Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolder verbouwen met dakkapel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolder verbouwen met dakkapel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolder verbouwen met dakkapel

Dakkapel plaatsen en isolatie aanbrengen

Ik wil een opdracht plaatsen voor het verbouwen van de zolder. De volgende zaken moeten gebeuren: Ik wil een dakkapel laten plaatsen van 4 meter breed. Het moet een kunststof kozijn worden met keralit schoten en zijwangen.

Zolderverbouwing en dakkapel plaatsen

Momenteel grote ruime zolder van een nieuwbouwhuis (ongeveer 5.4 x 8 meter) met een schuin dak met hoge nok op ongeveer 4.60 meter. Zolder heeft alleen een laminaatvloer en is verder kaal. Aan beide kanten zit een klapraam (Velux), maar graag zouden we de zolder verbouwen naar 2 kamers en een wasruimte, met boven de kamers een vliering/opbergruimte, liefst met vaste trap er naartoe. Gezien het beperkte licht van de 2 ramen zouden we idealiter een dakkapel laten plaatsen aan in ieder geval 1 zijde, afhankelijk van de kosten aan beide kanten. Eventueel moeten er ook leidingen verlegt worden.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Mijn nieuwbouwwoning zal rond september 2018 opgeleverd worden. De zolder van 5.16 meter lang en 4.80 meter breed wil ik graag laten aanpakken. Er zal een slaapkamer en een voorzolder gerealiseerd moeten worden. Tevens wil in een dakkapel van 4 meter breed laten plaatsen. De wanden van de kapel en de scheidingswanden dienen worden afgetimmerd, de afwerking zal ik zelf verzorgen.

Zolder verbouwen met dakkapel

Wij willen op zolder een slaapkamer, een bergkamer en wasruimte maken. De ruimte is ongeveer 11 meter lang en 6 meter breed. Tevens willen wij een dakkapel plaatsen. De precieze afmeting willen wij graag met de vakman bespreken. Er dienen wanden geplaatst te worden inclusief deurkozijnen en deuren. Verder dient er elektra worden door getrokken en de wanden en het plafond gestuukt. op zolder met een dakkapel. Het laminaat wat er nu ligt op zolder willen wij graag behouden.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Ik wil onze zolderverdieping laten verbouwen. Ik wil er een slaapkamer laten maken door het plaatsen van een scheidingswand met een kozijn en deur. Ook moet er een dakkapel worden geplaatst en opbergruimte worden gemaakt. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Zolder verbouwen en dakkapellen plaatsen

Wij willen van onze zolder graag 2 gelijkwaardige slaapkamers maken waardoor er een scheidingswand nodig is. Ook vernemen wij graag of er aan beide zijden ter plaatse van de Velux dakramen een dakkapel kan worden geplaatst en wat de kosten hiervan zijn? Er is een plattegrond van de zolderverdieping beschikbaar.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Het betreft het plaatsen van een grote dakkapel aan de achterzijde van de woning. De dakkapel zal ongeveer 5.5 meter breed moeten worden. De zolder zal dan verder in 2 slaapkamers gedeeld moeten worden. Beide kamers dienen dan voorzien te worden van een deurkozijn en deur en het isoleren en stuken van het dak en de wanden. De verdere afwerking verzorgen wij zelf.

Dakkapellen plaatsen en zolder verbouwen

Plaatsen twee dakkapellen van ongeveer 5m en max 3m, verplaatsen wand (is dragende wand, zit nu knik in, rechttrekken) , plaatsen scheidingswand van ongeveer 4m om twee kamers te maken, isoleren zolder, en nog een aantal overige wensen. Elektriciteit, verwarming uitbreiden. Misschien wasmachine-aansluiting verplaatsen. Mogelijk een vlierinkje maken.

In een zolder waar nu een dakkapel van ...

In een zolder waar nu een dakkapel van 2m aan de achter zijde van de woning zit, willen we twee dakkapellen van 4m breed. Een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. De woning is nog te zien op funda: http://www.funda.nl/koop/rotterdam/huis-47763275-klaprooslaan-59/ We zijn de woning aan het kopen, we tekenen het contract volgende week. We willen er meer aan verbouwen. Andere onderdelen zal ik apart hier invullen.

We willen een dakkapel kunststof ...

We willen een dakkapel kunststof plaatsen aaan de voorzijde van het pand max afmeting 250cm, 1 draaikiepraam, en de zolder verbouwen tot een volwaardig slaapkamer met afscheidingswand en isoleren van de zolder en het creeeren van extra bergruimte d.m.v. shuifdeurkastjes.