Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Deventer of directe omgeving.

1042 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: 4 dakkapellen plaatsen, dakkapellen voor- en achtergevel plaatsen, plaatsen van twee dakkapellen, kunststof (prefab) dakkapel en wand plaatsen op zolder, (Prefab) dakkapel en tussenwand plaatsen op zolder, dakkapel voorzijde woning, dakkapel vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel aan voorkant huis realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, dakkapel vergroten, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Deventer:

Dakkapel aan voorkant huis realiseren

Wij zouden graag een dakkapel op ons huis laten zetten, op een hellend dak. Wij zijn op internet aan het kijken geweest voor modellen die wij mooi vinden ( zie bijlage ) Wij zouden graag wat meer informatie willen en of jullie deze ook maken en wat dit ongeveer zou moeten gaan kosten. De dakkapel zal ongeveer 2600 x 1500 mm b x h moeten worden incl. plaatsen in Deventer. In de bijlage een foto van ons huis hij zou aan de voorkant van het huis geplaatst moeten worden. Vragen jullie ook vergunningen aan?

Dakkapel maken aan achterzijde woning

Wij willen graag aan de achterzijde een dakkapel van kunststof laten plaatsen. We willen hiermee op zolder een extra ruimte creëren. De afmeting zal ongeveer 3.20 meter breed moeten gaan worden en het geheel dient aan de binnenzijde te worden afgetimmerd.

Dakkapel plaatsen

Graag gratis offerte voor het plaatsten van 2 dakkapellen, dakkapellen 4 meter breed (indien mogelijk) en kunststof uitgevoerd. Graag binnen 3 dagen bericht

Dakkapellen plaatsen

In september/oktober willen wij 2 dakkapellen op onze woning plaatsen. We willen graag aan beide zijde 1 kapel laten plaatsen. Om plek te maken voor 1 van de dakkapellen moet daarvoor de zonnecollector naar een hogere (of lagere) plek op het dak worden verplaatst. De opdracht die wij hebben is: het verwijderen van dakpannen, het verplaatsen van de zonnecollector en het weer dichten van het dak met de dakpannen. Er zal een leiding moeten worden aangepast naar de boiler. Daarna kunnen de dakkapellen geplaatst worden. De breedte hiervan bedragen ieder circa 2.50 meter. Graag ontvangen wij hiervoor een prijsopgave.

Dakkapel reinigen op de 1e verdieping

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen. Dakkapel op 1e verdieping, op pannendak. Het gaat om een breedte van 4. 50 meter.

Dakkapel laten renoveren

Ik wil graag de zijkanten van onze dakkapel laten vervangen. Ze zijn nu met hardhout multiplex bekleed. Graag wil ik er trespa of kunststof laten afwerken. Zie de foto's. De maat is 1,2 x 2,1 meter. Zie de bijgevoegde foto's.

Renovatie dakkappel

Het houtwerk van de dakkapel moet vervangen worden door kunststof. Ik zou niet weten wat de maten zijn van de dakkapel. Afhankelijk van de prijs willen wij deze misschien ook laten verbreden.

Dakkapel lekt. Zowel aan zijkant als ...

Dakkapel lekt. Zowel aan zijkant als vanaf dak. Dakbedekking moet dus i.i.g. worden vernieuwd.

Op ons huis staat op dit moment een ...

Op ons huis staat op dit moment een verouderde dakkapel. Deze willen wij graag vervangen door een nieuwe. Hierbij willen wij graag offerte voor een aantal onderdelen van het proces, namelijk het verwijderen van de oude dakkapel (inclusief afvoer van materiaal), het plaatsen van de nieuwe dakkapel, het afwerken (schilderen en isoleren binnenzijde) van de nieuwe dakkapel. De breedte van de dakkapel is ongeveer 4,5 - 5 meter. We zouden graag de verschillende mogelijkheden mbt. afwerking (hout? kunststof? typen dubbelglas? schilderwerk?) willen weten.

Wij willen graag twee dakapellen laten ...

Wij willen graag twee dakapellen laten plaatsen in een ruimte. Graag kijkend naar ons eigen ontwerp.

Op de voor- evenals achterzijde van het ...

Op de voor- evenals achterzijde van het huis willen we een dakkapel laten plaatsen. De breedte zal 350cm zijn. Indien mogelijk willen we graag 400 cm, maar dat zal door de expert gemeten moeten worden. de hoek van het dak is 49 graden. Tevens willen we naar de zolder een vaste trap realiseren. De verdieping is van beton en 20 cm dik. Op dit moment is er een vlizotrap. Dit gat moet gedicht. Het huis is door mijn gezin aangekocht, maar vanaf 15 augustus pas eigendom. een afspraak maken moet in overleg met de huidige bewoners.

MAKEN EN PLAATSEN VAN DAKKAPEL OP ONZE ...

MAKEN EN PLAATSEN VAN DAKKAPEL OP ONZE WONING. bETREFT EEN DAKKAPEL OVER DE GEHELE BREEDTE (3,80 M). dE HELLINGSHOEK VAN ONS DAK IS NAAR SCHATTING 30%.

Wij zijn een bedrijf en zoeken ...

Wij zijn een bedrijf en zoeken timmermannen voor plaatsen van een dakkapel van 4m. De kozijn (kunststofkozijn incl.glas) is er al aanwezig. Graag willen wij een prijs opgave voor deze dakkapel. De dak is tussen 40 en 45 graden en het wordt geplaats op achtergevel.

Installatie van dakkapel (250 cm. breed ...

Installatie van dakkapel (250 cm. breed / dakhelling 20 graden) op zolder inclusief aftimmeren tot behangklare ruimte met deur.

dakkappel van hout en trespa de ...

dakkappel van hout en trespa de breedte is 250 cm met drie ramen

Ik wil een dakkapel op de bovenste ...

Ik wil een dakkapel op de bovenste zolderverdieping realiseren. Tegelijkertijd wil ik deskundig advies hoe de zolder anders in te richten nu er meer ruimte komt (ontwerp). De zolderverdieping zal dan a.d.h.v. dit ontwerp opnieuw moeten worden aangepast. Gipsenwanden verwijderen, opzetten nieuwe wanden en deurkozijn, verleggen van waterleiding, aftimmeren van pijpen en buizen.