Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor houten beplating op de dakkapel vervangen:

Houten beplating op de dakkapel vervangen

Ik wil graag mijn dakkapel opknappen en het hout laten vervangen door kunststof. Nu wil ik graag weten wat een beetje de prijzen voor deze werkzaamheden zijn en hoeveel tijd het in beslag neemt zodat ik wat kan gaan plannen. Afmeting van de dakkapel is 1.5 meter hoog breedte is 3 meter en diepte is 2 meter (1 zijkant). Het is een dubbele dakkapel die ik 'deel' met de buren. Graag contact via de mail en niet via telefoon aub.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten beplating op de dakkapel vervangen uit heel Nederland:

Boeidelen voorkant woning vervangen

Ik wil de boeidelen van de voorkant van de woning vervangen. Dit is wat er nu op zit en wat het opnieuw moet worden. Het kan hout of weer multiplex worden. Houten aftimmering balkon ter behoeve van het dakterras - afmeting beplating 2 stuks circa 3100 bij 700 mm. - paneel vervaardigd uit 10 mm Multiplex exterieur garantplaat 15 jaar Boeideel dakoverstek - afmeting delen 2 stuks circa 3100 x 200 mm. - paneel vervaardigd uit 15 mm Multiplex exterieur garantplaat 15 jaar

Gevlinderde betonvloer maken

Het leggen van een gevlinderde betonvloer van ongeveer 9.50 x 8 meter. In dit vlak moet een stuk van 8 x 6 meter onder het beton geïsoleerd zijn waarop een houten schuur met plat dak komt op te staan van 8 x 6 meter. Het vlak van 8 x 6 meter graaf ik zelf 10 cm uit voor de isolatie beplating. Graag het graafwerk voor de isolatie en de isolatie als optie aanbieden. Zie schets. Groet uit Zeeland.

Houten dakgoot repareren

Het betreft een houten dakgoot met een folie erin. De folie is waarschijnlijk ergens stuk gegaan waardoor het hout van de dakgoot is gaan rotten. De houten dakgoot is bekleed met een kunststof. Het werk omvat: verwijderen kunststof beplating, houten dakgoot herstellen, nieuwe folie in dakgoot aanbrengen en kunststof beplating weer monteren. De dakgoot is ongeveer 4 meter lang, waarbij 1 hoek voornamelijk is aangetast.

Uiteenlopend renovatiewerk aan en om de woning

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Schuurverzakking opheffen/repareren. 3 bij 2 meter aan de achterzijde is deze verzakt. 2. Zijgevel, op 2e verdieping, schilderen inclusief vervanging glaslatten en 3 houten planken boven kozijn door metaal, metaal is reeds aanwezig. Ofwel zijgevel beplating vervangen door nieuwe beplating, oude coating laat los. 3. Twee buitenlampen ophangen, inclusief reparatie elektra indien nodig 4. Aanleggen regelwerk in achtertuin, 36 m2, en verwijderen oude terras. 5. Glaslatten voorgevel op 1e en 2e verdieping vervangen en schilderen, voorzijde woning

Kunststof kozijnen en beplating schilderen

We zouden graag aan de voor en achterzijde de kunststof kozijnen en de kunststof beplating laten beschilderen. Eventueel ook de houten rabatdelen van de uitbouw.

Houten tuinafscheiding plaatsen

Ik zou graag een offerte aangeleverd willen zien met betrekking tot een houten tuinschutting van 10.50 meter inclusief aanleg. Mijn voorkeur gaat uit naar antraciet betonnen palen met geïmpregneerde planken daartussen. De eerste 30/40 cm vanaf de grond betonnen beplating. Hoogte van de schutting mag maximaal 2.20 meter zijn.

Wanden bekleden met acriel beplating

- Verwijderen glasvezelbehang, tegels, een douchewand, wastafel en meubel, een spiegelkast, kranen en garnituur; - Houten wanden behandelen met coating, zodat water op den duur geen kans meer krijgt wanden aan te tasten; - Plaatsen van beplating en terugplaatsen van een douchewand, wastafel+meubel, spiegelkast, kranen en garnituur. Gaat om 2 wanden van 2.45 meter hoog en 2.40 meter lang.

Dakterras maken als stallingsruimte

Ik wil graag op een gedeelte van een dak een dakterras (vierde verdieping) bouwen. Het gaat om het dak van een woningcomplex. Hierbij moet het volgende gebeuren: - Oude isolatie weghalen en vervangen van een nieuwe harde isolatie; - Bitumen vervangen; - Stenen aanleggen; - hekwerk eromheen plaatsen (stalen frame met houten beplating) Dit is voor een oppervlakte van circa 65 m2.

Ombouw voor een garderobe en kapstok vervangen

Wij hebben in onze gang een garderobe gedeelte met kunststof beplating op een houten frame. We willen de kunststof delen graag laten vervangen. We denken daarbij aan licht eikenhout maar staan open voor andere ideeën. Het gaat om een voorpaneel onder van 188 x 30 cm, een voorpaneel boven van 188 x 20 cm, een bovenkant van 189 x 37 cm en een zijpaneel van 205 x 40 cm. We maken graag een afspraak om de situatie hier even te bespreken en ontvangen daarna uw offerte.

Houten betimmeringen vervangen door Trespa

Ik wil enkele houten betimmeringen op mijn woning laten vervangen door Trespa beplating. Het gaat om: - een deel onder een raam op de begane grond ter grootte van ongeveer 110*70 cm; - een deel boven een raam op de eerste verdieping tot aan het schuine dak ter grootte van ongeveer 110*(160-260) cm; - delen rondom de ramen in een dakkapel ter grootte van ongeveer 30*285 cm en twee keer 15*160 cm - delen op de zijkanten van de dakkapel: twee driehoeken van ongeveer 230*190 cm Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en daarbij ook de juiste RAL-kleur vaststellen. Ik ontvang graag uw offerte.