Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel en dakvenster plaatsen:

Dakkapel en dakvenster plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een kunststof dakkapel. Breedte: 180 cm binnenmaat Hoogte: 150 cm Hellinggraad 40-45 graden met draai kiepramen Elektrische zonwering Plat dak Roedeverdeling
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel en dakvenster plaatsen uit heel Nederland:

Zolderisolatie en plaatsen dakvenster

Het gaat om isolatie van de vloer en het dak van de zolder. En het plaatsen van een dakvenster. De zolder bestaat op dit moment uit 2 delen, het eerste deel wordt al als kamer gebruikt en heeft een dakkapel. Het tweede deel is gebruikt als bergzolder. De bedoeling is dat het 1 grote ruime zolderkamer gaat worden. De gemeente Hilversum biedt de mogelijkheid een duurzaamheidslening aan te vragen, waarbij 'n offerte moet aantonen dat er energie bespaard gaat worden. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn.

Dakkapel plaatsen

Er moet een dakkapel van 4 meter geplaatst worden aan de achterkant van de woning. Ter vervanging van een oude dakkapel en een dakvenster. Op de tweede verdieping.

Zolderkamer

Realiseren van zolderkamer (zonder dakkapel) er zit al een velux dakvenster in. Er moet ook een radiator worden aangelegd (element al aanwezig). Het is een open zolder, ik wil er een kamer (inclusief plafond) met een aparte voorzolder van maken, dus wandje plaatsen. Gibo of gipsplaten. Glad afgewerkt. Zolderruimte is 8x3 m2.

Nieuwe dakpannen leggen, dakkapel, dakvenster, dakgoot.

Nieuwe dakpannen leggen, dakkapel, dakvenster, dakgoot. Dakkapel is 3.60, dak is ongeveer 15 meter lang. Oude vrijstaande woning.

Extra slaapkamer op de garage

Twee onder 1 kap woning geschakeld. Wij en de buren willen een punt op de garage,zodat er een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden. Garage heeft nu een platdak met een bitume dakdekking. De punt moet ongeveer 2 tot 3 meter over de bestaande garage komen (Lengte afhankelijk of er moet worden geheid). Overloop loopt tot aan de buitenmuur waar de doorgang tot de slaapkamer moet komen. Op de punt eventueel kleine dakkapel en of velux dakvenster.

1.Schoorsteen plaatselijk hervoegen ...

1.Schoorsteen plaatselijk hervoegen metselwerk schoorsteen incl. herstel loodwerk 2.Dakbedekking platte daken:Aansluiting van kozijnen en het opgaand werk is verweerd en de detaillering is matig. 3.schuine daken beschadigde pannen vervangen en herleggen l en vorsten met FLEXIM mortel vastleggen. naast en boven de dakkapel pannen inboeten 4. zachthouten gootomtimmering herstellen 5.Metselwerk: Scheur boven kozijn zijgevel. Lateiconstructie aan brengen en metselwerk te herstellen. 6. Dakkapel Aansluiting van kunststof kozijn met stelkozijn aan linker bovenzijde vertoont schade door tocht en inwatering 7.VELUX dakvenster rubbers draairaam vervangen, loodwerk zonodig herstellen 8. aanbrengen aardlekschakelaar 9. installatie aarding 10.vervanging zinken bakgoten voorzijde

De zolder (1 grote ruimte) is in ...

De zolder (1 grote ruimte) is in "oorspronkelijke staat" , je kijkt zo tegen het dakbeschot aan. De zolder willen wij graag laten isoleren en afwerken met gipsplaten. Ook willen we 1 dakvenster laten plaatsen en er 1 kamer maken. De wasmachine en cv staan op op zolder, ook daar willen we een aparte "kamer" van maken, verder zonder daglicht. Er is ooit een kunststof dakkapel geplaatst, helaas staat deze scheef, graag willen we deze recht hebben indien mogelijk, zonder dat direct de hele dakkapel vervangen moet worden. Ook de wanden op zolder zouden we graag netjes afgewerkt zien, bijv. stukadoren. Ik werk vanuit huis en wil de zolderkamer gaan gebruiken als werkkamer.

Nu een kale zolder. Willen er een ...

Nu een kale zolder. Willen er een woonzolder met keuken van maken. Nodig: vast trap, versteviging van de vloer, vloer, leidingen g/w/l/casema (wel al aanwezig hoeft allen doorgetrokken te worden), dakvenster, tussenmuren, isolatie, afwerking, verwarming. We hebben ook een bouwkundig advies nodig over een balk die we het liefst verwijderd zien en als er eventueel vergunningen aangevraagd moeten worden doen we dat ook liever via de aannemer. Woning is beschermd dorpsgezicht zoals bijna alle woningen in scheveningen. Buren hebben ook dakkapel en dakvensters.

Het handelt zich hier om een ...

Het handelt zich hier om een tussenwoning die omstreeks 1890 is gebouwd. Het schuine dak bestaat uit 3 vlakken: 2 zijkanten en de voorkant. In een van de zijvlakken alsook in de voorkant is een dakkapel geplaatst van respectievelijk 6 en 2,5 meter breedte. In het dakvlak tegenoverliggend aan de zijde waar de grote dakkapel is geplaatst zit een Velux dakvenster. Het dak ziet er rommelig uit en de aansluitingen aan de diverse uitbouwen zijn slordig afgewerkt. Ook de dakgoten behoeven aandacht: misschien is dit nog wel meer nodig dan het dak zelf. De goten bestaan uit zink en hellen aan de voorkant naar het huis toe. De goten tussen mijn dak en dat van de buren hebben geen correct afschot over de gehele lengte. Graag een vrijblijvend advies hoe te handelen en een raming van de kosten.

Aanbrengen dakkapel (overkapping ...

Aanbrengen dakkapel (overkapping dakterras), indien mogelijk over de volle breedte Woning is 6 meter breed), of anders over het maixmaal toegestane en dakvenster voor de rest. Onderhoudsvrij, isolatieglas en screen aan de buitenkant. Draai/kiepramen.