Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zijwand van de dakkapel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zijwand van de dakkapel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zijwand van de dakkapel vervangen

Dakkapel repareren

Wij hebben een houten dakkapel en deze dient gerepareerd te worden. Aan beide zijwanden komen er namelijk scheuren in de hoeken, waar de zijwand samenkomt met het kozijn. Dit is aan de binnenkant. Aan 1 kant kan je zelfs al een beetje tussen de zijwand en het kozijn door naar buiten kijken. Het platte dak is verder in orde. De dakkapel is ongeveer 2.50 a 3 meter breed en ongeveer 1.50 meter hoog.

Zijwand van de dakkapel vervangen

Ik wil graag de zijwand (van buiten) van hout van mijn dakkapel vervangen, het gaat om een zijwand een driehoek van 130 bij 153 centimeter. Het gaat alleen om vervangen van zijwand (exclusief schilder werk). Voorkant van de boeiboord die eventueel vervangen moet worden is 260 bij 130 centimeter.

Boeiboorden en zijwangen van de dakkapel vervangen

Wij willen graag 9 meter boeiboorden op onze carport en de zijwand en boeiboord van de dakkapel laten vervangen door Trespa in kleurnummer RAL 5011. Wij laten het werk hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Zijwanden van de dakkapel vervangen

Zijwand dakkapel is verweerd. De zijwand is ongeveer 1.80 bij 1.80 meter. Vervangen door multiplex of trespa. Ook een deel van de dakrand is verrot. Deze is ongeveer 3 strekkende meter. Deze vervangen door multiplex.

Dakkapel herstellen

Tijdens onze bouwkundige keuring is het volgende geconstateerd aan de dakkapel: - Gebrekkig kit en stopwerk - Gebrekkige verf van kozijnen aan dakkapel - Houtrot in boeibord en mogelijk ook in zijwand En het vervangen van een boeibord/gevelplaat garage. Kunt u aangeven wat de betreffende herstel- en en vervangingswerkzaamheden zouden gaan kosten?

Dakkapel repareren

Wij hebben op de tweede verdieping van ons huis een dakkapel, de Trespa zijwand hiervan zit los waardoor deze gaat klapperen. Ik zoek iemand die deze kan repareren of weer kan vast zetten.

Dakkapel repareren

Wij willen graag een reparatie laten uitvoeren aan ons nieuwe huis, waar we per 1 december de sleutel van krijgen. In het bouwkundig rapport staat dat de dakkapel aan de achterzijde los komt onder het kozijn / zijwand. Het loodwerk dat hier omheen zit, komt los en dit willen we graag vervangen. Gaat om het verwijderen van het oude en plaatsen van nieuw lood.

Renovatie dakkapel

Zijkant dakkapel verrot. Balken, dakhout en zijwand vervangen.

Vervangen zijwand bestaande dakkapel en ...

Vervangen zijwand bestaande dakkapel en opbouwen 1 a 2 dakkapellen.

Kunststof platdak dakkapel met keralit ...

Kunststof platdak dakkapel met keralit rabatdelen 150 x 350 cm (hxb), 2 vaste en 2 draaikiepramen met ventilatierooster. Meerprijs rolluik, horgordijn, afval afvoer, vergunning aanvraag en binnen afwerking? Kleur zijwand; antraciet grijs; kozijn creme wit