Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nok verhogen en dakkapel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nok verhogen en dakkapel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nok verhogen en dakkapel plaatsen

Dakhelling aanpassen, dak verhogen en dakkapel monteren

Ons huidige dak heeft slechts een dakhelling van 30% en nokhoogte van 1.80 meter. Breedte van het dak is 10 meter, diepte 7 meter. We willen het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen; - grote dakkapel erin; - nieuwe dakpannen; - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in betonnen zoldervloer noodzakelijk). De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Nok verhogen en dakkapel plaatsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen aanvragen betreft het verhogen van ons dak.

Wij willen onze nok gaan verhogen/ ...

Wij willen onze nok gaan verhogen/ verplaatsen, betreft een oude arbeiders woning met de bekende aangebouwde keuken en badkamer aan de achterzijde met 15 graden dak. Wij willen op de achtergevel, welke dan verhoogt dient te worden, gelijk een 45 graden dak zetten zodat de ruimte boven de keuken en badkamer bij de woning getrokken kan worden, hier zal dan ook indien nodig een dakkapel op moeten komen van circa 5 meter lang. Als dit nieuwe dakvlak word doorgetrokken zal de nieuwe nok dus hoger en iets naar achteren komen t.o.v. de huidige. 1 zijgevel (enkelsteens) zal dan ook in steen verder opgetrokken moeten worden (binnenmuur van houtskelet), ook zal hier een raam van circa 0.7x1.0 mtr in komen. De woning is 6.2 breed en in totaal 7.5 diep, waarvan de laatste 2.5mtr een 15 graden dak is.

Ophogen van de nok van het dak van 165 ...

Ophogen van de nok van het dak van 165 cm naar minstens 2 meter, eventueel de schuinte door laten lopen, dus de nok verplaatsen ipv verhogen. Aan de achterkant moet een kozijn geplaatst worden, zodat de zolder als slaapkamer gebruikt kan worden. Dakschuinte is 26 graden, hoogte 165 cm, l x b is ongeveer zo'n 6 x 4.5 dacht ik. over de breedte van 4,5 meter moet een kozijn geplaatst worden. Eventuele andere ideeen zijn welkom.

ik wil een dakopbouw (dus over de ...

ik wil een dakopbouw (dus over de volledige breedte van het huis) laten maken om aldus een tweede verdieping te creeren. Mijn huis is 4 meter breed en 7,5 meter diep. Het dak is nu een schuin pannendak. Het huis dateert van ca 1900. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde wil ik 2 opstaande ramen. Indien de bouwvergunning het toelaat (mijn buren hebben dat ook, dus het lijkt me dat het moet kunnen) wil ik ook de nok laten verhogen met ca 40-60 cm, en eventueel eerst een gemetselde rechte ophoging van de muur (dus dat het dak iets hoger begint dan nu het geval is). Mijn budget is iets hoger dan de 25000 euro maar ik wil ook nog een andere verbouwing laten uitvoeren in mijn huis.