Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam en glas vervangen van 2 dakkapellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam en glas vervangen van 2 dakkapellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam en glas vervangen van 2 dakkapellen

Vervangen dakkapel achter

Vervangen bestaande dakkapel van 3 m breed en 1.5 m diep. Aan de achterzijde hr++ glas 1 draai/kiep raam. De zijpanelen worden simpel wit en van kunststof. Graag prefab. Graag de dakkapel geïsoleerd, de binnenafwerking kan ik zelf. Afvoeren hoeft niet, als de oude dakkapel maar beneden staat.

Raam en glas vervangen van 2 dakkapellen

Het gaat om 2 dakkapellen over bijna de hele breedte van het huis. Eentje aan de voorkant op de eerste verdieping, eentje aan de achterkant op de eerste verdieping met direct platte dak van aanbouw. Het houtwerk moet nagekeken worden op houtrot. Zeker 1 raam, mogelijk meerdere vervangen vanwege staat van onderhoud en omdat er isolatieglas in moet. In het vaste gedeelte moet ook isolatieglas.

Dakkapel plaatsen

Ik zoek een partij die een dakkapel van 280 cm breed met 2 draai-/kiepramen en 1 vast raam kan plaatsen. Daarnaast moet er een luchtrooster in het vaste raam komen en dit alles met een isolatiewaarde van 4,5 Rc voor de wanden en 6,0 Rc voor het dak. Daarnaast moet het glas extra HR ++ dubbele beglazing met 32 millimeter dik trippel-glas zijn. Op de foto (van de buren) zie je hoe het er uit moet komen te zien. De woning is goed bereikbaar.

Dakkapel maken en plaatsen

Wij willen graag een houten dakkapel gemaakt en geplaatst hebben. Wij hebben een foto van de gewenste werken. Hierbij moet ook het kozijn en glas geleverd worden en een draai/kiep raam in het midden. Deze dakkapel zou dan rond 10 juni geplaatst moeten worden. Betreft een dakkapel van ongeveer 2.50 meter breed. Of we willen een dakserre of een driehoeksdakkapel. Er is geen vergunning voor nodig.

Draairichting van ramen in dakkapel wijzigen

Het gaat om 3 naar buiten draaiende ramen in een dakkapel waarvan ik de draairichting wil laten veranderen. De afmeting is 110 x 87 centimeter per raam. Gewenst is: een vast raam in het midden en links en rechts naar binnen draaiende ramen. De houten kozijnen zijn voorzien van nieuw dubbel glas.

Nieuwe ramen in dakkapel laten plaatsen

In onze dakkapel met een meranti kozijn van 300 cm bij 130 cm wil ik twee nieuwe draairamen (meranti) met dubbel glas laten plaatsen en ook in het middelste vaste raam dubbel glas laten plaatsen (en misschien moet dat ook vervangen door een nieuw raam). Tevens moet het lood onder het kozijn gerepareerd of vernieuwd worden.

Dakkapel vervangen door prefab dakkapel

De huidige dakkapel van 2,7 meter is aan vervanging toe. Hiervoor willen we graag een nieuwe prefab dakkapel, met daarin HR++ glas en 1 openslaand raam.

Dakkapel renoveren met kunststof bekleding en dubbelglas

Lengte 246 hoogte 85, dat zijn de huidige de maximale binnenmaten van de dakkapel met 45 graden dakhelling en dakpannen. Nu is de dakkapel van hout en enkel glas maar ik wil alles in kunststof wit, glad kleur 9010 of 9016 van goede kwaliteit en eventueel lood vernieuwen. Het venster bestaat uit drie delen waarvan de twee buitenste open kunnen en daar wil ik nu driepunts-scharnieren in het raam zodat het op twee manieren open kan met een hor er in en in het middelste raam een ventilatierooster. Het middelste raam is 2x zo groot als de twee zijramen. Het beste is om een offerte te maken na bezoek op locatie. Misschien daklijsthout vernieuwen en aluminium lijst. Dakleer is pas in 2007 vernieuwd en hoeft niet opnieuw.

Renovatie dakkapel

Onze dakkapel heeft 2 ramen die scharnieren aan de bovenkant. We willen graag een raam dicht met glas, en het andere raam met draaikiepsysteem aanpassen. Graag uw advies of het mogelijk is, en was de prijs om en nabij is. Dakkapel is 2 meter breed en 1.45 hoog. De kozijnen zijn 96 cm breed en 10 cm hoog.

Dakkapel renoveren

Dakkapel renoveren. Het is een dakkapel van 2,5 meter breed. Hardhouten kozijn plaaten met dubbel glas en openslaand raam. Boeiboorden vervangen. Zijkanten van trespa vervangen. Nieuwe lood aanbrengen.