Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw 2e etage en dakkapel 3e etage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw 2e etage en dakkapel 3e etage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw 2e etage en dakkapel 3e etage

Uitbouw 2e etage en dakkapel 3e etage

Ik zoek een dakkapelspecialist die aan de achterzijde van onze hoekwoning een dakkapel kan realiseren. De dakkapel moet breder zijn dan 3 meter. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Opnieuw bekleden van dakkapel

Ik wil graag de zijkant en voorkant van het dakkapel opnieuw laten bekleden. Nu aan de zijkant houten rabatdelen, welke vervangen moeten worden voor kunststof. Afmeting 2600mm x 2600mm ( totaal vierkant) Aan de voorkant nu ook houten rabatdelen van 500mm hoog en ongeveer 2000mm breed. Voorkant en zijkant staan bovenin met elkaar in verbinding. Het dakkapel is een verkapte uitbouw op de 2e etage. Zowel op de materialen als op het werk garantie en geen B merk wat betreft rabatdelen. Rabatdelen kleur off-white/ creme.

Aanleg van twee uitbouwen op 1e en 2e ...

Aanleg van twee uitbouwen op 1e en 2e etage van een lang (14m) schuin dak. 1e uitbouw 3 meter lengte (3 mtr breed) op 1e etage. Hierop komt dakterras. 2e uitbouw op 2e etage (5 m lengte, 3 mtr breed) met openslaande aluminium deuren naar dakterras (op 1e uitbouw). Aanleg vaste trap in bestaande aanbouw voor trappen. Deze (ronde) aanbouw dient met 1 meter verhoogd te worden. Verder dichtmaken bestaande gat vlizotrap. Verder voor resterende schuine deel dak vervanging huidige shingles en onderliggende dakplaten (8 m2). Voor meer info kunt u bellen.