Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud dakkapel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud dakkapel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud dakkapel

Onderhoud dakkapel

Ik ben op zoek naar iemand die circa 3 meter loodstroken op mijn dakkapel kan vervangen. Mogelijk ook reinigen van het dak.

Dakkapel onderhouden of vervangen

Wij hebben een dakkapel waarvoor wij onderhoud vragen. Het houtwerk is voorzien van een verflaag die aan het afbladderen is. Misschien is het al te ver en moeten de kozijnen vervangen worden door kunststof. Of misschien moet de hele dakkapel vernieuwd worden.

Dakkapelrenovatie

Er is sprake van achterstallig onderhoud door de vorige bewoners waardoor nu renovatie noodzakelijk is. Onder ander vervanging dakbedekking, vervanging en reparatie houtwerk, en schilderwerk van houtwerk. Zodanige renovatie dat dakkapel weer even mee kan.

Opnieuw bekleden dakkapel

Graag een globale prijsindicatie voor het herbekleden van een dakkapel. Dit in een relatief onderhoudsvrij materiaal. Hoeft niet het beste te zijn, maar wel degelijk. Graag in een donkergroene kleur. Momenteel is deze in hout. Deze wordt nog 1 maal geschilderd ter onderhoud. Volgend jaar zouden de werken eventueel plaats kunnen vinden. Het betreft een dakkapel van ongeveer 2-3 meter diepte, 1 tot 1.20 meter hoogte op hoogste punt, 7-8 meter breedte. Betreft de zijkanten aan buitenzijde en de oversteek van het platte dak ( 2 lengtes van 7 meter en ongeveer 20 cm breed). Kan u iets met deze beschrijving? Nogmaals, het mag een indicatie zijn. Zodat we ons budget daarop kunnen instellen. Hartelijk dank !

Dakkapel met achterstallig onderhoud herstellen

Ik heb een dakkapel met achterstallig onderhoud. Het is een kapel van ongeveer 3 meter breed. Het is jaren lang niet geschilderd, begint een beetje te lekken en een van de ramen sluit niet goed meer. Ik zou dit graag voor de winter (liefst zo snel mogelijk) laten herstellen. Zou graag willen weten wat me dat gaat kosten en op wat voor termijn dit zou kunnen. Het is een dakkapel uit de jaren '80.

Dakkapel repareren en schilderen

Graag willen wij onderhoud laten verzorgen aan onze houten dakkapel en deze laten schilderen. Waarschijnlijk moet er aan één kant een nieuwe zijwang worden opgezet en boven het raam zit er een lat los. We laten de dakkapel graag even beoordelen en krijgen dan advies over de beste aanpak en een prijsopgave.

Onderhoud aan een dakkapel

Het houten dakbeschot van onze dakkapel is vochtig/nat vanwege poreusheid van het dakleer. Wij willen het dakleer daarom laten vervangen, het gaat om ongeveer 3 m². Daarnaast willen wij het houtwerk graag laten bekleden met een onderhoudsvrij materiaal zoals Trespa of Keralit. Het gaat daarbij om de zijwangen en het boeiboord, totaal ongeveer 5 m². Wij ontvangen hiervoor graag een offerte. Een afspraak voor het opnemen van het werk maken we graag in de avonduren.

Onderhoud aan een dakkapel

Wij hebben op onze eengezinswoning een dakkapel, die onderhoud nodig heeft. Het hardhouten kozijn met twee openslaande ramen moet worden geschilderd. Ik verwacht dat er daarbij ook houtreparatie moet worden verzorgd. Ik wil verder het Trespa aan de zijkanten en bovenkant laten schoonmaken. Er is een rolluik dat ook wat gereinigd moet worden. De binnenafmeting van de dakkapel is 320 x 25 cm.

Houtwerk van de dakkapel renoveren

Het houtwerk van onze dakkapel is zeer slecht door achterstallig onderhoud. De boeiboorden en glaslatten zijn bijzonder slecht. Aangezien deze verbonden is met de dakkapel van de buurman kan ik deze niet totaal vervangen door een kunststof dakkapel. De breedte van de dakkapel is ongeveer 4 meter.

Onderhoud aan dakkapel en nokvorsten

De boeidelen aan mijn dakkapel wil ik graag laten nakijken. Ze moeten geheel of gedeeltelijk worden vervangen. Ik wil het nieuwe hout dan ook laten beitsen. Verder wil ik de nokvorsten, totaal 16 stuks, laten nakijken. Het cement brokkelt en valt er hier en daar uit. Ik wil de vorsten graag laten vastzetten met bijvoorbeeld Flexim. Het is een hoekhuis met een gebroken kap. Ik wil het onderhoud tijdig laten doen, zodat er in de winter geen vorsten afvallen.