Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie lekkage dakkapel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie lekkage dakkapel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie lekkage dakkapel

Reparatie lekkage dakkapel

Mijn dakkapel is gaan lekken en ik wil weten wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten van de reparatie zijn. Tevens wil ik weten of dit stormschade is of niet in verband met eventuele dekking door de woonhuisverzekering.

Reparatie van dakkapel

Reparatie van een lekkage in dakkapel. Die dakkapel betreft een kunststofversie en is rond 4 jaar oud. Het lekt ongeveer in het midden van het plafond.

Lekkende dakkapel repareren

Het betreft een offerte aanvraag voor de reparatie van mijn houten dakkapel. De dakkapel vertoont lekkage, ik weet niet goed of dit vanaf de dakbedekking of het zink komt. Ik laat de lekkage graag op korte termijn herstellen.

Lekkage bij een dakkapel

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1996, waar aan de achterzijde een houten dakkapel op staat. Als het hard regent hebben we momenteel wat lekkagekringen aan de linkerzijde in de dakkapel, ter hoogte van de vensterbank. Dit wordt mogelijk veroorzaakt door de aansluiting van de dakkapel op het dak. We laten dit graag nakijken en een reparatie uitvoeren.

Dak van polyester dakkapel repareren

Het dak van de polyester dakkapel heeft bij de hemelwaterafvoer een scheur van ongeveer 15 cm, wat leidt tot lekkage. Hoeveel kost reparatie (all-in) en wanneer zou u kunnen? De HWA is prima in orde, het gaat dus alleen om de scheur in het dak.

Polyester dakkapel repareren

Ik heb op de 1e verdieping een dakkapel van ongeveer 400 x 300 cm, waar momenteel lekkage is. Het polyester dak vertoont zichtbare scheurtjes en een gaatje. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor reparatie.

Reparatie loodslab van dakkapel

Lekkage rondom dakkapel. Zover ik kan zien zijn er meerdere scheuren in de loodslab rondom de dakkapel aan de raamkant en 1 zijkant. Lengte van de loodslabben is langer dan voorgeschreven. Graag ontvang ik offerte om loodslab te repareren breedte dakkapel is 3 meter diepte dakkapel is 2 meter

Dakkapel controleren op lekkage

Ik wil graag onze houten dakkapel laten bekijken op gebreken en een offerte laten maken voor reparatie. Wij hebben namelijk last van een lekkage maar weten niet waar dit vandaan komt.

Dakkapel met lekkage laten repareren

Graag ontvang ik een offerte voor een reparatie aan mijn dakkapel. De dakkapel eindigt net onder de nok van het dak. Op die plaats is de dakbedekking van de dakkapel voor een gedeelte over de nokvorsten van het dak heen gelegd. Waarschijnlijk is het hier poreus geworden, scheuren ontstaan en gaan lekken. Hierdoor hebben we last van lekkage tijden zware regenval. De dakkapel is ongeveer 2 meter breed.

Reparatie aan dakkapel

Ik heb op de voorzijde van mijn woning een 13 jaar oude dakkapel staan. De buitenkant is bekleed met Trespa. Momenteel laten de bevestigingsschroeven hiervan los. Mogelijk is er een probleem met het hout erachter. Er is geen lekkage. Ik wil dit laten verhelpen en ontvang hiervoor graag een offerte.