Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rabatdelen dakkapel en boeideel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rabatdelen dakkapel en boeideel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rabatdelen dakkapel en boeideel vervangen

Rabatdelen dakkapel en boeideel vervangen

Ik wil graag de rabatdelen van onze 2 dakkapellen vervangen aan de buitenkant. Daarnaast willen we de bestaande (rotte) boeidelen vervangen. Deze hebben nu meerdere druppelvormen. Ik wil nu graag rechte boeidelen. De afmetingen heb ik niet dus dit moet opgemeten worden.

Nokverhogende dakkapel maken

Ik wil graag een nokverhogende dakkapel laten maken. Graag kunststof rabatdelen, geen Trespa, eventueel zinken kraal, rolluiken (2 apart bedienbare), 2 horren en 2 roosters in de vaste ramen. Circa 5 meter breed buitenkant, de hoogte 1.50 meter. Er is nog geen vergunning.

Opnieuw bekleden van dakkapel

Ik wil graag de zijkant en voorkant van het dakkapel opnieuw laten bekleden. Nu aan de zijkant houten rabatdelen, welke vervangen moeten worden voor kunststof. Afmeting 2600mm x 2600mm ( totaal vierkant) Aan de voorkant nu ook houten rabatdelen van 500mm hoog en ongeveer 2000mm breed. Voorkant en zijkant staan bovenin met elkaar in verbinding. Het dakkapel is een verkapte uitbouw op de 2e etage. Zowel op de materialen als op het werk garantie en geen B merk wat betreft rabatdelen. Rabatdelen kleur off-white/ creme.

Houten delen van de dakkapel vervangen

Rabatdelen aan de 2 zijkanten en boeidelen van dakkapel moeten worden vervangen.

Dakkapel met rabatdelen plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen over twee ruimten verdeeld. Grootste gedeelte in de logeerkamer en kleinste gedeelte in de wasruimte. Omdat ons huis aan de bovenkant voorzien is van rabatdelen (hout) en ook de aanbouw op de begane grond, willen we graag op de dakkapel ook rabatdelen (kunststof) in de ralkleur 9001. De rolluiken willen we graag, net als de rolluiken op de eerste verdieping in een donkergrijstint. Wij hopen dat de 6% regeling nog geldt!

Dakkapel vervangen aan de voorkant van het huis

Ik wil een dakkapel laten vervangen aan de voorkant van het huis. Vernieuwen en isoleren. Hard houten kozijn, naar buiten draaiend raam (kiep/kantel), isolatieglas hr++. Zijkant kunststof Keraliet rabatdelen, boeidelen red ceder hard hout, dakbedekking epdm met zinken afwerkrand. De afmeting van de dakkapel is relatief klein, het gaat om badkamerraam van ongeveer 70-90 centimeter. Binnenkant badkamer moet voorzien worden van nieuw stuckwerk.

Dakkapel renoveren

De zijwangen van de dakkapel vernieuwen. De voorkant is 2,30 meter breed en 1,30 meter hoog, gemeten aan de binnenzijde. Graag twee offertes: een met houten rabatdelen, een met kunststof afwerking. 4 nieuwe ramen met dubbel glas, glasmaat is ongeveer 57 x 1,30 meter. Daarna alles schilderen. Bij voorkeur een bedrijf uit de directe omgeving.

Kunststof dakkapel renoveren

Wij willen onze kunststof dakkapel laten renoveren, is 20 jaar oud met gladde kozijnen en niet verdiept. Wij willen deze laten renoveren met verdiepte kunststof kozijnen met houtnerf en een overhangend boeideel met keralit. Afmeting van de kapel is circa 4m90, 2 ramen aan ene zijde dan een stuk keralit en dan weer 2 ramen. De ramen moeten kunnen kantelen. Zijkanten moeten glad zijn. De kapel heeft ongeveer 42% helling. Ramen en boeideel Ral 6009, groen, de rest Ral 9001, wit. Wij willen geen rabatdelen of trespa. Geen roosters in ramen plaatsen. Foto's zijn op verzoek beschikbaar. Eventueel ook nieuw dakbedekking aanbrengen.

Houten dakkapel renoveren

Vervangen houten rabatdelen tussen kozijnen door kunstofdelen. Vervangen houten delen naast en boven 2 kozijnen door kunstofdelen.

Renovatie van de dakkapel

Breedte 2.50 x 1.10 meter hoog, met 1 raam normaal te openen. Te repareren of vervangen door kunststof kozijn met 1 kiepraam, inclusief ventilatieroosters. Meranti opbouw, dakkapel van 17 jaar oud. Bestaand loodwerk is slecht en dient te worden vervangen. De bestaande wangen van rockpanel vervangen door rabatdelen, indien mogelijk. Tevens indien nodig een nieuw boegboord/vooraanzicht incl. isolatie. Bij vervanging inclusief elektrische zonwering. Het bestaande platte dak is vorig jaar vernieuwd en hoeft niet te worden vervangen.