Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel met pannendak en elektrische rolluiken plaatsen:

Dakkapel met pannendak en elektrische rolluiken plaatsen

Wij hebben op de 1e verdieping van onze vrijstaande woning momenteel een dakraam en willen op die plek graag een dakkapel laten plaatsen. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 4 meter lang met meranti kozijnen en 3x een draai-kiepraam. Ook willen we elektrische rolluiken laten monteren. We willen er een pannendak op, de dakpannen zijn hiervoor al aanwezig. Wij maken graag een afspraak om de klus hier te beoordelen en in te meten en ontvangen hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Markelo (Overijssel) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel met pannendak en elektrische rolluiken plaatsen uit heel Nederland:

Renovatie van een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht, gebouwd in de periode 197-1980. We willen de woning graag verbouwen/renoveren. We willen de houten kozijnen met ramen en enkel glas laten vervangen door kunststof kozijnen met isolatieglas. We willen ook een dakkapel laten plaatsen van 3 meter breed. Verder willen we ons oude pannendak laten vervangen. We hebben gisteren de sleutel gekregen. We willen met de aannemer de woning bezoeken zodat we al onze wensen kunnen bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten. Ook horen we graag of er nog subsidiemogelijkheden zijn voor de isolatiemaatregelen.

Pannendak voor zover nodig vervangen

Ik wil graag een inspectie van het pannendak laten uitvoeren en waar nodig de pannen vervangen. Het oppervlak van het huis is 130 m2, maar aan beide zijden zit een dakkapel. Aan de westzijde zit er naast een dakkapel 3 Velux ramen en 10 zonnepanelen.

Renovatie van een schuin pannendak

Graag zou ik mijn dak laten renoveren. Het is een schuin dak met dakpannen met 2 velux dakramen. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van dakpannen en het isoleren (bijvoorkeur via de buitkant) van het dak. 2 van mijn buren zouden ook gelijk hun dakpannen willen laten vervangen. 1 dak met dakkapel en 1 dak alleen dakpannen. Per huis is het ongeveer 6 meter breed en 6 meter lang.

Renovatie van een dakkapel

Aan de voorkant van onze hoekwoning hebben wij een dakkapel die wij willen laten renoveren. We willen de dakkapel opnieuw laten bekleden met Trespa en er een nieuw kunststof raam in laten plaatsen. Verder moet er ook een kleine lekkage aan het pannendak worden verholpen. De afmetingen van de dakkapel zijn: 110 cm breed, 80 cm hoog en 135 cm diep. We maken graag even een afspraak voor het inmeten van de klus en ontvangen daarna uw offerte.

Lekkage pannendak repareren

Opsporen en repareren lekkage aan pannendak. Het is een lekkage bij een dakkapel. De daken lopen tussen de huizen in naar 1 goot toe, ik heb het idee dat die goot niet afdoende is. Ik zou hier graag even naar willen kijken.

Kunststof dakkapel plaatsen

Wij willen graag een voordelig kunststof dakkapel met een hoogte van 175 cm laten plaatsen op een schuin pannendak over een breedte van 430 cm. Ook willen we graag de binnenkant laten aftimmeren.

Lekkages verhelpen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: lekkage bij dak doorvoer (schuin pannendak ) verhelpen en ik heb in het draairaam van mijn houten dakkapel een lekkage door de glaslat heen, vermoedelijk moet die ruit opnieuw binnen en buiten gekit worden.

Dak van dakkapel vernieuwen en ontbrekende dakpannen plaatsen

Op het pannendak dienen ongeveer 50 pannen geplaatst te worden die nu ontbreken, weggewaaid door de wind. Daarnaast dient het bituum op de dakkapel te worden vernieuwd. De oppervlakte hiervan is ongeveer 1 m2.

Vervangen van een compleet pannendak

Het betreft een pannendak van circa 25 m2. Compleet vervangen en isoleren. Of van binnenuit isoleren, is afhankelijk van wat we aantreffen. Plaatsing nieuwe dakkapel van circa 2.20 meter. Met twee openslaande ramen en in het midden een dicht gedeelte. Vervangen dakbedekking plat dak circa 10 m2 en isoleren. De woning is van 1913.

Pannendak met daklekkage repareren

Daklekkage van een pannendak aan 1 kant van het puntdak , naast dakkapel aan beide kanten. De zolder is ongeveer 3 bij 3 meter.

Partners

Partners van Casius