Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het plaatsen van een dakterras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het plaatsen van een dakterras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het plaatsen van een dakterras

Het plaatsen van een dakterras

Het gaat om een dakterras op een nieuwbouwhuis. Terrasgrootte ± 32 m2. Het dak kan een dakterras dragen. De woning wordt eind 2020 opgeleverd.

Dakkapel met deuren plaatsen

Wij willen graag een dakkapel van ongeveer 4 meter met kunststof deuren, zodat we het dakterras op kunnen.

zijkanten dakkapel afwerken

Onze dakkapel heeft aan de zijkanten eterniet platen, die hebben wij geschilderd, nu begint dit aan een kant onderaan wat de bladderen en nu willen wij graag aan beide kanten trespa plaatjes (donker bruin) er tegen aan laten plaatsen. De dakkapel is te bereiken vanaf een groot dakterras c.q balkon.

Al geruime tijd zijn wij op zoek naar ...

Al geruime tijd zijn wij op zoek naar een bedrijf dat voor een redelijke prijs een vergunningsvrije dakkapel zou kunnen plaatsen aan de achterzijde van onze 'Jaren '30' bovenwoning in het centrum van Schiedam. Grootste obstakel is dat de Gemeente geen goedkeuring kan/ wil verlenen voor het plaatsen van een kraan aan de voorzijde (winkelstraat+trambaan), terwijl er een brede stoep is met een grote laad-&loszone. De achterzijde is niet met auto's te bereiken, dus zal het materiaal in elk geval voor een gedeelte binnenlangs naar de zoler gebracht moeten worden. Vanaf het dakterras op de ondergelegen verdieping is echter ook aan de buitenzijde aan de dakkapel te werken. Eventueel zijn wij ook geïnteresseerd in Velux-ramen, restauratie van bestaande dakkapel en isolatiewerkzaamheden.

Ik ben woonzaam op een zolderverdieping ...

Ik ben woonzaam op een zolderverdieping met schuin dak, graag wil ik een dakluik/raam laten plaatsen zodat ik gemakkelijk op het dak van de uitbouw kan stappen, hiermee wil ik een klein dakterras creeren. Het moet dus een dakluik of raam zijn die ik volledig kan open klappen zodat je er doorheen kan stappen. Het hoeft dus geen dakkapel te zijn maar een luik of raam evenwijdig aan het dak. Vanaf de straat zal het luik/raam niet te zien zijn zijn dus het hoeft niet een luxe uitvoering te zijn. Het dak is van hout bedekt met dakplaten van teer? De dakbedekking zal deze somer worden vervangen daarom wil ik graag vooraf het luik of raam laten plaatsen. Voor meer info kunt U mij natuurlijk bellen. Vriendelijke groet,

Verbouwing: bestaande zolderkamer ...

Verbouwing: bestaande zolderkamer (4.30x3.80) verbouwen tot (open) dakterras van 4x3 (inpandig). Werk: openwerken dak voor dakkappel ZONDER plaatsen dakkapel. Afwerken dak (afdichten) en vloer weerbestendig maken (terrastegels cq planken).