Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab kunststof dakkapel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab kunststof dakkapel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab kunststof dakkapel plaatsen

Kunststof prefab dakkapel plaatsen

Graag een kunststof prefab dakkapel, dak scharnier kap 38 graden. Graag een steunbalk aanbrengen. Twee draai-kiep ramen, liefst ook zonwering (screens). Midden van de dakkapel komt een binnenwand. Locatie is redelijk bereikbaar.

Dakkapel plaatsen

Kunststof prefab dakkapel plaatsen op een schuin dak, afmeting 230 cm. Sluit aan op een bestaande dakkapel. Zie foto voor meer informatie. Hartelijk dank en in afwachting van uw reactie.

Prefab kunststof dakkapel plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een Prefab kunststof dakkapel op een schuin dak met pannen. De dakkapel zal 4 meter breed moeten worden, de afwerking aan de binnenzijde verzorg ik zelf. Daar de dakkapel aan de achterzijde van de woning wordt geplaatst is deze vergunningsvrij.

Dakkapel plaatsen en aftimmeren

We zijn bezig met de aankoop van een woning. Wij willen graag een prefab kunststof (houtnerflook) dakkapel laten plaatsen op een schuin pannendak van iets minder dan 5 meter breed, rekening houdend met de indeling van de raampartij, dat na het plaatsen de ruimte wordt verdeeld middels een scheidingswand (bijvoorbeeld zoals op bijgesloten foto). De dakkapel komt aan de achterzijde van de woning. Het gaat om een standaard schuin pannendak. Graag ook aftimmeren aan de binnenzijde en isoleren.

Plaatsen dakkapel

Onze polyester dakkapel met plat dak van ongeveer 6 meter breed is lek. Op het kozijn na moet de dakkapel helemaal worden vervangen. Wij overwegen twee opties. Enerzijds de optie om er weer een prefab kunststof dakkapel te laten plaatsen. Anderzijds om er een traditionele dakkapel te laten bouwen, met behoud van het kunststof kozijn. Er moet dan een bitumen afwerking op het platte dak en betimmering met Trespa. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en ons te adviseren. Wij ontvangen voor beide opties graag een offerte.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof prefab dakkapel laten plaatsen. Afmetingen hoogte 150 en breedte 367. Dak constructie aanpassen: gordingen 45,3 º.

Prefab dakkapel laten monteren

Graag willen wij een dakkappel plaatsen van 1,5 meter hoog en 2 meter breed. Deze komt aan de zijkant van het huis en is verder niet in zicht. Kunststof Prefap is prima. Graag prijs inclusief alles. En afwerking binnen. Het kapel is puur voor de ruimtewinst en niet voor het fraaie uiterlijk van buiten. Het dak heeft een normale schuine helling. Offerte tussen 3000 en 3500, inclusief alles. Geen verdere verborgen kosten. Betaling bij plaatsing. Er zit een balk in de weg van de dakconstrucie waar het dakkapel moet komen. Ik weet niet of deze zomaar doorbroken mag worden, daar moet wel naar gekeken worden.

Prefab dakkapel van kunststof plaatsen

Wij willen graag een prefab dakkapel laten plaatsen in lijn met de al aanwezige dakkapel. We kiezen voor kunststof wit, uitgevoerd met gladde zijkanten. De dakkapel is ongeveer 150 hoog, 265 breed diep. 2 ramen draai-kiep. Wij zien graag een eerste offerte tegemoet.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Wij willen een dakkapel laten plaatsen en willen graag advies en een offerte willen ontvangen. De voorkeur gaat uit naar een kunststof dakkapel welke prefab geplaatst wordt. Zelfbouw is ook een optie. De exacte breedte weet de klant niet, maar de voorkeur heeft 4 raamkozijnen breed. In de directe omgeving is er een soortgelijke dakkapel geplaatst als de klant wenst. De dakkapel mag voorzien worden van een plat dak. De plaatsing is niet geheel vergunningsvrij, want is gelegen aan de openbare weg (fietspad). Echter, er zijn al dakkapellen geplaatst aan die weg, dus mogelijk heeft klant alleen meldingsplicht. De klant wenst de zolderverdieping potentieel ook afgewerkt te hebben. Dit mag als optie eventueel meegenomen worden in de offerte. BELANGRIJK: Bezoek voor een offerte bij voorkeur op een zaterdag (of zondag)!

Dakkapel plaatsen / bouwen

Op onze woning met een pannendak willen wij graag een houten of kunststof prefab dakkapel laten plaatsen / bouwen. De gewenste afmeting van de dakkapel is 4,50 meter breed. In de dakkapel moeten 4 raamkozijnen van hout of kunststof moeten komen. Twee dichte raamkozijnen en twee openslaande raamkozijnen. De dakkapel moet voorzien worden van een schuin hellend dak van dakpannen of een plat bitumen of EPDM-dak. Hierover ontvangen wij graag advies. De afwerking aan de binnenzijde van de dakkapel graag optioneel offreren. Afhankelijk van de kosten mag u de dakkapel ook aan de binnenkant afwerken. Graag bezoek aan huis voor advies, de opties en hellingshoek opmeten.