Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een nokverhoging en dakkapellen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een nokverhoging en dakkapellen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een nokverhoging en dakkapellen plaatsen

Nokverhogende dakkapellen realiseren

Ik zoek een aannemer die een nokverhoging kan realiseren op mijn woning. Dit moet gebeuren door middel van dakkapelen. De woning is 12 bij 5,5 meter groot. Het betreft de eerste verdieping waarvan de nok verhoogd moet worden. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Een nokverhoging en twee dakkapellen plaatsen

Ik zoek een aannemer die een nokverhoging kan realiseren bij onze tussenwoning. Naast het ophogen van de nok dient aan de voor- en achterkant een kunststof dakkapel van ongeveer 530 cm geplaatst te worden. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de aannemer.

Samen met de buren 2 dakkapellen ...

Samen met de buren 2 dakkapellen plaatsen (2 onder 1 kap) Waarbij de volle breedte gebruikt kan worden en het één geheel blijft om te zien. Tevens graag dakkapel voorzien van horren en rolluiken. Kunstof en weining onderhoud. geen nokverhoging omdat de zonder 2.80 meter hoog is. onder 45graden.

Goedemiddag, Ik zou graag een ...

Goedemiddag, Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een dakopbouw. Het betreft een flauw dak welke veranderd moet worden dmv een dakopbouw/nokverhoging zodat er een kamer gerealiseerd kan worden met dakkapellen op zolder. Ook moet er een zoldertrap geplaatst worden. Ter duidelijkheid: Ik heb het niet over een "huisje" op het dak maar over een schuiner,hoger dak zodat er op de zolder rechtop gestaan kan worden.