Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Baarn of directe omgeving.

377 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, benodigde stukken aanvragen voor vergunning dakkapel, dakramen vervangen door een dakkapel achterzijde, dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, bekleden van dakkapel met kunststof, dakkapel achtergevel, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel bouwen, dakkapel plaatsen, dakgoot en boeidelen vervangen of repareren, dakkapel, vervangen houten delen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Baarn:

Nieuwe ramen in dakkapel laten plaatsen

In onze dakkapel met een meranti kozijn van 300 cm bij 130 cm wil ik twee nieuwe draairamen (meranti) met dubbel glas laten plaatsen en ook in het middelste vaste raam dubbel glas laten plaatsen (en misschien moet dat ook vervangen door een nieuw raam). Tevens moet het lood onder het kozijn gerepareerd of vernieuwd worden.

Dakkapel opknappen

Het betreft het opknappen van een dakkapel. Zijwanden vervangen of aanbrengen van zink of trespa. Ook de boeidelen voorzien van trespa. Lood herstel en 2 dakpannen vernieuwen. Betreft de 3e verdieping van een portiekflat.

Reparatie aan de dakkapel uitvoeren

De houten onderrand van mijn dakkapel is verrot, dit wil ik graag laten maken/vervangen. Fotomateriaal beschikbaar.

Nokverhoging / plaatsen van dubbele ...

Nokverhoging / plaatsen van dubbele dakkapel. Sporendakconstructie. Afmetingen: 5.36 breed x 4,40 m diep. Hoogte hoogste punt: 3.40 m. Laagste punt bij de ramen is 1.90 m. Inclusief 4 ramen aan beide kanten (3 ramen kunnen open).

Plaatsen van een houten dakkapel over de ...

Plaatsen van een houten dakkapel over de gehele breedte van de achtergevel. En plaatsing van een dakkapel van drie meter breed aan de voorzijde. Dak voorzien van zinken kraallijst en extra lat op het boeiboord. Ramen v.v. hr++-glas en ventilatieroosters. Plus verplaatsen dakraam van achterdakvlak naar voordakvlak. De voordakkapel is qua afmeting vergelijkbaar met de dakkapel die nu al op de achtergevel staat. Ivm geringe stahoogte zal er een creatieve oplossing moeten komen voor een zo dun mogelijk dakconstructie. De bestaande dakkapel moet gesloopt en afgevoerd worden.

Het plaatsen van een dakkapel op onze ...

Het plaatsen van een dakkapel op onze woning, het dak is van een hoekhuis waardoor wij een haakse nok hebben, past dus geen standaard dakkapel op omdat we 2 schuine kanten haaks op elkaar hebben. De dakkapel moet zo hoog mogelijk worden en in de stijl van het huis zijn.

Het betreft een dakkapel op de 2e ...

Het betreft een dakkapel op de 2e verdieping. Breed 150 cm en hoog ± 120cm. Het betreft een woning 2 onder een kap met een zadeldak. Plaats is tussen 2 daken aan de voorkant. Dakhelling 42,5 graad Kozijn voorzien van vastgedeelte glas en 1 raam. Te maken van hardhout of kunststof, afhankelijk van de prijs. Platdak te bekleden met asfalt of gelijkwaardig.

ik wil graag bouwtekeningen van 2 ...

ik wil graag bouwtekeningen van 2 dakkapellen identiek aan die van mijn buurman ivm het aanvragen van een vergunning bij de gemeente Baarn

Zolder (8x8m) isoleren (van binnenuit) ...

Zolder (8x8m) isoleren (van binnenuit) en plaatsen 2 veluxramen en een dakkapel. Tevens plaatsen enkele scheidingswanden en plaatsen radiatoren.

DAKKAPEL 1: MAAT 4100MM BREED 1250MM ...

DAKKAPEL 1: MAAT 4100MM BREED 1250MM HOOG MET 3 DRAAIKIEPRAMEN EN 2 VASTE RUITEN DAKKAPEL 2: MAAT 2600MM BREED 1250MM HOOG MET 2 DRAAIKIEPRAMEN EN 1 VASTE RUIT vOOR BEIDE: kUNSTSTOF KOZIJN EN RAMEN IN HOUTLOOK UITVOERING, BUITENBEPLATING UITVOEREN IN GESCHROEFT KUNSTSTOF, BOVENKOZIJN RUIMTE RESERVEREN VOOR SCREEN AAN BUITENZIJDE, KLEUR NADER TE BEPALEN, DAKBEDEKKING TWEE LAGEN BITUMEN AFWERKING MET ZINKEN DEKLIJST. VERVANGEN HOUTEN KOZIJNEN VOOR KUNSTSTOFKOZIJNEN EERSTE VERDIEPING 3 STKS. MATEN NADER OP TE NEMEN