Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor leveren en plaatsen van drie dakkapellen:

Leveren en plaatsen van drie dakkapellen

Ik wil voor een woonboerderij 3 dakkapellen van 3 meter per stuk laten leveren en plaatsen.
Onze klant uit Kalenberg (Overijssel) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leveren en plaatsen van drie dakkapellen uit heel Nederland:

Balkonvlonders voor 3 balkons leveren en plaatsen

Ik woon in een huis in Amsterdam oost en met de VVE zijn wij voor alle balkons (3 in totaal van zo’n 4-6 m2 en één veranda) op zoek naar nieuwe vlonders, omdat de oude volledig verouderd zijn. De huidige vlonders mogen worden verwijderd en afgevoerd. Ik vind de voorbeelden op uw site erg mooi en ik zou graag willen weten of u voor ons een offerte zou kunnen maken. Indien het nodig is om de constructies eerst eens te komen kijken kan dit natuurlijk.

Leveren en plaatsen van een houten voordeur

Onze voordeur moet vervangen worden. Het is een hardhouten deur met een raam erboven. Ons huis is uit 1920, dus niet helemaal recht, vandaar dat kunststof geen optie is. Ik wil graag een offerte voor het leveren en plaatsen. Ik hoor graag wat het mij eventueel gaat kosten.

Uitgraven, egaliseren, nieuwe grond en materialen aanbrengen

Ik zoek een hovenier voor de volgende klussen: Achter: uitgraven, verwijderen en afvoeren van thuja's, enkele dennen en struiken in achtertuin. Ook wortels hiervan verwijderen. Oude grond weghalen en voedzame grond toevoegen. Nieuwe grasmat zaaien of aanleggen. Oud tuinhuisje verwijderen. Mogelijk extra beton voor nieuw tuinhuisje. Oude houten schutting verwijderen en nieuwe kunststof schutting plaatsen met gaas voor klimplanten. Terrastegels verwijderen, grond ophogen en nieuwe tegels leggen. Voor: deel tegels verwijderen, oude grond verwijderen en voedzame grond storten. Mogelijk nieuwe struiken leveren en/of planten. Afmetingen achtertuin 10 x 20, voortuin 6,5 x 4 meter.

Bij 9 huizen Douglas schuttingen met betonpalen en poorten plaatsen

Voor een nieuwbouwplan in Ede zoek ik voor mij en 8 buren een bedrijf wat 21 planks onbehandeld douglas houten schuttingen en enkele poorten kan leveren en plaatsen. Gaat om ongeveer 90 meter en 3 poorten. Graag uw reactie met een all-in meterprijs.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil 2 tuinschermen laten leveren en plaatsen. Schermen van 180 x 180 cm. Met hardhouten palen. En een deur van 180 cm hoog met een slot. De oude tuinschermen mogen worden afgevoerd.

Vijf tuinhekken leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die 5 tuinhekken kan leveren en plaatsen. scherm multi gren 180 FSC 5 stuks, paal vierkant 68x68x180 cm 5 stuks, paalpunthouder 71x71xHDIP verz, 5 stuks en nomix fast concrete 20 kg of minder. Is voor 5 palen. Ik krijg een deel vergoed via de verzekering dus offerte en bon is belangrijk. Komen jullie eerst kijken of meteen werken. En nemen jullie het materiaal mee of moeten we zorgen dat het er al is. Wellicht moet er ook een struik verwijderd worden.

Een hordeur op maat maken, leveren en plaatsen

Ik zoek een vakman die een een hordeur op maat kan maken en plaatsen bij een naar buiten draaiende deur. Dit moet ongeveer 90 bij 200 cm zijn.

Plinten in keuken leveren en plaatsen

Ik zoek een timmerman die plinten kan leveren en plaatsen tussen de vloer en de onderkasten van mijn keuken. Dit moet gebeuren over ongeveer 4 strekkende meters en de plinten dienen ongeveer 25 cm hoog te zijn. Exacte specificaties en voorkeuren voor materialen bespreek ik graag met de vakman.

Dak opbouw op platdak

Wij willen een dakopbouw op ons platte dak laten plaatsen. Het moet een nokhoogte van 9m en goot hoogte van 6m hebben. En 5,50m breed en 7,70m diep. Omdat het een schuin dak moet zijn bij breedte dakkappel voor en achter. Omdat wij niet weten of het voordeliger is om het casco op te leveren of compleet ontvangen wij graag een offerte voor beide.

Solatube in de keuken leveren en plaatsen

Ik wil graag een solatube laten plaatsen in het platdak van de keuken.