Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Overijssel.

24 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel over de gehele breedte, dakkapel vergroten, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel vergroten, grotere dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel op pannendak plaatsen, dakkapel verbreden, dakraam plaatsen op een zonnepanelen dak, houtrot dakkapel repareren, een dakraam plaatsen in een schuin pannendak, vervanging van twee dakramen, dakraam plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Overijssel:

maandag 12 november 2018

Dakraam vervangen

Ik ben op zoek naar een dakkapelspecialist die een dakraam kan vervangen. Het huidige dakraam, een velux ggl-304, zit te diep in de dakkapel.
zondag 5 augustus 2018

Prefab dakkapel op schuin dak

Ik zoek een partij die een kunststof, witte met houtlook, prefab rechte dakkapel kan leveren en plaatsen. De dakkapel moet 6 meter breed worden op 45 graden dakpannen dak. Verdeeld over 3 ruimtes. 3 draai/kiepramen antraciet, 3 vaste ramen. Het betreft een vrijstaande woning, welke goed bereikbaar is.
maandag 26 maart 2018

Dakkapel op een pannendak plaatsen

Ik wil een dakkapel laten plaatsen op een pannendak van 3,5 meter breed.Kunststof
vrijdag 15 december 2017

Dakkapel verlengen

Dag, wij willen graag onze badkamer vergroten door onze huidige dakkapel te laten vergroten met 2 ramen en dit de rechter kant op. ( zie foto) Met vriendelijke groet,
vrijdag 15 december 2017

Dakkapel vergroten

Wij willen graag onze badkamer vergroten door onze huidige dakkapel te laten vergroten met 2 ramen en dit de rechter kant op. De geschatte huidige hoogte van de badkamer is 2,40 meter. De oude dakkapel laten verwijderen en daar een nieuwe op laten zetten. De bedoeling is dus dat dit de afmetingen verdubbelt. De grootte weet ik niet uit mijn hoofd, maar ik kan dit nog doorgeven aan de vakman.
maandag 11 december 2017

Dakkapel maken aan achterzijde woning

Wij willen graag aan de achterzijde een dakkapel van kunststof laten plaatsen. We willen hiermee op zolder een extra ruimte creëren. De afmeting zal ongeveer 3.20 meter breed moeten gaan worden en het geheel dient aan de binnenzijde te worden afgetimmerd.
woensdag 30 augustus 2017

Bestaande dakkapel vergroten

Huidige dakkapel wil ik graag uitbreiden en dan zijn er twee opties uitbreiden met 255 cm of 530 cm graag zou ik van beide opties een offerte willen ontvangen. Gaat om dakkapel met pannen en uitgevoerd in hout.
maandag 31 juli 2017

Dakkapel met pannendak en elektrische rolluiken plaatsen

Wij hebben op de 1e verdieping van onze vrijstaande woning momenteel een dakraam en willen op die plek graag een dakkapel laten plaatsen. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 4 meter lang met meranti kozijnen en 3x een draai-kiepraam. Ook willen we elektrische rolluiken laten monteren. We willen er een pannendak op, de dakpannen zijn hiervoor al aanwezig. Wij maken graag een afspraak om de klus hier te beoordelen en in te meten en ontvangen hiervoor graag uw offerte.
zaterdag 8 juli 2017

Dakkapel laten plaatsen

Wat kost het dakkapel zoals op jullie voorbeeldfoto geheel van glas maar dan in het zwart?
maandag 22 mei 2017

Reinigen van een dakkapel

Ik wil onze dakkapel laten reinigen en ontvang hiervoor graag uw offerte.
maandag 8 mei 2017

Dakkapel reinigen en impregneren

Ik wil graag mijn dakkapel op de 2e verdieping (ongeveer 6 m hoog) aan de zijkant laten reinigen en impregneren.
maandag 6 maart 2017

Bestaande dakkapel vergroten

In 2016 is onze vrijstaande Ewoning gebouwd in een klassiek landelijke stijl. Wij willen daar nu graag een bestaande houten dakkapel van 160 cm hoog gaan verbreden. De dakkapel beslaat nu de badkamer en gedeelte van een slaapkamer en moet met 240 cm worden uitgebreid. Het bestaande uiterlijk moet behouden blijven, de kozijnen moeten worden voorzien van duveljagerprofilering. In de ramen moet drievoudig glas geplaatst worden. De leverancier van de bestaande kozijnen en ramen is Hebo. We bespreken hier graag even de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.
donderdag 2 maart 2017

Dakopbouw met dakkapellen realiseren

Wij willen graag een zolder realiseren met twee dakkapellen.
zaterdag 25 februari 2017

Houten beplating op de dakkapel vervangen

Ik wil graag mijn dakkapel opknappen en het hout laten vervangen door kunststof. Nu wil ik graag weten wat een beetje de prijzen voor deze werkzaamheden zijn en hoeveel tijd het in beslag neemt zodat ik wat kan gaan plannen. Afmeting van de dakkapel is 1.5 meter hoog breedte is 3 meter en diepte is 2 meter (1 zijkant). Het is een dubbele dakkapel die ik 'deel' met de buren. Graag contact via de mail en niet via telefoon aub.
zondag 1 januari 2017

Plank op de dakkapel vervangen

Ik wil graag dat er planken worden vervangen van mijn dakkapel. Deze is verrot. Ik wil graag hout ervoor terug. De dakkapel is ongeveer 1.50 meter bij 1.50 meter.
woensdag 2 november 2016

Dakkapel plaatsen

Graag gratis offerte voor het plaatsten van 2 dakkapellen, dakkapellen 4 meter breed (indien mogelijk) en kunststof uitgevoerd. Graag binnen 3 dagen bericht
woensdag 3 augustus 2016

Dakkapel met Keralit bekleden

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor het met Keralit bekleden van twee dakkapellen op de 2e verdieping aan de voor- en achterkant.
dinsdag 12 juli 2016

Dakkapellen plaatsen

In september/oktober willen wij 2 dakkapellen op onze woning plaatsen. We willen graag aan beide zijde 1 kapel laten plaatsen. Om plek te maken voor 1 van de dakkapellen moet daarvoor de zonnecollector naar een hogere (of lagere) plek op het dak worden verplaatst. De opdracht die wij hebben is: het verwijderen van dakpannen, het verplaatsen van de zonnecollector en het weer dichten van het dak met de dakpannen. Er zal een leiding moeten worden aangepast naar de boiler. Daarna kunnen de dakkapellen geplaatst worden. De breedte hiervan bedragen ieder circa 2.50 meter. Graag ontvangen wij hiervoor een prijsopgave.
zaterdag 28 mei 2016

Lood bij de dakkapel vervangen

Het lood onder mijn dakkapel laat los en is aan vervanging toe. Eventueel wil ik het lood aan de zijkanten ook vervangen. De dakkapel is ongeveer 1 meter breed.
zondag 10 januari 2016

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het reinigen van onze kunststof dakkapel van ongeveer 3.5 meter breed en van 4 jaar oud. Graag een indicatie inclusief in de was zetten.
vrijdag 25 september 2015

Lood aan dakkapel vervangen

Ik zou graag het lood aan mijn dakkapel willen laten vervangen. Het gaat om de voorkant en zijkanten van een dakkapel van 3 m1 breed en 2 m1 hoog op de 2e verdieping. De dakkapel is goed bereikbaar.
vrijdag 28 augustus 2015

Dakkapel reinigen op de 1e verdieping

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen. Dakkapel op 1e verdieping, op pannendak. Het gaat om een breedte van 4. 50 meter.
donderdag 16 juli 2015

Zijkanten kleine dakkapel vervangen

Het betreft het laten vervangen van de houten zijkanten van mijn kleine dakkapel. De afmetingen zijn ongeveer 1 x 0.80 meter en ik wil deze laten vervangen voor kunststof platen. Ik ontvang hier graag een prijs voor inclusief de nieuwe platen en montage.
zaterdag 30 mei 2015

Dakkapel monteren op de woning

Ik zou graag een dakkapel offerte willen ontvangen. Het gaat om achterkant van de woning. Waarschijnlijk is er geen vergunning mogelijk. Welke maten zijn mogelijk? Wat zijn de kosten voor een kunststof dakkapel? Hoe snel kan het geplaatst worden? En eventueel de voorkant van de woning de houten kozijnen met ramen bekijken. Dat zijn vijf ramen.
woensdag 13 mei 2015

Dakkapel laten renoveren

Ik wil graag de zijkanten van onze dakkapel laten vervangen. Ze zijn nu met hardhout multiplex bekleed. Graag wil ik er trespa of kunststof laten afwerken. Zie de foto's. De maat is 1,2 x 2,1 meter. Zie de bijgevoegde foto's.