Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trespa aanbrengen op dakkapellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trespa aanbrengen op dakkapellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trespa aanbrengen op dakkapellen

Trespa aanbrengen op dakkapellen

Ik wil graag dat er 2 dakkapellen met Trespa worden bekleedt. De afmetingen weet ik op dit moment niet, maar die ga ik nog opsturen.

Dakkapel laten renoveren

Ik wil graag mijn dakkapel laten renoveren. Hout (buitenzijde) vervangen voor Trespa en nieuwe dakbedekking aanbrengen. Er zit nu bitumen op het dak. De dakkapel is 2.60 meter bij 1.20 meter.

Dakkapellen opnieuw bekleden

Ik wil graag de 2 bestaande dakkapellen verbeteren door het aanbrengen van een nieuwe ombouw / nieuwe bekleding. De kozijnen zijn prima, echter de zijwangen en boeiboorden van triplex zijn aan vervanging toe (er zijn nog geen lekkages maar er zit wel deels rot in). De dakkapellen zijn vorige herfst nog geschilderd. 1) Dakkapel voorzijde: kozijn is ong. 1m breed x 1. 3m hoog. Dakkapel begint op ong. 30 cm hoogte vanaf onderzijde kozijn (en is dus ong. 1m hoog). 2) Dakkapel achterzijde: kozijn is ong. 1. 5 X 1. 3 m. Dakkapel begint op ong. 30 cm hoogte vanaf onderzijde kozijn. Interesse dus in of boeiboord/delen en zijwangen vervangen, of nieuwe bekleding erop (trespa, keraliet etc). Geen grote haast - mag ook later in Augustus, in September of Oktober.

Dakkapel opnieuw bekleden en uitvullen

Ik wil een 3-raams dakkapel opnieuw laten bekleden en laten uitvullen. De dakkapel is ruim 3 meter breed. Het is nu met Trespa bekleed. Dat moet eraf en wat houtdelen moeten vervangen worden. Daarna nieuw trespa aanbrengen aan de zijkanten en aan de voorkant een boeiboord.

Dakkapel opknappen

Het betreft het opknappen van een dakkapel. Zijwanden vervangen of aanbrengen van zink of trespa. Ook de boeidelen voorzien van trespa. Lood herstel en 2 dakpannen vernieuwen. Betreft de 3e verdieping van een portiekflat.

Trespa op de dakkapel aanbrengen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de zijkanten van de dakkapel. De dakkapel van onze hoekwoning is 3 meter breed. Onze voorkeur gaat uit naar Trespa.

Kunststof dakkapel renoveren

Wij willen onze kunststof dakkapel laten renoveren, is 20 jaar oud met gladde kozijnen en niet verdiept. Wij willen deze laten renoveren met verdiepte kunststof kozijnen met houtnerf en een overhangend boeideel met keralit. Afmeting van de kapel is circa 4m90, 2 ramen aan ene zijde dan een stuk keralit en dan weer 2 ramen. De ramen moeten kunnen kantelen. Zijkanten moeten glad zijn. De kapel heeft ongeveer 42% helling. Ramen en boeideel Ral 6009, groen, de rest Ral 9001, wit. Wij willen geen rabatdelen of trespa. Geen roosters in ramen plaatsen. Foto's zijn op verzoek beschikbaar. Eventueel ook nieuw dakbedekking aanbrengen.

Bestaande dakkapel renoveren

Graag zou ik bij een nieuwe kunststof dakkapel de zijkanten willen laten afwerken met Trespa en nieuwe dakbedekking laten aanbrengen. Het kozijn is ongeveer 2,5 meter bij 1,25 meter, met een openslaand gedeelte aan de linkerzijde als je ervoor staat (aan de buitenzijde).

Dakkapellen bekleden met volkernplaat

Op mijn huis staan 2 dakkapellen, die bekleed zijn met volkernplaat. Deze beplating is inmiddels 20 jaar oud en van slechte kwaliteit (geen Trespa). Ik wil het graag laten vervangen door dezelfde witte volkernplaat van het merk Trespa. De klus betreft: het demonteren van de oude beplating en het aanbrengen van nieuwe platen (waarbij de oude platen als zaagmal kunnen worden gebruikt).

Reparatie dakkapellen

Dakkapellen opknappen. Onderhoud en vernieuwing. Verwijderen van het oude materiaal en dus vernieuwd materiaal aanbrengen dat weinig onderhoud nodig heeft. Momenteel trespa, dit vervangen voor beter materiaal. Het gaat om twee dakkapellen. Ze zijn ongeveer 3 meter breed.