Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie vervangen van een lichtkoepel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie vervangen van een lichtkoepel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie vervangen van een lichtkoepel

Reparatie/vervangen van een lichtkoepel

Wij willen graag een lichtkoepel op een van onze bijgebouwen laten repareren of eventueel te laten vervangen. Het gaat om drie lichtkoepels van elk 150 bij 100 cm.

Dakkapel dubbel huis vervangen

Het gaat om een vervanging van een bestaande dakkapel van 7 meter. Dit wil ik samen met de buren overleggen want hij wil dat ook laten doen. We hebben ook al een offerte liggen voor reparatie. Het is een houten dakkapel dat we willen vervangen naar een kunststof dakkapel.

Reparatie aan houten dakkapel laten uitvoeren

Het gaat om het vervangen van 2 houten planken (weer bestendig maken/kit), wellicht kun u al een prijsindicatie maken op basis van de foto’s . De hoek van onze dakkapel is doorgerot (148 cm x 7.50 cm x 11 mm) en de plank er naast is iets breder, zie ook de foto’s. Het dak is makkelijk te bereiken via het raam, en het dak is ook niet steil. Ik loop er regelmatig op. Ik wil liever niet te lang wachten, daar het elk moment er af kan vallen. Het verfwerk pak ik zelf op. Graag hoor ik van u.

Dakkapel reinigen en repareren

Ik wil graag 2 dakkapellen laten reinigen, 1 klein met 1 openslaand raam 190 breed. 1 groot dakkapel 330 cm breed met 2 ramen. Reparatie: de schroeven van de Trespa platen vervangen.

Houtrot bij dakkapel repareren dan wel vervangen

Ik heb last van houtrot aan de dakkapel. De boeiboorden zijn rot. Graag wil ik de huidige dakkapel met een inwendige breedte van 197 cm laten inspecteren. Dan een offerte voor reparatie of vervanging.

Lekkende dakkapel repareren

Het zij- en voetlood moet vervangen worden. De zijwangen zijn met shingles bekleed. Wellicht moeten deze ook vervangen worden. Er is een tijdelijke reparatie uitgevoerd, echter wil ik alles voor de winter goed gerepareerd hebben. Het betreft een 2 onder 1 kap woning.

Reparatie aan de dakkapel uitvoeren

De houten onderrand van mijn dakkapel is verrot, dit wil ik graag laten maken/vervangen. Fotomateriaal beschikbaar.

Kleine reparatie aan dakkapel

Het betreft het vervangen van een boeideel van mijn dakkapel. Het gaat om 1 driehoekig deel. Graag wil ik een indicatie. Als het nou heel duur is doe ik het zelf.

Reparatie van de dakkapel

Het betreft een offerte aanvraag voor een reparatie van het dakkapel aan de voorzijde van ons huis. De houten boeg is stuk en zal vervangen moeten worden. Deze is ongeveer 2 meter groot. Graag een offerte met de kosten voor hout of kunststof.

Reparatie dakkapel

Er is houtrot geconstateerd aan het dak van de dakkapel. Dak/dakrand van de dakkapel dient waarschijnlijk vervangen te worden. De dakkapel is ongeveer 3 meter breed. De werkzaamheden dienen op korte termijn uitgevoerd te worden. Kunt u ons een prijsopgave verstrekken?