Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor leveren en plaatsen van drie dakkapellen:

Leveren en plaatsen van drie dakkapellen

Ik wil voor een woonboerderij 3 dakkapellen van 3 meter per stuk laten leveren en plaatsen.
Onze klant uit Kalenberg (Overijssel) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leveren en plaatsen van drie dakkapellen uit heel Nederland:

Radiator op stadsverwarming vervangen door nieuwe en de leidingen stukje omleggen/verlengen.

Wij willen een 30 jaar oude radiator vervangen door een nieuwe, en de leidingen moeten een klein stukje omgelegd/verlengd worden. Dit in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken. Wij wonen in Almere Stad en hebben dus stadsverwarming. Kunt u deze klus voor ons klaren en hoeveel kust ons dat? Er van uitgaand dat u de radiator kunt leveren en plaatsen.

CV verwarming leveren en installeren en geiser plaatsen

In mijn hele huis zit geen verwarming, dus alles moet aangesloten worden en huidige geiser moet worden verwijderd. Ik wil graag dat de vakman bij mij langskomt om mij te informeren over de mogelijkheden voor onder andere een nieuwe gas geiser. Sowieso wil ik 2 radiatoren beneden en 3 stuks in 3 slaapkamers. En één in de hal.

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Confetorput dichtmaken, en een nieuwe radiator ophangen. De confectorput is circa 2 tot 2.5 mtr. Bij 30 cm Ketel ook nakijken, er zit waarschijnlijk lucht in de leidingen. Het is de bedoeling dat de vakman ook de radiator gaat leveren, daarvoor wil ik de prijs natuurlijk terug zien.

Badkamer renovatie

Ik ben opzoek naar iemand die de badkamer voor mij kan verbouwen. Het gaat om: tegels slopen en opnieuw betegelen, hangtoilet plaatsen, douchecabine plaatsen en eventueel wastafel meubel en een design radiator. Alles plaatsen en leveren en ook graag het puin afvoeren. De badkamer is ongeveer 1,71 x 2,70 x 2,70 meter. Graag maak ik een afspraak om alle details door te bespreken.

Schutting leveren en plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een eenvoudige schutting van 6 meter bij 2 meter, het liefst van bankirai, maar ik zou ook graag willen weten wat een schutting van gewoon geïmpregneerd hout zou kosten. De schutting heeft geen bocht, ook geen poort. Het gaat om een horizontale tuinbodem. De huidige schutting verwijderen we zelf en het is heel eenvoudig om de schutting te plaatsen.

Ventilatieroosters raam/kozijn vervangen

Ik zou graag 6 ventilatieroosters laten vervangen. 3 zijn in het kozijn boven het raam geplaatst en 3 op de dubbele beglazing. In kozijn 1 stuk 120 x 9,5 cm en 2 stuks 115,5 x 9,5 cm. Op dubbele beglazing 3 stuks 80 x 8,5 cm. Graag inmeten, leveren en plaatsen.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Er moet een 35 meter lange taxushaag worden verwijderd en afgevoerd. Daarvoor in de plaats moet er een schutting worden geplaatst van beton gaasmat met hedera. Hoogte 180 cm. De locatie is goed toegankelijk om deze klus uit te voeren. Vakman mag de schutting leveren.

De oude elektrische boiler vervangen en nieuwe plaatsen en leveren

Graag laat ik een boiler onder het aanrecht plaatsen. De huidige boiler, lekt en geeft vies water, is ook aangesloten op koud- en warm water en de cooker. Het gaat om het verwijderen van de oude boiler en plaatsen nieuwe. Ik denk dat ik een nieuwe elektrische boiler wil. De huidige is ook elektrisch. Graag oude afvoeren. We zijn met 2 personen. Ik denk dat de huidige 10 liter is.

Leveren en plaatsen van 22 binnendeuren

Graag laat ik 22 binnendeuren van de afmeting 231,5 cm x 93 cm plaatsen en leveren. Graag van hout. Het is een nieuwbouwwoning.

Voortuin nieuwe bestrating leveren en plaatsen

De huidige borders verwijderen en afvoeren. Nieuwe bestrating leveren, ondergrond egaliseren, betegelen en afvoegen met onkruid werende voeg. Het pad naar de deur in met ruit/ patroon tegels. smalle rand van siergrind langs het pad (optioneel), rest met moderne strakke grijze tegels voorzien van coating. als erfafschijding een laag muurtje gemaakt met de reeds aanwezige blokken ter hergebruik vanaf de borders. Het oppervlakte is ca 25m2