Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie van kunststof dakkapel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie van kunststof dakkapel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie van kunststof dakkapel

Dakkapel dubbel huis vervangen

Het gaat om een vervanging van een bestaande dakkapel van 7 meter. Dit wil ik samen met de buren overleggen want hij wil dat ook laten doen. We hebben ook al een offerte liggen voor reparatie. Het is een houten dakkapel dat we willen vervangen naar een kunststof dakkapel.

Reparatie van kunststof dakkapel

Er zitten scheuren in ons polyester dakkapel. Daardoor drupt het water in onze kamer via het plafond.

Reparatie kunststof dakkapel

Ik heb wat reparatiepuntjes aan mijn kunststof dakkapel. Er zit een kunststof dakbedekking op, waar wat scheurtjes in zitten. Ik wil die laten repareren of een dekkende coating laten aanbrengen. Verder is er een reparatie te verrichten aan de zijkant. Daarnaast wil ik dan ook de hele dakkapel van 3 meter breed lagen reinigen. Ik nodig bedrijven graag uit om een inspectie uit te voeren en mij een voorstel te doen voor de reparatie. Ik ontvang daarvan graag een prijsindicatie.

Reparatie dakkapel

Aan de voorzijde van de woning van mijn vader staat op de zolderverdieping een dakkapel. Onlangs is daar van de voorzijde een kunststof paneel afgewaaid. Het is een paneel van donkerblauw kunststof met een houtnerf, naar schatting 20 cm hoog en 60 tot 80 cm lang. Wij hebben het ontbrekende deel niet in de omgeving teruggevonden. Graag willen wij dit laten herstellen.

Reparatie van de dakkapel

Het betreft een offerte aanvraag voor een reparatie van het dakkapel aan de voorzijde van ons huis. De houten boeg is stuk en zal vervangen moeten worden. Deze is ongeveer 2 meter groot. Graag een offerte met de kosten voor hout of kunststof.

Kunststof dakkapel repareren

Reparatie kunsstofdelen van dakkapel

Reparatie kunststof dakkapel

Op de hoeken is de dakkapel gescheurd. Volgens de bouwkundig inspecteur kan het met verlijming van hoekprofielen opgelost worden. Er is een bouwkundig rapport opgemaakt. Scheuren van boven naar beneden.