Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor leveren en plaatsen van drie dakkapellen:

Leveren en plaatsen van drie dakkapellen

Ik wil voor een woonboerderij 3 dakkapellen van 3 meter per stuk laten leveren en plaatsen.
Onze klant uit Kalenberg (Overijssel) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leveren en plaatsen van drie dakkapellen uit heel Nederland:

Stalen balk leveren en plaatsen

Ik zou graag een stalen balk van ongeveer 4 meter laten leveren en plaatsen. De bestaande doorbraak moet vergroot worden onder een dragende muur op de 1e etage van een 3 laags woonhuis. De balk kan via een openslaand raam aan de voorkant van de woning naar binnen. Constructie berekeningen zijn aanwezig.

Een aluminium schuifpui leveren en plaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aluminium schuifpui in mijn achtergevel kan plaatsen. Dit moet op de begane grond. De huidige houten kozijnen en deur mogen verwijderd worden. Het gaat ongeveer om 430 cm breedte bij 240 cm hoogte.

Aanrechtblad

Houten (hoek)aanrechtblad (begane grond) verwijderen en afvoeren en nieuw aanrechtblad leveren en plaatsen. Totale lengte is circa 5 meter.

2 Velux Dakramen 55 x 78 leveren en nieuw plaatsen

Plaatsen en eventueel in overleg leveren van 2 x Velux Dakraam 55 cm x 78 cm. Het is voor de achterzijde van een pannendak waar momenteel nog helemaal geen ramen in zitten.

Een schutting met betonnen palen leveren en plaatsen

Wij willen de schutting vervangen door een variant met button pallen, houten schutting delen boven en een betonnen rand onder. Het betreft 11 meter, 8 meter en 2 meter inclusief poort wat verwijderd en geplaatst moet worden.

Het leveren en plaatsen van een lichtkoepel

Ik zoek een vakspecialist die een lichtkoepel kan leveren en plaatsen. Een lichtkoepel plaatsen van 60 bij 60 cm in een plat dak van beton met bitumen dakbedekking. De lichtkoepel moet ventilatiemogelijkheid hebben en bij voorkeur van polycarbonaat.

Verbouwing vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die de onderstaande werkzaamheden aan een vrijstaande woning kan uitvoeren; - Draagmuur keuken/woonkamer verwijderen en plaatsen van draagbalk. - Muren allemaal glad stucen. - Binnenkozijnen en trappen schilderen. - Nieuwe voordeur en nieuwe achterdeur leveren en plaatsen. - Leidingwerk in keuken verleggen - Badkamer vergroten ten koste van slaapkamer. - Dakkapel van 8 meter breed plaatsen aan achterzijde. - Badkamerruimte en toiletruimte tegelen.

Een nieuwe schutting plaatsen en struiken verwijderen

Onze buren op No. 18 en wij op No. 20 willen een nieuwe schutting laten plaatsen, waar nu nog flinke struiken staan.Wij geven de voorkeur aan een schutting met horizontale planken gevat tussen betonnen palen. De kleur van het de planken graag aan de lichte kant.Montage om en om op de betonnen palen met een nauwelijkse doorkijk.De afstand van schuur tot de muur bedraagt 6,20 meter. (Foto VK20 Totaal) Hoogte van de schutting ca. 1,80 meter.Wellicht kunt u voor de verschillende houtsoorten een meer- minderprijs offreren.   In de grond onder de schutting hebben we graag een aantal betonnen regels ter afsluiting.   Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van de schutting.Op de bijlage ziet u de huidige situatie.  Indien u eventueel ook de struiken kunt weghalen en afvoeren, ontvangen wij ook graag een aparte prijsopgave daarvan.

Het leveren en plaatsen van een nieuwe schutting en het verwijderen van een heg

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting kan leveren en plaatsen. Daarnaast moet er ook een poort (met slot) geplaatst worden. Momenteel staat er een grote heg als schutting, die mag verwijderd worden. Het betreft 10 strekkende meter aan schutting (incl. poort) die geplaatst moet worden. Achterzijde woning goed bereikbaar. Schutting graag met houten palen en planken

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. Gaat om het plaatsen van klein deel. Totaal is 2,70. In principe een betonplaat onder, betonnen palen en schuifdeur als deur. Maar als andere zaken handiger zijn, open voor advies. Oude onderdelen in onderling overleg verwijderen.