Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Velux raam vervangen door dakkapel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: velux raam vervangen door dakkapel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: velux raam vervangen door dakkapel

Vervanging van twee dakramen

Het gaat om de vervanging van 2 oude velux dakramen van GGL1 en GGL9. Het ene raam is 55 bij 78 cm en het andere raam is 60 bij 90 cm. Deze moeten inclusief de gootstukken en isolatierand/waterkering geplaatst worden.

Dakraam plaatsen

Wij willen een dakraam laten plaatsen. Wij hebben een nieuwe eengezinswoning met schuine dak en voorzien van zwarte dakpannen. Er zijn zonnepanelen aan de kant waar raam zal komen. Gewenste tuimel dakraam: 114x118 wit of pvc met ventilatie/ventilatierooster Velux of Fakro of Roto Ik hoor het graag

Velux raam vervangen door dakkapel

Ik wil een dakkapel maken op een plek waar nu een Velux raam zit van circa 80 cm bij 100 meter. Ik ben nu bezig met een vergunning.

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen een dakkapel van 2.50 meter laten plaatsen. Kunststof trespa 7016 inclusief het aftimmeren hiervan. 2 x draai kiepraam en 1 x vast raam met ventilatierooster. Ramen HR++. Op de plek waar de dakkapel komt hebben wij 2 velux dakramen 78 x 140 cm deze willen wij laten verplaatsen.

Dakkapel plaatsen over hele breedte en Velux raam verplaatsen

Wij willen graag een dakkapel over de toegestane breedte van de woning, beukmaat 5.40 meter, opgebouwd vanaf de achtergevel. Buren hebben dit ook gedaan en daar is de breedte van het dakkapel 4.30 meter, met 3 ramen. Wij willen het franse balkon vervangen door een set kiep-/kantel ramen, eventueel willen we ook het franse balkon, echter is dit afhankelijk van de kosten. Graag het franse balkon als optie in de offerte meenemen. Daarnaast willen we een afwerking met, geïntegreerde, rolluiken en een airco bij de dakkapel. Op de plek waar wij het dakkapel zouden willen, zitten nu 2 Velux dakramen, type GGU PK08, waarvan wij er sowieso 1, maar misschien ook wel beide, naar de andere zijde van het dak willen laten verplaatsen. Graag ook deze kosten toevoegen aan de offerte.

Zolder uitbreiden met dakkapellen of dakramen

Plaatsen van een of twee dakkapellen en/of Velux raam plus zo mogelijk verhogen balken op zolder om kamer te realiseren.

Dakkapellen renoveren of vernieuwen

Het betreft de volgende items: A:1e etage: dakkapel aan de tuinzijde met een afmeting van 150 x 450 cm: 1) betimmering en dakbedekking opknappen of vernieuwen 2) kozijnen vervangen door kunststof 3) zijwangen / front vervangen door Keralit rabat delen B. Zolder: dakkapel aan de tuinzijde van 150 x 260 cm: 1) betimmering vervangen door Keralit rabat delen C. Zolder: dakkapel aan de straatzijde van 150 x 200 cm: 1) dakbedekking vernieuwen 2) kozijnen vervangen door kunststof 3) zijwangen / front vervangen door Keralit rabat delen D. Zolder: dakraam aan de straatzijde vervangen door een Velux raam van 114 x 118 cm. Het huidige raam heeft een afmeting van 108 x 104 cm. Indien opknappen niet mogelijk is of duurder is dan vervanging van de delen, dan willen we een of meerdere dakkapellen geheel laten vervangen door nieuwe. In de prijsopbouw graag de items A1, A2, A3, B, C1, C2, C3 en D afzonderlijk offreren.

Renovatie van de dakkapel

Aan een zijde van de dakkapel is het houtwerk op sommige plaatsen slecht, daardoor slaat water in kleine hoeveelheden door vooral bij regen. De dakkapel wil ik graag laten renoveren met shingles. Tevens heb ik in het Velux tuimelraam een lekkage in het raam. Graag laat ik dit raam vervangen, alleen het draaiende deel. Het raam is 100 x 100 cm, dubbelglas en houten kozijn. De vakman dient de dakkapel en het raam te meten, de materialen te leveren en daarna te monteren.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen. Betreft 1 dakkapel van ongeveer 2,5 meter breed. Er zit nu op deze plek een Velux raam. Aftimmering binnenzijde hoeft niet. Termijn is flexibel.

Nieuwe dakkapel

Nieuwe dakkapel: - aan achterkant huis - op dezelfde hoogte als de buren (zie foto's) - huidig Velux raam gaat eruit - dakbalk zal aangepast moeten worden (slaper?) - voor zoldermaten zie tekening - onderhoudsvrije dakkapel - incl. rolluik - vergelijkbare maten en uitvoering met buren (zie foto's) - met grote overhang, zoals buren - geen voorkeur voor prefab of werk ter plekke - moet liefst zonder vergunning mogelijk zijn - moet helemaal geregeld en uitgevoerd worden door de aannemer (incl. evt. zaken bij de gemeente) - met afvoer afval (behalve Velux raam) Graag afspraak, zodat we specificaties kunnen doornemen en u goede offerte kunt maken. Graag afspraak op vrijdag 7 dec. (tussen 0730-1600 uur).