vervangen

Graag ontvang ik van u een offerte voor werkzaamheden aan het dak van mijn woning. Hieronder de bijzonderheden: Woning: De woning is ongeveer 6 meter breed heeft een totaal dakoppervlak van ±72 m2. De hoeveelheid benodigde dakpannen is ±62 m2, na aftrek van ±10 m2 voor dakkapellen/-ramen aantal pannen voor aantal pannen achter ±483. Werkzaamheden 1. Aanbrengen nieuwe panlatten voor en achter 2. Aanbrengen waterkerende en waterdamp doorlatende kunststof folie (damp-open folie) onder de nieuwe pannen 3. Aanbrengen isolatie buitenzijde zonder hoogteverschil met aangrenzende woningen In de offerte graag aangeven wat de kosten zijn mét en zonder het aanbrengen van isolatie 4. Aanbrengen en verankeren nieuwe dakpannen voor: type Tuile du Nord TDAanbrengen en verankeren nieuwe dakpannen achter: type VHV Cottage blauw 6. Aanbrengen en verankeren nokvorsten 7. Waterdicht maken dakkapellen 8. Voeg- en metselwerk van schoorsteen vervangen 9. Nieuw voetlood voor schoorsteen, dakkapellen en dakraam, verwijderen oud lood en zink. Randvoorwaarden: verankeren volgens NEN 6707 en NPR. Graag met berekening waarop de verdeling van de verankering is te zien. Dakpannen met KOMO-productcertificaat. Voldoende ventilatiemogelijkheden onder de pannen. Bijkomende kosten: Inclusief alle bijkomende kosten, zoals arbeidsuren, gebruiken materialen verwijderen en afvoeren van de oude pannen en nokvorst en steigerwerk. Als u nog aanvullende informatie nodig heeft, verneem ik dat graag.

Bouwtekening maken

Plaatsen van een kapverdieping op bungalow. Gedetailleerd 'kappenplan' van toepassing (rechte dakkapellen, minder dan helft van dak met dakkapel, geen loggia, geen overhang en 40% helling dak. Bouwtekening/schets vereist voor afwijking van kappenplan (overhang en slepende dakkappellen, eventueel loggia, conform huizen in aangrenzende straat waar kappenplan niet van toepassing is; i.e. nieuwbouw).