Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor reinigen van een dakkapel:

Reinigen van een dakkapel

Ik wil graag mijn dakkapel met een breedte van ongeveer 3.50 meter laten reinigen.
Onze klant uit Oldenzaal (Overijssel) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reinigen van een dakkapel uit heel Nederland:

Dakkapel en rolluiken binnen en buitenzijden reinigen

Op de eerste etage dakkapel met vijf ramen en rolluiken opbouw binnen en buitenzijden reinigen en waxlaag. Daarbij een dakkapel (2 ramen) reinigen Op zolderverdieping, en in de wax

Buitenzijde dakkapel schoonmaken

Dakkapel op derde verdieping aan de zijkant reinigen. Dakkapel is 4 m breed

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Mijn dakkapel van 6 meter breed laten reinigen en in de was zetten. Hoeveel kost dat bij jullie?

Rolluiken reinigen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: 1) Dakkapel reinigen (2e etage) 2) Binnenzijde rolluik reinigen van dakkapel (2e etage) 3) Buitenzijde rolluik reinigen van dakkapel (2e etage) 4) Dakkapel reinigen (1e etage) 5) 2 x Binnenzijde rolluik reinigen van dakkapel (1e etage) 6) 2 x Buitenzijde rolluik reinigen van dakkapel (1e etage) 7) 1 x Binnenzijde rolluik reinigen (1e etage) 8) 1 x Buitenzijde rolluik reinigen (1e etage) Verzoek om de onderdelen gesplitst en als totaal aan te bieden. Ik kan jullie enkele foto's doorsturen. Verzoek om op basis van de foto's vast te stellen of werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Graag vernemen we ook op welke termijn de werkzaamheden verricht zouden kunnen worden. Alvast bedankt voor uw reactie.

Dakkapel reinigen

Wij willen onze dakkapel laten reinigen. Aan achterzijde vh huis. Er is geen achterom. Afmeting is ca. 450cm breed. Wangen en boeidelen zijn trespa en kozijnen hout.

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Gaarne een prijsopgave voor het reinigen en in de was zetten van 5 dakkapellen op een 2e verdieping.

Dakkapel reinigen en verven

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen en verven. Bestaande kapel van hout., over bijna gehele breedte van het huis( plusminus 5 meter).

Dakkapellen en dakgoot laten reinigen

Ik wil graag voor en achter mijn kunststof dakkapel en dakgoot laten reinigen. Voor is de dakkapel zo'n 3 meter. Achter 5. Dakgoot (twee maal zo'n 6 meter) graag legen en ook buitenkant schoon.

Dakkapel schoonmaken

Graag hebben wij een prijsindicatie voor het reinigen van een dakkapel, afmeting circa 4 meter breed. De rolluik en bovenkant van de dakkapel heeft groene aanslag. 2e verdieping.

Dak reinigen en impregneren

Ik zou graag mijn dak willen laten reinigen en impregneren waar nodig. Het dak is ongeveer 9 meter breed met normale nok hoogte (een verdieping, ik schat 5 meter) met keramische pannen (bouwjaar 1968). Aan een zijde is een dakkapel over praktisch de gehele breedte. Graag op korte termijn reinigen en zo nodig impregneren. Het dak is vrij eenvoudig te bereiken.