Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Zwolle of directe omgeving.

1952 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen over hele breedte, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter, dakkapel, dakkapel, dakkapel voorzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Zwolle:

Dakkapel plaatsen

Wij willen een dakkapel van 3 meter breed. Graag met afwerking. Het materiaal waar het van gemaakt gaat worden is nog in overleg. Wat zijn hier van de kosten?

Dakkapel vanuit nok plaatsen

Kunststof dakkapel vanuit de nok plaatsen. Dakconstructie: Gordingkap Dakhelling: 28. 2 graden Plaatsing op achtergevel, 2e etage Gewenste afmeting dakkapel: 1750 (hoog) x 4000 (breed) Indeling: 2x draaikiepramen incl. Insectenhor (buiten) + 2x vast raam (binnen) + Kleur kozijn en boeidelen: Ral 9001 Kleur zijkant: Ral 6009 Bouwafval hoeft niet te worden afgevoerd. Vergunningsaanvraag + tekening regelen we zelf.

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een casco dakkapel realiseren, zie alle maten in bijgevoegd document. Ramen met ventilatieroosters, optioneel rolluiken.

Dakkapellen plaatsen

Wij willen graag twee dakkapellen voor en achter laten plaatsen, elk 2 x 5 meter. Het gaat om kunststof dakkapellen. De afwerking wil ik ook volledig gedaan hebben. Ik wil de binnenkant laten betimmeren naar 3 slaapkamers.

Bestaande dakkapel vergroten

In 2016 is onze vrijstaande Ewoning gebouwd in een klassiek landelijke stijl. Wij willen daar nu graag een bestaande houten dakkapel van 160 cm hoog gaan verbreden. De dakkapel beslaat nu de badkamer en gedeelte van een slaapkamer en moet met 240 cm worden uitgebreid. Het bestaande uiterlijk moet behouden blijven, de kozijnen moeten worden voorzien van duveljagerprofilering. In de ramen moet drievoudig glas geplaatst worden. De leverancier van de bestaande kozijnen en ramen is Hebo. We bespreken hier graag even de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.

Lood bij de dakkapel vervangen

Het lood onder mijn dakkapel laat los en is aan vervanging toe. Eventueel wil ik het lood aan de zijkanten ook vervangen. De dakkapel is ongeveer 1 meter breed.

Dakkapel monteren op de woning

Ik zou graag een dakkapel offerte willen ontvangen. Het gaat om achterkant van de woning. Waarschijnlijk is er geen vergunning mogelijk. Welke maten zijn mogelijk? Wat zijn de kosten voor een kunststof dakkapel? Hoe snel kan het geplaatst worden? En eventueel de voorkant van de woning de houten kozijnen met ramen bekijken. Dat zijn vijf ramen.

Dakkapel herstellen

Schoonmaken van een dakkapel, 3 ramen laten lappen inclusief mos weghalen ook op een aantal dakpannen. Schotje tussen 2 ramen schoon laten maken.

Waterafvoer van de dakkapel verstopt

We hebben een kunststof dakkapel met een verborgen waterafvoer. Deze ligt onder de dakpannen en loopt van de dakkapel naar de dakgoot. Bovenop de dakkapel zit een gootje voor het verzamelen en afvoeren van het water. Het water blijft op de dakkapel staat en stroomt er nu vanaf de zijkanten vanaf. De afvoer is dus verstopt en moet ontstopt en schoongemaakt worden.

Kunststof dakkapel plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van een dakkapel over de volle breedte aan de achterzijde van de woning. Afmeting 440 of 450 cm. Van kunststof en met 3 draaikiepramen.

Houten dakkapel renoveren

Vervangen houten rabatdelen tussen kozijnen door kunstofdelen. Vervangen houten delen naast en boven 2 kozijnen door kunstofdelen.

Dakkapel renoveren

Dakkapel is al voorzien van Trespa maar wil graag een offerte van kunststof kozijn met dubbelglas. Dakkapel is breed 2.25cm. Hij is op derde verdieping.

Plaatsen dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel van 3m breed inclusief de binnenkant aftimmeren tot een slaapkamer.

Verwijderen van het oude tuimelraam. ...

Verwijderen van het oude tuimelraam. Daarna het leveren en plaatsen van een Velux(GGL S06) tuimelraam 114*118. Waterdicht maken en aanbrengen van de lood slabben.

schoonmaken dakkapellen, dakgoot etc. ...

schoonmaken dakkapellen, dakgoot etc. evt. losse dakpannen vastzetten/vervangen (reserve dakpannen aanwezig)

Van een lessenaardak wil ik op 1 hoog de ...

Van een lessenaardak wil ik op 1 hoog de muur recht omhoog laten opbouwen op de bestaande muur van de begane grond. Momenteel is er aan de achterzijde van het huis dus op 1 hoog een schuin dak waar wij vanaf willen ivm ruimte gebrek op 1 hoog.

Over de volle breedte van de woning een ...

Over de volle breedte van de woning een dakkapel. Ongeveer 7 meter.

Ik heb een dakkapel die onderhoud nodig ...

Ik heb een dakkapel die onderhoud nodig heeft. Een aantal zij-latten dienen vervangen te worden en graag wil ik de zijkanten voorzien van trespa. Op dit moment is dit nu nog gewoon hout, lat op lat. Graag zou ik een indicatie willen, misschien is het handiger om langs te komen voor eventuele inventarisatie. Ik wil het graag uitgevoerd hebben uiteindelijk.

Plaatsing van een dakkapel op de tweede ...

Plaatsing van een dakkapel op de tweede verdieping. Hout of kunstof. Eventueel ook afwerken aan de binnenkant.