Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel verlengen:

Dakkapel verlengen

Dag, wij willen graag onze badkamer vergroten door onze huidige dakkapel te laten vergroten met 2 ramen en dit de rechter kant op. ( zie foto) Met vriendelijke groet,
Onze klant uit Steenwijk (Overijssel) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel verlengen uit heel Nederland:

Dakkapel vergroten

Wij willen graag de huidige dakkapel verlengen tot ongeveer tegen de schoorsteen aan ongeveer maximaal 1,5 meter. Met 1 raam met kunststof verdiept profiel. Huidige dakkapel is 2 jaar geleden vernieuwd.

Bestaande dakkapel vergroten

Bestaande dakkapel is 3 meter, deze moet aan een zijden 2 meter langer worden. Werkzaamheden: - Dakkapel van 3 naar 5 meter (een zijde verlengen); - Nieuwe dak bedekking; - Nieuw Trespa RAL 9001, alle delen (gebroken wit); - Nieuwe kozijnen kunststofprofiel (oude houten kozijn vervangen). Links 1x kantel en vast raam, rechts 1x kantel en vast raam; - Zonder binnen afwerking.

Diverse renovatie- en verbouwwerkzaamheden

Bestaande CV leidingen op zolder verleggen. 2 extra wandcontactdozen aanleggen op zolder. Tussenwand met inbouwkasten maken op zolder. (ong. 6 m. lang en 55 cm breed). Bestaande boeiboorden van de dakrand vervangen voor rabatdelen (keralit). Voor- en achterkant beiden 6 m. lang. Dan de zijkant van het huis 6 m. schuin omhoog en 6 m. schuin omlaag. Warmwatervoorziening leiding van CV naar de badkamer verleggen. (1 verdieping lager). Volledige zolder stucken. (24 m²). Tevens wil ik de bestaande rookafvoer van onze open haard verlengen. De diameter van de pijp is 26 cm. De pijp is dubbelwandig. De pijp moet verlengd worden in verband met het plaatsen van dubbele dakkapel. Afvoer komt nu door het schuine dak, gaat om ongeveer 1 meter verlengen.

Rookafvoer van de houtkachel verlengen

Ik wil de bestaande rookafvoer van onze open haard verlengen. De diameter van de pijp is 26 cm. De pijp is dubbelwandig. De pijp moet verlengd worden in verband met het plaatsen van dubbele dakkapel.

Renovatie van de zolder

Het afwerken van geplaatste dakkapel binnenkant is nu houtkleurig. -Zolder: deur + muur plaatsen (advies nodig waar deze muur te plaatsen). -Radiator moet op andere plek komen waar hij oorspronkelijk gestaan heeft (leidingen verlengen). -Ophogen van stukje grond/vloer (beton) (tussen originele vloer en waar dakkapel geplaatst is (was eerst schotruimte waarbij vloer verlaagd was). - Inbouwkast maken - spotjes/verlichting Begrijp dat prijsopgaaf lastig is op basis van deze gegevens. Zou graag een globale prijsopgaaf willen hebben en evt een afspraak willen maken om de zolder te bekijken zodat een gerichte prijs opgegeven kan worden. Ik zou het daarnaast fijn vinden om advies te krijgen over de inrichting van de zolder. Er staan namelijk al een muur geplaatst (stond er al voor de dakkappel geplaatst werd). Ik ben er nog niet helemaal over uit wat handig is. Bij voorbaat

Zolder aanpassen en verbouwen

Zolderverbouwing (ong. 5 x 7 m.): afwerken van reeds geplaatste dakkapel binnenkant (is nu houtkleurig). Deur + muur plaatsen (advies nodig waar deze muur te plaatsen). Radiator moet op andere plek komen, waar hij oorspronkelijk gestaan heeft (leidingen verlengen). Ophogen van stukje grond/vloer (beton) (tussen originele vloer en waar dakkapel geplaatst is (was eerst schotruimte waarbij vloer verlaagd was). Inbouwkast maken. Zou graag een globale prijsopgaaf willen hebben en evt. een afspraak willen maken om de zolder te bekijken, zodat een gerichte prijs opgegeven kan worden. Ik zou het daarnaast fijn vinden om advies te krijgen over de inrichting van de zolder. Er staat namelijk al een muur (stond er al voor de dakkappel geplaatst werd). Ik ben er nog niet helemaal over uit wat handig is.

Woning verlengen aan de achterzijde

We willen de achterzijde van de woning verlengen. De maten zijn; hoogte ca. 2.50 m breedte ca. 5.20 m en diepte 2.50 m. Eventueel ook een verlenging van de garage 2.50 m en plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning op de eerste verdieping. Graag maak ik met u een afspraak om te bespreken wat mogelijk is en wat de kosten worden van de werkzaamheden.

Dakconstructie verlengen

Om (een) extra kamer(s) te creëren wil ik graag ons dakterras van 390 cm x 510 cm laten overkappen. Hiervoor dient de dakconstructie verlengd te worden en wellicht een dakkapel te worden geplaatst. In eerste instantie betreft deze klus enkel het weerdicht maken van het dakterras. Afhankelijk van een passend budget bestaat er vervolgens meerwerk.

Standpijp verlengen

Naast de dakkapel zit nu een korte standpijp. Deze moet verlengd worden tot aan het einde van de dakkapel om toekomstige lekkages te voorkomen. Gaat om 1 a 1,5 meter.

Verbouwing woning

Dit betreft een flinke verbouwing. Wie van u kan dit aan? Ik heb 10 gedetailleerde tekeningen bijgevoegd. Tekeningen goedgekeurd door welstandscommissie, dus kan niet meer van worden afgeweken. Zoek een vakkundige (grotere) aannemer die dit goed kan inschatten. (Gedeeltelijk) verwijderen van het bestaande dak, gevels optrekken en (her)plaatsen kozijnen (conform situatie buren, reeds eerder verbouwd). Vloeren 2e verdieping verlengen, dak verhogen en het plaatsen van een 9 meter lange dakkapel. Herinrichten 2e verdieping (2e douche en toilet, vliering) in overleg.