Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud dakkapellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud dakkapellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud dakkapellen

Onderhoud twee dakkapellen

Ik zoek een specialist die de twee dakkapellen aan de voor- en achterzijde van mijn woning kan onderhouden. Het gaat om het schilderen of bekleden met trespa platen. Het zijn twee dakkapellen van elk ongeveer 250 cm breed.

Dakkapellen renoveren (2 stuks) en bitumen vervangen (geschat 30m2)

De 2 dakkapellen van ons huis hebben achterstallig onderhoud, ze moeten opnieuw geverfd worden en waarschijnlijk moet het dak vervangen (er is vroeger lekkage geweest en is verholpen, maar ik laat graag iemand hier naar kijken). Dit is op 2 hoog, en er liggen zonnepanelen op 1 van de 2 dakkapellen. Beide dakkapellen schat ik van een breedte van ongeveer 2/2.50 m en een diepte van ongeveer 1,5 m. Het verven is vrij weinig, maar de dakkapellen zijn lastig te bereiken. Daarnaast is er op 1 hoog een ~30m2 aan bitumen wat vervangen moet worden/ nieuwe laag, daar hebben wij enigszins lekkage. makkelijkst is om bitumen te gebruiken.

Raam en glas vervangen van 2 dakkapellen

Het gaat om 2 dakkapellen over bijna de hele breedte van het huis. Eentje aan de voorkant op de eerste verdieping, eentje aan de achterkant op de eerste verdieping met direct platte dak van aanbouw. Het houtwerk moet nagekeken worden op houtrot. Zeker 1 raam, mogelijk meerdere vervangen vanwege staat van onderhoud en omdat er isolatieglas in moet. In het vaste gedeelte moet ook isolatieglas.

Plaatsen dakkapellen aan beide zijden van de woning

Graag wil ik een dakinspectie laten doen i.v.m. het plaatsen van 2 x dakkapellen aan beide zijde van de woning. Ze mogen zo breed mogelijk zijn, de woningen in de buurt hebben verschillende soorten en verschillende breedte dakkapellen, zowel aan de achterkant als de voorkant van de woningen. Verder wil ik graag weten of het dak aan onderhoud toe is of niet. Het gaat dus om complete plaatsing en afwerking van A tot Z zowel binnen als buiten over mijn hele dak en ALLES wat hoort te gebeuren rondom de plaatsing. Zoals elektricien- en loodgieterswerk en het verwijderen van twee muurtjes op de zolder. Kortom, alles wat bijkomt kijken en ik nu zo niet kan zien en bedenken. Uiteraard kunt u het beste zelf langskomen voor een reële beeld van de klus. Ik vind afspraken heel belangrijk, daarom zou ik graag het volgende duidelijk willen weten: 1- Tijdsbesteding, begin en einddatum van de klus. 2- Totale kosten inclusief btw, zonder mitsen en maren zoals: extra kosten voor de vergunningaanvraag, voorrijkosten, gebruik van hulpmiddelen (bijv. een steiger), afvalverwijdering en milieubijdrage. 3- Wat er precies gebeurt in welke stappen en wat voor materiaal er gebruikt wordt. Niet te vergeten, het wordt een grootschalig renovatie, als u geïnteresseerd bent en het bevalt ons beide kunnen we afspraken maken voor de rest zoals: 1- Nieuwe Kozijnen; 2- Nieuwe Deuren; 3- Nieuwe Traphuis; 4- Nieuwe Keuken; 5- Nieuwe Badkamer; 6- Complete aanbouw; 7- etc. Echter wil ik graag per klus een aparte afspraak maken. Er zijn geen bouwtekeningen voor de nieuwe situatie en er is ook geen bestek

Lekkende dakkapel repareren

Onze 2 meter brede dakkapel is in 2000 door de vorige bewoners geplaatst. Langs de randen en de voorzijde onder de vensterbanken lekt de dakkapel bij flinke regen. Onlangs is er een dakdekker geweest om de dakgoten te vervangen, kapotte dakpannen te vervangen en het mos te verwijderen. Hiermee is het probleem echter niet verholpen. Wij weten nu niet waarom en waar het precies lekt. Graag het advies van iemand met ervaring in plaatsen en onderhoud van dakkapellen. Afspraak graag op maandag.

Onderhoud aan dakkapellen

Onderhoud aan dakkapellen. Inspectie van beide dakkapellen. Aanbrengen onderhoudsvrij zijwangen- bijvoorbeeld keraliet. En schilderen/beitsen van de hardhouten kozijnen.

Reparatie dakkapellen

Dakkapellen opknappen. Onderhoud en vernieuwing. Verwijderen van het oude materiaal en dus vernieuwd materiaal aanbrengen dat weinig onderhoud nodig heeft. Momenteel trespa, dit vervangen voor beter materiaal. Het gaat om twee dakkapellen. Ze zijn ongeveer 3 meter breed.

Dakkapel onderhoud

Twee dakkapellen voorzien van Trespa. Boei (voor zijkanten) staande vlakken en op 1 kapel 1 schuine zijde en ander twee schuine zijde. Dakkapellen zijn ongeveer 2,5 meter breed.

Ik zoek een vakman die onderhoud wil ...

Ik zoek een vakman die onderhoud wil plegen aan 2 dakkapellen van een jaren-30 huis in Soest en een balkon. Dakkapellen hebben incidenteel lekkage. Gunning opdracht obv aanpak, begroting prijsafspraken en garantie. Start spoedig.

11 jaar geleden twee dakkapellen laten ...

11 jaar geleden twee dakkapellen laten plaatsen. Zijn beide door achterstallig onderhoud toe aan een opknapbeurt en dienen ook geschilderd te worden.