Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Amersfoort of directe omgeving.

3298 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Amersfoort:

Vervangen dakkapel achter

Vervangen bestaande dakkapel van 3 m breed en 1.5 m diep. Aan de achterzijde hr++ glas 1 draai/kiep raam. De zijpanelen worden simpel wit en van kunststof. Graag prefab. Graag de dakkapel geïsoleerd, de binnenafwerking kan ik zelf. Afvoeren hoeft niet, als de oude dakkapel maar beneden staat.

Dakkapel realiseren

Wij willen graag een dakkapel van 4 meter breed met 2 ramen die open kunnen. De hellingsgraad is 28 graden. De kapel moet van kunststof zijn en mag vergunningsvrij geplaatst worden. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Dakkapellen en dakramen plaatsen

Ik zoek een partij die twee (of vier) dakkapellen kan plaatsen. De dakkapellen moeten aan zowel de voor- als achterzijde van de woning komen. Elke dakkapel moet ongeveer 4 meter worden. Daarnaast moeten er 8 dakramen geplaatst worden. Het betreft een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Kunststof Dakkapel monteren

Wij willen graag 2 dakkapellen plaatsen, voor en achter, op een schuin pannendak. De breedte van de zolder is 570 cm en de lengte van verste punt vloer tot aan de nok is 430 cm. Kunt u een prijsindicatie geven voor een kunststof dakkapel die over de gehele breedte geplaatst zou worden?

Dakkapel en dakvenster plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een kunststof dakkapel. Breedte: 180 cm binnenmaat Hoogte: 150 cm Hellinggraad 40-45 graden met draai kiepramen Elektrische zonwering Plat dak Roedeverdeling

Kozijn in een kunststof dakkapel repareren

Ik heb lekkage in mijn kunststof dakkapel, de afwatering in het kozijn is verstopt. Hierdoor loopt het gootje over en vloeit het water naar binnen toe bij iedere regenbui. Ook zit er een "gat" rechtsonder in de dakkapel waar je wind doorheen voelt waaien. Graag wil ik dit laten repareren. De dakkapel is 12 jaar oud. Er is al eerder naar dit euvel gekeken, maar helaas nog geen goede oplossing gevonden. Wellicht is het mogelijk om een deel van het kozijn te vervangen.

Dak van polyester dakkapel repareren

Het dak van de polyester dakkapel heeft bij de hemelwaterafvoer een scheur van ongeveer 15 cm, wat leidt tot lekkage. Hoeveel kost reparatie (all-in) en wanneer zou u kunnen? De HWA is prima in orde, het gaat dus alleen om de scheur in het dak.

Dakkapel renoveren

De zijwangen van de dakkapel vernieuwen. De voorkant is 2,30 meter breed en 1,30 meter hoog, gemeten aan de binnenzijde. Graag twee offertes: een met houten rabatdelen, een met kunststof afwerking. 4 nieuwe ramen met dubbel glas, glasmaat is ongeveer 57 x 1,30 meter. Daarna alles schilderen. Bij voorkeur een bedrijf uit de directe omgeving.

Dakkapellen reinigen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor twee dakkapellen (2de verdieping) te laten reinigen. 1 trespa met kunststof kozijn en 1 geheel hout/trespa. Beide ongeveer 3 meter breed.

Lekkage bij de dakkapel herstellen

Wij zijn net verhuisd en hebben ontdekt dat we een dakkapel hebben die zowel links als rechts lekkage geeft bij een flinke regenbui. De dakkapel is 3 bij 2.40 meter. Graag maken wij een afspraak met een vakman zodat de kosten en mogelijkheden besproken kunnen worden.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Wij willen een dakkapel laten plaatsen en willen graag advies en een offerte willen ontvangen. De voorkeur gaat uit naar een kunststof dakkapel welke prefab geplaatst wordt. Zelfbouw is ook een optie. De exacte breedte weet de klant niet, maar de voorkeur heeft 4 raamkozijnen breed. In de directe omgeving is er een soortgelijke dakkapel geplaatst als de klant wenst. De dakkapel mag voorzien worden van een plat dak. De plaatsing is niet geheel vergunningsvrij, want is gelegen aan de openbare weg (fietspad). Echter, er zijn al dakkapellen geplaatst aan die weg, dus mogelijk heeft klant alleen meldingsplicht. De klant wenst de zolderverdieping potentieel ook afgewerkt te hebben. Dit mag als optie eventueel meegenomen worden in de offerte. BELANGRIJK: Bezoek voor een offerte bij voorkeur op een zaterdag (of zondag)!

Lekkage bij de dakkapel herstellen

Ik heb een lekkage bij mijn dakkapel Wat onderzoek lekkage en herstel ongeveer het kost.

Dakkapel op de woning plaatsen

Ik zou graag een dakkapel geplaatst zien aan achterzijde van huis (2de verdieping) + 2x kantelraam zolder.

Plaatsen dakkapel inclusief nokverhoging

Het gaat om een rijtjeshuis uit 1947, waar wij een nokverhoging willen over het gehele dak en aan weerszijde (voorzijde en achterzijde) een dakkapel van 5 a 6 meter. Tevens moet de overblijvende dakpannen volledig vervangen worden i.v.m. slechte kwaliteit. Casco oplevering inclusief isolatie. Afwerking kan ik zelf doen.

Opknappen dakkapel

Op de dakkapel moet trespa geplaatst worden en de kozijnen geschilderd. Een van de kozijnen heeft een stukje met houtrot.

Plaatsen dakkapel

Over de hele breedte van mijn huis (ongeveer 4 meter) op zolder aan de achterkant een dakkapel. Is een jaren 30 huis met steunbalken binnen. Deze zullen voor een deel hoger geplaatst moeten worden. Ook binnenzijde aftimmeren.

Wij willen graag de zolder met 2m ...

Wij willen graag de zolder met 2m uitbouwen en een dakkapel plaatsen. Beide buren hebben al een dergelijke aanbouw.

2 veluxdakramen plaatsen op het dak voor ...

2 veluxdakramen plaatsen op het dak voor de 2 nieuw slaapkamers.

vervangen van de dakkapel aan de ...

vervangen van de dakkapel aan de achterzijde van het huis. Dwz verwijderen oude dakkapel, plaatsen nieuwe dakkapel en schilderen van de dakkapel

PLaatsen dakkapel twee kanten. Zolder ...

PLaatsen dakkapel twee kanten. Zolder verbouwen tot twee complete slaapkamers. Nieuwe badkamer. Nieuw toilet beneden verdieping.

Ik heb een bouwvergunning voor een ...

Ik heb een bouwvergunning voor een dakkapel van 380 cm die op het achtervlak van en oude binnenstadswoning moet komen. Hij dient van hout te zijn, afwerking aan de binnenzijde kan ik zelf, evenals het schilderwerk. Hij kan zogezegd casco worden opgeleverd.

Het plaatsen van een dakkapel op ...

Het plaatsen van een dakkapel op lessenaarsdak.

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht in ...

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Amersfoort in de wijk Kruiskamp. De oplevering is net voor de kerstvakantie, dus plaatsing zou kunnen in januari 2007. Op de zolder willen we graag aan de achterzijde een dakkapel. De dakkapel moet aan de volgende specificaties voldoen. - breedte liefst 4 meter - dak niet plat maar schuin oplopend naar de nok - geheel van hout, ook de ramen - geen draairamen maar draai-kiepramen - ventilatieroosters in de vaste ramen (in overleg) - zijkanten liefst met glas i.p.v. hout of trespa Graag ee

een dakkappel van 3,00 bij 1,50, plat ...

een dakkappel van 3,00 bij 1,50, plat dak, 2 draai-kiepramen, uitgevoerd in kunststof, zo snel mogelijk geleverd.